کنکوری های قلم چی ۱۴۰۰.۱۴۰۱و......
-
Fateme S 0
ادبیات :|||نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei آفرین به شیمی:)
موفق باشید -
حالم دیگه از قلم چی بهم میخوره اینقدر که لو میره همش کلیداش
من دفعه قبلی درصدای اختصاصیم کمتر بود ترازم خوب بود
این دفعه زیر ۶۰ درصد نداشتم ولی نمیدونم چرا تراز بدتر شدن
درصورتی که قبلی درصد صفر هم داشتم اما واقعا درک نمیکنم ترازای قلم چیو دیگه متنفر شدم از قلم چی با این کاراش
حالا شایدم بچه ها همشون یه دفعه رشدجهشی داشتن که دور از انتظاره
الله اعلمنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 سوالا دیروز لو رفته بود:)
-
Alireza K 1 سوالا دیروز لو رفته بود:)
0-0ftm سوالا هر هفته قبل آزمون میاد
با پاسخنامه -
saba zarei آفرین به شیمی:)
موفق باشید0-0ftm مرسی
همچنین -
0-0ftm سوالا هر هفته قبل آزمون میاد
با پاسخنامهنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei همون سوال های آزمون اصلی؟!
-
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط shayan m.d انجام شده
سلام به همه
دانلود سوالات آزمون قلم چی از لحاظ شرعی مشکل نداره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام به همه
دانلود سوالات آزمون قلم چی از لحاظ شرعی مشکل نداره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan-m-d
سلام☆
چون خودشون توی سایت قرار میدن اشکالی نداره☆
سوال های قلم چی مشکلی نیست ولی فکر کنم گزینه دو راضی به استفاده نباشه☆ -
@shayan-m-d
سلام☆
چون خودشون توی سایت قرار میدن اشکالی نداره☆
سوال های قلم چی مشکلی نیست ولی فکر کنم گزینه دو راضی به استفاده نباشه☆نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am من تو سایت ندیدم بزارن!
-
chichak am من تو سایت ندیدم بزارن!
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده@shayan-m-d عه مطمنید
من خودم قلم چی میرم سوالا رو دارم فکر کردم کلا تو سایت میزارن برا همه
تحلیلشون چی؟
نه بابا چ اشکالی داره فرض کن بورسیه تحصیلی شدی من خیلی دوستام الکی الکی بورسیه میشدن تازه کتابم بهشون میدادن :| ولی ما همش پول میدادیم
فکر کنم یه کانال داشته باشم همه آزمون ها رو روز بعد ازمون میزاره میخای براتون بفرستم؟
یه کانال تلگرامی دیگه هم هست خودش هر روز آزمون میگیره رایگان ... -
@shayan-m-d عه مطمنید
تحلیلشون چی؟
نه بابا چ اشکالی داره فرض کن بورسیه تحصیلی شدی من خیلی دوستام الکی الکی بورسیه میشدن تازه کتابم بهشون میدادن :| ولی ما همش پول میدادیم
فکر کنم یه کانال داشته باشم همه آزمون ها رو روز بعد ازمون میزاره میخای براتون بفرستم؟
یه کانال تلگرامی دیگه هم هست خودش هر روز آزمون میگیره رایگان ...نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am یه سایتی هس که میزاره سوالات قلم چی رو فقط مثلا تو این سایت نوشته بود با توجه به پیگیری های انجام شده گزینه ی 2 اجازه نمیدهد ولی واسه قلم چی ننوشته بود
-
@shayan-m-d عه مطمنید
تحلیلشون چی؟
یه کانال تلگرامی دیگه هم هست خودش هر روز آزمون میگیره رایگان ...نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط shayan m.d انجام شدهchichak am یه سوال پس آزمون ها تو راه ابریشم عین صفحه ی قلم چی رو میزارن!!!
-
chichak am یه سوال پس آزمون ها تو راه ابریشم عین صفحه ی قلم چی رو میزارن!!!
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shayan-m-d ببخشید متوجه حرفتون نشدم
مربوط به راه ابریشمه? من راه ابریشمی نیستم متاسفانه اطلاعی ندارم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
@shayan-m-d ببخشید متوجه حرفتون نشدم
مربوط به راه ابریشمه? من راه ابریشمی نیستم متاسفانه اطلاعی ندارم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقا
من بنا ب دلایلی نتونستم شرکت کنم...
ایشالله ازمونای دیگ️
-
saba zarei همون سوال های آزمون اصلی؟!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno سلامی دوباره با اکانت جدید
بله همه آزمونا
گزینه 2
قلمچی
گاج -
@haniehno سلامی دوباره با اکانت جدید
بله همه آزمونا
گزینه 2
قلمچی
گاجنوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹، ۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei 0 عجب
-
-
راضی نبودم اصلا..چون۲۰۰تاافت تراز داشتم
واون زیست هم فاجعه بود....روم نشد بزارمپنج ناسوال بود توپاسخنامه یکیشو عقب افتادم همش اشتباه شد...همشودرست زده بودم لنتی روووو
️
️
️
نوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi منم ۲۰۰ تا افت کردم
-
واون زیست هم فاجعه بود....روم نشد بزارمپنج ناسوال بود توپاسخنامه یکیشو عقب افتادم همش اشتباه شد...همشودرست زده بودم لنتی روووو
️
️
️
نوشتهشده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi در کنکوری های قلم چی ۱۴۰۰.۱۴۰۱و...... گفته است:
️
️
️
تراز چند؟
-
Kosar Mahmoudi در کنکوری های قلم چی ۱۴۰۰.۱۴۰۱و...... گفته است:
️
️
️
تراز چند؟
Dr Aryan 0 5996