کدوم استاد؟؟؟!!!
-
سلام
واسه شیمی دهم کدوم استاد رو پیشنهاد میکنین و واقعا نتیجه گرفتین ؟یعنی تو امتحانات میان ترم نمره تون بالابودههر چه سریع تر بگین چون پس فردا امتحان شیمی داریم
-
سلام
واسه شیمی دهم کدوم استاد رو پیشنهاد میکنین و واقعا نتیجه گرفتین ؟یعنی تو امتحانات میان ترم نمره تون بالابودههر چه سریع تر بگین چون پس فردا امتحان شیمی داریم
-
سلام
ata mohseni در کدوم استاد؟؟؟!!! گفته است:
سلام
اقای پویان نظر
عاالین -
سلام
اقای پویان نظر
عاالینZaraa شما راه ابریشم دارین؟
-
سلام
سلام
از همین الان شروع کن فیلمارو ببین ....
منم پارسال یه روز قبل امتحان با ایشون اشنا شدم و با دیدن فیلماشون تونستم نمره خوبی بیارم -
Zaraa شما راه ابریشم دارین؟
-
سلام
از همین الان شروع کن فیلمارو ببین ....
منم پارسال یه روز قبل امتحان با ایشون اشنا شدم و با دیدن فیلماشون تونستم نمره خوبی بیارمZaraa شیمی دهم پویان نظر رو دیدین؟
-
سلام
سلام
ata mohseni سلام من شیمی استاد پویان نظر رو نوبت دوم سال دهم پیدا کردم و نتیجه دلخواهم رو گرفتم
ولی استاد گودرزی هم خوب درس میدن(من تفتان ایشون رو دیدم نه صفرتاصد)
خودتون انتخاب کنید خیلی بهتره ولی پیشنهاد من استاد پویان نظره -
سلام
ata mohseni سلام من شیمی استاد پویان نظر رو نوبت دوم سال دهم پیدا کردم و نتیجه دلخواهم رو گرفتم
ولی استاد گودرزی هم خوب درس میدن(من تفتان ایشون رو دیدم نه صفرتاصد)
خودتون انتخاب کنید خیلی بهتره ولی پیشنهاد من استاد پویان نظرهابوالفضل ریسی من فرسنگ اول رو دارم ولی تعداد فیلما متاسفانه زیاده
و پس فردا امتحان شیمی دارم
-
Zaraa شیمی دهم پویان نظر رو دیدین؟
ata mohseni اره
صفر تا صد -
ata mohseni اره
صفر تا صدZaraa شما پس فردا هستین که تو امتحان شیمی کمکی کنین؟
-
Zaraa شما پس فردا هستین که تو امتحان شیمی کمکی کنین؟
ata mohseni نمیتونم برای پس فردام قولی بدم ولی امتحانتون چه ساعتی هست؟
ببین من پارسال یه روز قبل از امتحان شیمی،دقیقا ساعت 5 عصر شیمیو صفر بودم یه سری به اینترنت زدم که بلکه مثل راهنمایی کلیپ درسی ببینم....اونموقع با آلا اشنا شدم و اولین دبیری که دیدم اقای پویان نظر بود و شب تا صبح نشستم کااامل فیلماشونو دیدم
نمرمم خیلی بییشتر از حد انتظارم بود
حالا منظورم از گفتن این حرفا اینه که شمام اگه بخواین،اگه فردا صبح زود بلند شین و فیلمارو ببینین، تا شب کل ترمو تموم میکنین و احتیاجی نیست به تقلب
(خواهرانه اینو گفتم وگرنه سعیمو میکنم که برای کمک کردن بهتون حاضر باشم) -
ata mohseni نمیتونم برای پس فردام قولی بدم ولی امتحانتون چه ساعتی هست؟
ببین من پارسال یه روز قبل از امتحان شیمی،دقیقا ساعت 5 عصر شیمیو صفر بودم یه سری به اینترنت زدم که بلکه مثل راهنمایی کلیپ درسی ببینم....اونموقع با آلا اشنا شدم و اولین دبیری که دیدم اقای پویان نظر بود و شب تا صبح نشستم کااامل فیلماشونو دیدم
نمرمم خیلی بییشتر از حد انتظارم بود
حالا منظورم از گفتن این حرفا اینه که شمام اگه بخواین،اگه فردا صبح زود بلند شین و فیلمارو ببینین، تا شب کل ترمو تموم میکنین و احتیاجی نیست به تقلب
(خواهرانه اینو گفتم وگرنه سعیمو میکنم که برای کمک کردن بهتون حاضر باشم)Zaraa نه بابا اونوقت کی کنکور بده بس؟
چون به دیگر درسا نگا کردم واقعا وقت نشده و خیلی فشرده بود برنامه ی ما
ساعت 14 بعد از ظهر
-
Zaraa نه بابا اونوقت کی کنکور بده بس؟
ساعت 14 بعد از ظهر
ساعت 14 بعد از ظهر
کلا این فیلمارو ببینین بهتون کمک میکنه
حق میدم
تمام سعیمو میکنم که حاضر باشم -
ساعت 14 بعد از ظهر
کلا این فیلمارو ببینین بهتون کمک میکنه
حق میدم
تمام سعیمو میکنم که حاضر باشمZaraa فقط به نظرتون فرسنگ اول شیمی پویان نظر رو ببینم یا صفر تا صدو؟
فصل اول شیمی خیلی زیاده
-
Zaraa فقط به نظرتون فرسنگ اول شیمی پویان نظر رو ببینم یا صفر تا صدو؟
فصل اول شیمی خیلی زیاده
ata mohseni منظورم تعداد ویدیو های فصل اول هس که خیلییی زیاده
-
سلام
ata mohseni
سلام مگه امتحانتون تشریحی نیست؟پس نمیخواد زیاد روی اینکه کدوم استاد باشه و... حساس باشین.
هر دبیری ک خودتون باهاش راحت ترین رو انتخاب کنین.
بنظرم اول یه درسنامه ی شب امتحانی رو خوب بخونین و بعدش فیلم جاهایی ک از اون درسنامه مشکل داشتین رو ببینین.
بعدش هم چند تا نمونه سوال امتحانی حل کنین و تمام.
اگه بازم وقت داشتین میتونین بقیه ی فیلما یا درسنامه ی دیگه ای رو هم بخونین.
اگه وقت کمی دارین و مباحث زیادن،این روش خوبه. -
من آقای پویان نظر رو پیشنهاد میدم
نمره مدرسه رو ک بیخیال ازمون گزینه دو؛ شیمی دهم رو صد زدم -
ata mohseni
سلام مگه امتحانتون تشریحی نیست؟پس نمیخواد زیاد روی اینکه کدوم استاد باشه و... حساس باشین.
هر دبیری ک خودتون باهاش راحت ترین رو انتخاب کنین.
بنظرم اول یه درسنامه ی شب امتحانی رو خوب بخونین و بعدش فیلم جاهایی ک از اون درسنامه مشکل داشتین رو ببینین.
بعدش هم چند تا نمونه سوال امتحانی حل کنین و تمام.
اگه بازم وقت داشتین میتونین بقیه ی فیلما یا درسنامه ی دیگه ای رو هم بخونین.
اگه وقت کمی دارین و مباحث زیادن،این روش خوبه.aaa bbb درسنامه ی شب امتحانی رو از کجا بیارم!
-
من آقای پویان نظر رو پیشنهاد میدم
نمره مدرسه رو ک بیخیال ازمون گزینه دو؛ شیمی دهم رو صد زدمAmir Ezadpanah شیمی دهم رو صد زدی؟!