امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟
-
سلام دوستان
وقتتون بخیریه راهنمایی میخواستم ازتون
من رشتهم تجربیه و پک راهابریشم رو خریداری کردم و فیزیکش با تدریس آقای کازرانیان هستمن تا حالا کلیپهای آقای کازرانیان رو ندیدم و هیچ شناختی از ایشون ندارم
ولی تا الان زیاد نتونستم با تدریس هاشون ارتباط برقرار کنمحالا با توجه به اینکه الا تخفیف گذاشته
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که من فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کنم؟لطفا اونایی که تهیه کردن راهنمایی کنن
من صفرتاصد درس اول فیزیک دوازدهم آقای طلوعی رو دیدم و ازشون خوشم اومد
حالا میخوام بدونم نظرتون چیه؟
با توجه به اینکه من فیزیک تجربی رو دارم،به نظرتون میارزه که فیزیک آقای طلوعی رو بخرم؟؟مورد دیگه اینکه آیا قسمت هایی که باید بچه های تجربی ببینن مشخصه یا نه؟؟ اخه چون فیزیک ریاضی یه مقدار اضافی داره؟؟
مورد بعدی اینکه آیا جزوه هاشون کامله؟؟ آیا همه مثال هایی که در حین تدریس حل میکنن هم در جزوه هست؟
اخه من نمونه فیلم ها رو که دیدم،یه سری مثال پای تخته حل میکردن و نمیدونم که متن مثال هایی که حل میکردن تو حزوه بود یا نه؟؟مورد آخر اینکه به نظرتون از الان میرسم که عقب موندکی ها رو جبران کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
-
Ali Ghasemian 0 سلام.نگا صفرتاصد اقای کازرانیان هم بشین ببین...بعدش که با هرکدوم فکر میکنی بیشتر ارتباط برقرار میکنی همونو بخر.این نظر من بود...چون همه چی بستگی به خودت داره
-
Ali Ghasemian 0 فیزیک فقط آقای طلوعی مطمن باش ضرر نمیکنی
-
Ali Ghasemian 0 سلام من فیزیک آقای کازرانیان دارم خیلی خوب و مفهومی درس میدن
-
Ali Ghasemian 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
سلام دوستان
من رشتهم تجربیه و پک راهابریشم رو خریداری کردم و فیزیکش با تدریس آقای کازرانیان هستمن تا حالا کلیپهای آقای کازرانیان رو ندیدم و هیچ شناختی از ایشون ندارم
ولی تا الان زیاد نتونستم با تدریس هاشون ارتباط برقرار کنمحالا با توجه به اینکه الا تخفیف گذاشته
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که من فیزیک آقای طلوعی رو خریداری کنم؟لطفا اونایی که تهیه کردن راهنمایی کنن
با توجه به اینکه من فیزیک تجربی رو دارم،به نظرتون میارزه که فیزیک آقای طلوعی رو بخرم؟؟مورد دیگه اینکه آیا قسمت هایی که باید بچه های تجربی ببینن مشخصه یا نه؟؟ اخه چون فیزیک ریاضی یه مقدار اضافی داره؟؟
مورد بعدی اینکه آیا جزوه هاشون کامله؟؟ آیا همه مثال هایی که در حین تدریس حل میکنن هم در جزوه هست؟
اخه من نمونه فیلم ها رو که دیدم،یه سری مثال پای تخته حل میکردن و نمیدونم که متن مثال هایی که حل میکردن تو حزوه بود یا نه؟؟مورد آخر اینکه به نظرتون از الان میرسم که عقب موندکی ها رو جبران کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین
Ali Ghasemian 0 سلام من هم تدریس استاد کازرانیان رو دارم و اویل ناراضی بودم ولی یکم که پیش رفت فهمیدم چقدر مفهومی تدریس میکنن و یواش یواش تو درس فیزیک قوی تر شدم
تدریس استاد طلوعی رو ندیدم ولی از ریاضیا تعریفشون رو شنیدم
به هر حال میتونید این موضوع رو از خود آلا هم بپرسید که میشه فیزیک ریاضی رو واسه تجربی دید یا نه
موفق باشید⛤⛥⛦⛧ -
Ali Ghasemian 0 در راهابریشم استاد طلوعی یا آقای کازرانیان؟؟ گفته است:
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنین
سلام
من صفرتا صد و همایشهای نظام قدیم اقای طلوعی رو دیدم قبلا. و خیلی نکات تستی میگفتن. هروقت این نکات رو حفظ بودم و یادم بود هرتستی رو جواب میدادم. ولی همین که یادم میرفت میموندم توی حل تستا..
