آکسون در نورون
-
سلام دوستان
توی کتاب میکرو یازدهم گاج نوشته که آکسون هم علاوه بر دندریت و جسم یاخته ایی،تواناییه دریافت پیام رو داره!
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a داره دیگ
-
سلام دوستان
توی کتاب میکرو یازدهم گاج نوشته که آکسون هم علاوه بر دندریت و جسم یاخته ایی،تواناییه دریافت پیام رو داره!
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟ -
الان مگه ت یه نورون آکسون پیامو از جسم یاخته ای دریافت نمیکنه 😯😶؟! !)
-
@sadaf-a در آکسون در نورون گفته است:
چرامیکنه ولی فکر کنم منظور سوال به طور مستقیم بوده
-
@sadaf-a در آکسون در نورون گفته است:
چرامیکنه ولی فکر کنم منظور سوال به طور مستقیم بوده
@sahar-tuo ینی چی به طور مستقیم.. هنگم 😶😯
-
@sahar-tuo ینی چی به طور مستقیم.. هنگم 😶😯
@sadaf-a یعنی اینکه پایانه آکسونه یه نورونِ دیگه بیاد وصل بشه به آکسونِ این یکی!
گاج اومده اینو گفته که الان سرش درگیرم🤕 -
سلام دوستان
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a ببین از جسم سلولی میگیره ولی خودش به طور مستقیم دریافت نمیکنه فقط هدایت میکنه و انتقال میده
-
@sadaf-a یعنی اینکه پایانه آکسونه یه نورونِ دیگه بیاد وصل بشه به آکسونِ این یکی!
گاج اومده اینو گفته که الان سرش درگیرم🤕@infinitie-a 😳😳گاج اشتبا کرده
-
سلام دوستان
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a همچیننکتهایمنداخلکتابندیدم
شایدخارجکتابداشتهباشیم
کتابدارهمیگهآکسونپیامروهدایتمیکنهوانتقالمیده
مناصلاندیمجاییگفتهباشهیاداخلشکلیباشهکه
آکسونپیامدریافتکنه(شایدمربوطبهشکلیازگفتار
چشمباشهکهگفتهسوالطرحنشود) -
@infinitie-a همچیننکتهایمنداخلکتابندیدم
شایدخارجکتابداشتهباشیم
کتابدارهمیگهآکسونپیامروهدایتمیکنهوانتقالمیده
مناصلاندیمجاییگفتهباشهیاداخلشکلیباشهکه
آکسونپیامدریافتکنه(شایدمربوطبهشکلیازگفتار
چشمباشهکهگفتهسوالطرحنشود)Mhd A اگه خارج کتاب بود استاد میگف یا اگه ت شکل بود
-
سلام دوستان
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟ -
Mhd A اگه خارج کتاب بود استاد میگف یا اگه ت شکل بود
-
Mhd A منظورم این ک نیس اگه درس بود استاد میگف
-
Bio 🙄😳
-
Bio میشه قشنگ بگی چطوری درسته نکتش 😐
-
Bio میشه قشنگ بگی چطوری درسته نکتش 😐
-
سلام دوستان
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a سلام من این رو دیگه اصلا نشنیدم😂😂البته کتاب جدید میکرو چاپ های جدیدش رو دیدم حتی گفته بود نورون رابط میلین نداره در صورتی که کتاب ما گفته داره شاید این مطالب هم بخاطر این باشه و تو ویرایش های جدید پاک شده باشه چون همچین نکته ای رو من جایی ندیدم
-
سلام دوستان
خواستم ببینم درسته یا نه؟! از کجای کتاب این در اومده؟@infinitie-a ها؟؟؟؟؟؟؟؟ وات د فاز؟ این از کجا در اومد؟!؟!
-
اقا خداوکیلی این درسنامه میکرو رو نخونین خیلیییییی الکیه من یکی دوبار خوندم هر دو بارش نابود کرد :confused_face: :confused_face: :confused_face:
کلا میکرو واسه زیست کتاب مناسبی نیست
-
اقا خداوکیلی این درسنامه میکرو رو نخونین خیلیییییی الکیه من یکی دوبار خوندم هر دو بارش نابود کرد :confused_face: :confused_face: :confused_face:
کلا میکرو واسه زیست کتاب مناسبی نیست