-
سلام حال دلتون خوب
دوستان من هیچ جوره نمیتونم نسخهی ۵ رو دانلود کنم
لینک رو میزنم تو مروگر میاد رو آپ از آپ هم نمیشه دانلود کرد
لینک رو وارد ADM کردم اما بعداز چند دقیقه برنامه متوقف میشه و کلا از برنامه میاد بیرون
کاش فایل برنامه رو تو کانال بارگذاری کنید
هم ما راحتتر دانلود میکنیم هم از شما تن تن سوال نمیشه
😔😭😭😭 -
-
با سلام خدمت بچه های الایی و همچنین مدیر
من از دیروز تا امروز هیچ چیزی از سایت و برنامه نمی تونم بخرم و ارور ۵۰۳ می ده.قبلا درست بود
ولی از دیروز تا امروز نه
مال شما هم اینطوره؟؟؟؟؟؟
در ضمن از مدیران الا خواهش می کنم این مشکل رو حل کنن
M.an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان سایت برای من این شکلی شده که وقتی بخوام برم برای مثال فیلمای سال یازدهم یا هر سال دیگه ای رو ببینم و یه مبحث درسی رو انتخاب کنم، هیچ چیزی بالا نمیاره فقط تگ ها بالا میان و دکمۀ جستجوی پیشرفته، که حتی از اون هم نمیذاره استفاده کنم و کلا هیچ دکمه ای توی صفحه قابل استفاده نیست.
واسه شما هم همینطوره آیا؟ -
-
-
-
-
-
سلام روزتون بخیر خسته نباشید فیلم های راه ابریشم ریاضیات ریاضی که مربوط به درسنامه آمار هست مشکل فنی داره و پخش نمیشن...لطف کنید این موضوع رو پیگیری کنید.خیلی ممنون.
M.an -
-
ماجرای این بزودی چی هست از مهر که آمدم هسته، کی قراره بیاد؟IMG_۲۰۲۱۰۱۲۵_۱۹۱۰۲۳.jpg
M.an -
-
-
-
-
با عرض خسته نباشید به همه ی عوامل. میخواستم بدونم چرا صبح ها نمیتوان فیلم های آموزشی را دید و همیشه با خطا اینترنت خود را دوباره چک کنید مواجه میشوم.صبح ها که شزایط یادگیری بهتر است؛نمیتوان استفاده لازم رو برد،تنها امید ما در این شرایط کرونا و آموزش آنلاین به این مجموعه است.ممنون میشم پیگیری کنید.
تشکر/ -
🔴 سلام دوستان. هر کسی که این مشکل براش پیش میاد و ارتباطش دائما قطع و وصل میشه داخل این تاپیک اعلام کنه
0_1508493838337_2017-10-20_133330.png
⚠ خیلی مهمه اگه این اتفاق براتون میفته بگید. حتی اگه چند روز پیش این مشکل پیش اومده
🔴 و بگید با کامپیوتر وارد فروم میشین یا با موبایل.
🔴 و همچنین بگید که از کی اینطوری شده، چه مدت زمانی طول میکشه تا رفع بشه ، برای همه مرورگر های اینترنتی اینطوریه؟ و آیا همین الان هم این مشکل رو دارید ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @حامیان-آلاء-مشاور
-
سلام.خداقوت.ببخشید الان دو روزه میخوام فیلم ها رو دانلود کنم همش این پیام برام میاد link is outdated-need to update it.اشکال از کجاست?ممنون.
-
بسته اشتباهی رو خرید کردم
-
سلام به همه عزیزان من اشتباهی به جای جزوات دهم استاد یاری بسته جزوات یازدهم استاد یاری رو خرید کردم چیکار کنم؟ امکان تعویض بسته وجود داره؟ قسم میخورم دانلودش نکردم و دست نخوردست
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
@تجربیا
فیزیک
@پشتیبان-راه-ابریشم -
سيد اباالفضل طباطبايي
سلام خب برای سال دیگه یعنی یازدهم بدردتون میخوره. -
M.an ممنون
-
سيد اباالفضل طباطبايي
خیر فکر نمی کنم.
همه آلایی ها برامون یکسان هستن