توصیه میکنم هرکدوم از اساتید که دوستان میگن مفهومی درس میدن رو ببینید. اگر مفاهیم فیزیک رو مسلط باشید هر سوالی رو حل میکنید.
توصیه من استاد کاررانیان هست.
موفق باشید -
Ali Ghasemian 0
سلام د.ست عزیز
به نظر من زیاد درگیر ان فیلم و اون فیلم نشو با فیلم کسی تا الان چیزی بهدست نیاورده سعی کن هر مطلبی رو ک نفهمیدی فیلمشو ببینی
اصل زمانت رو روی حل تست بزار بعد برو نکته ها رو ببین سعی کن اول مفهوم رو همیشه و حتما یاد داشته باشی ک اگر تست با نکته حل نشد سریع به سرت نزنی
نکات تستی کنار اصل و مفهوم خوبه به نظر من اول شما درسنامه هر کسی هس حلا ببین بدون توجه به نکات تستی سوالات رو به روش تشریحی حل کن اونم با تعداد زیا ک دستت راه بیفته و بعد برو سراغ نکات
یه چیزی ک همه اساتید هم میگن و من هم دوباره میخام بهت بگم دست به قلم شدن توی درسایی مثل فیزیک و ریاضیاته
برو تو تست گیر کن
بعد کیف کن -
Ali Ghasemian 0 سلام دوست عزیز....
من صفرتاصد و نکته تست اقای کارزاییان رو تا اخرش دیدم.... ولی راه ابریشم اقای طلوعی فوق العادس... مطمین هستم نکته هایی رو اقای طلوعی میگن که تا الان نه دیده باشی نه جایی شنیده باشی... از این رو بهتون توصیه میکنم از راه ابریشم استاد طلوعی استفاده کنید -
Milad 91 0
یعنی منظورتون اینه که تدریسشون صرفا نکته محور هست و مفهومی نیست؟؟
ممنونم از راهنماییتون -
Mohammad Ramezani
اها
ممنون -
@elham650
سپاس -
alireza hoseyni
ممنونم از راهنماییتون -
اها،ممنون
-
Ali Ghasemian 0 toloi
سلام،درمورد اینکه پرسیدی میگن مه تجربی هم از کدوم نکات استفاده کنن:آقای طلوعی هر کجا که لازم باشه میگه که تجربی هم باید اینو بخونه یا نه،مثلا یکی از قسمت ها رو همون اول گفتن فقط ریاضیا ببینن و تجربیا لازم نیست و هم ایشون نکته رو توی اون صفحه ای که گفتید کامل توضیح میدن و بعد تمام نکات رو هایلایت میکنن تا مطلب اساسی و مفهومی جا بیفته -
Javad Teimori
خیلی ممنون بابت توضیحتون
در کل شما راضی هستید؟
تدریسشون مفهومیه یا صرفا نکته محور؟؟ -
ali-ghasemian-0 toloi
به نظر من تدریس و بلد بودن دو تا چیز متفاوته،مثلا من کلاس دهم معلم فیزیک مدرسمون کارنامه دکترا فیزیک هسته ایش از دانشگاه تهران رو اورد که رتبه اش یک شده بود تو آزمون دکترا فیزیک هسته ای شاید باورت نشه ولی تا اخر سال نتونست درس دهم رو تموم کنه و البته سال بعد اعتراض کردیم و اون شد معلم فیزیک یازدهم تجربی مدرسه و باز یازدهم هم نتونست تموم کنه،در کل من نمیدونم تحصیلات اقا طلوعی چی هستش ولی میدونم که اگه خودم با ایشون بخونم و پیش برم به جرأت میتونم فیزیک رو با ایشون بالا ۷۵ بزنم،منی که تا ۶ ماه پیش گیر ۲۰،۳۰ درصد کنکور بودم که شاید همونم نزنم
ولی خب تا حالا فیلم های آقای کازرانیان هم ندیدم،هرطور خودتون میدونید بهتره عمل کنید -
Ali Ghasemian 0 toloi
و اینکه ایشون نکته رو میگن و بعدا روی اون تخته کامل توضیح میدن و قشنگ مطلبو جا میندازن ، بعد که چند تا نکته رو گفتن میرن سراغ تست های اون نکته ها و چند تا گلچین تیپ های تستی مهم کتاب های تست که تو ادامه جزوه هست رو حل میکنن -