راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟
-
سلام،بنظر من که می ارزه که راه ابریشم استاد طلوعی رو بخرین.
استاد خودشون حین تدریس میگن کدوم بخش واسه ریاضیاست و تجربیا نباید ببینن
و مثالهاشون داخل جزوه هست.
اینکه میرسید یا نه به تلاش خودتون بستگی داره.@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
-
@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
فاطمه حبیب زاده 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
@elham650 سلام شما راضی هستین از فیزیک استاد طلوعی؟ منم تجربی ام با پایه ضعیف در فیزیک نمیدونم به دردم میخوره؟ اخه بعضی بچه ها میگن استاد طلوعی نکته ای درس میده نه مفهومی.....!
سلام بله من خیلی راضی هستم
از نظر من ایشون کاملا مفهومی تدریس میکنن و فرمولها و نکاتی که میگن از دل مفاهیم کتاب درسی هست -
فاطمه حبیب زاده 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
سلام بله من خیلی راضی هستم
از نظر من ایشون کاملا مفهومی تدریس میکنن و فرمولها و نکاتی که میگن از دل مفاهیم کتاب درسی هست@elham650 ممنونم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
Alireza K 1 من صفر تا صد آقای کازرانیان رو ندیدم ولی راه ابریشم خیلی خوب و مفهومی توضیح میدن و اتفاقا با روش های عادی خیلی هم سریع حل میکنن
@haniehno سلام میشه بی زحمت بگین من یمخوام چننا فصلشو این مدت بخونم
ایا همون درسنامشو ببینم برم سراغ تستای کنکورخودم بزنم کافیه؟؟؟
یاحتما باید برم حل تست ببینم؟