روش خواندن فیزیک
-
saba zarei 0 در چرا انقد از فیزیک متنفرممم؟! گفته است:
Aysan A
اولا که انقد سخت نگیر
بعدشم به این فکر کن که فیزیک یازدهم مخصوصا اولاش خیلی راحت و نمره بیاره
خب شاید برای خیلیای دیگه هم جذاب نباشه ولی به این فکر کن که پل تو برای موفقیت همین چیزایی که دوستشون نداری
باید تمرین کنی و تست کار کنی اونم خیلی زیاد
و تو این کار باید مقاوت داشته باشی
شاید اولاش سخت باشه ولی راه میوفتی کم کم
از فیلمای استاد یاری هم میتونی استفاده کنیواییی اگه اولاش آسون باشه آخراش چ عذابیه دیگه
چشام چپ شد
Aysan A متاسفانه یا خوشبختانه آخراش خیلی نچسبه
-
Aysan A شما تو روش مطالعتون ایراد دارین
سعی کنین یه روش مطالعه خوب پیدا کنین که بتونه این نواقصتون رو در فیزیک جبران کنه
من خودم به شخصه اول درسنامه رو میخوندم
بعد که تموم شد یک خودم تمام مباحث اون فصل رو یاد میدادم
(تو این مرحله نواقص یادگیریتون خیلی بیشتر معلوم میشه)
هر جاییش رو هم بلد نبودم از جزوم یه بار دیگه نگاه میکردم
بعدش کیرفتم سراغ تست
همچنین یه چیز دیگرو هم بگم
شما هروقت میخواین فیزیک بخونین از جملات منزجر کننده استفاده نکنین
سعی کنین جملات مثبت بگین که انگار خیلی علاقه مندین به خوندن فیزیک
من اینو به خیلیا گفتم و خیلی شونم نتیجشو دیدن
اگر فکر میکنین به درد نمیخوره چند بار که انجامش بدین میفهمین خودتونamirh_hmyf در چرا انقد از فیزیک متنفرممم؟! گفته است:
سعی کنین یه روش مطالعه خوب پیدا کنین که بتونه این نواقصتون رو در فیزیک جبران کنه
بعدش کیرفتم سراغ تست
اگر فکر میکنین به درد نمیخوره چند بار که انجامش بدین میفهمین خودتونخیلی ممنونم از توضیحات مفیدتون
-
amirh_hmyf در چرا انقد از فیزیک متنفرممم؟! گفته است:
بعدش کیرفتم سراغ تست
اگر فکر میکنین به درد نمیخوره چند بار که انجامش بدین میفهمین خودتونخیلی ممنونم از توضیحات مفیدتون
Aysan A خواهش میکنم
-
Aysan A متاسفانه یا خوشبختانه آخراش خیلی نچسبه
saba zarei 0 پناه بر خدااا
-
Aysan A سلام منم همین حس رو داشتم ولی وقتی که فیزیک رو یاد گرفتم و دیدم که پیشرفت دارم توش خداروشکر خیلی ازش خوشم اومد و مفهومی میخونم و مثل یه بازی میمونه بازی با وسایل از لحاظ فیزیکی به نظرم میخوای بری بخونی قبلش نگو وای الان فیزیکه فلان اینا با فکر باز و مثبت برو و سعی کن یاد بگیری مدرسه رو قبول دارم منم یاد نمی گیرم ولی میام تو آلا آقای یاری رو می بینم خیلی راضیم از فیزیک هم خیلی خوشم اومده
@sani-painting در چرا انقد از فیزیک متنفرممم؟! گفته است:
Aysan A سلام منم همین حس رو داشتم ولی وقتی که فیزیک رو یاد گرفتم و دیدم که پیشرفت دارم توش خداروشکر خیلی ازش خوشم اومد و مفهومی میخونم و مثل یه بازی میمونه بازی با وسایل از لحاظ فیزیکی به نظرم میخوای بری بخونی قبلش نگو وای الان فیزیکه فلان اینا با فکر باز و مثبت برو و سعی کن یاد بگیری مدرسه رو قبول دارم منم یاد نمی گیرم ولی میام تو آلا آقای یاری رو می بینم خیلی راضیم
مررسسسسی -
اول اینک تنفر و کنار بذارین
فیزیک درس شیرینیه اگ باهاش دوست بشید و سعی کنید بفهمیدش
از اساتید الا کسی رو ک باهاش می تونین راحت باشین و انتخاب کنین(من خودم با استاد طلوعی خیلی اوکیم) بعد تمام پیش زمینه ذهنی تون رو از فیزیک خالی کنین.
و شروع کنین ب مطالعه و یاد گیری با این ذهنیت ک این درس ی قدم بزرگ مثبت برای کنکور شماست.
.
اولش راحت نیست اما کم کم منظور من و می فهمین:)
من خودم از هیتر های فیزیک بودم اما ب مرور زمان بهتر شد برام.
ی دلیل تنفر ممکنه ترس شما از سختی یا یاد نگرفتن باشه ک تا سمت فیزیک نرین درست نمی شه.
شاید الان درصد های کمی بزنید.شاید تا مدت ها بعد از شروع خوندنش هم کم بزنید .اما مطمئن باشید تو این حالت شانس بیشتری برای بالا بردن درصدتون دارید تا زمانی ک ی جا بشینید و هیت بدید ب فیزیک و مولفینش و کاشفاش :)) چون با ی جا نشستن قطعا درصدتون پیشرفتی نخواهد داشت.
موفق باشیدتوصیه ام ب تمام هیتر های فیزیک هست:)
دانش-آموزان-آلاء -
saba zarei 0 پناه بر خدااا
Aysan A سخت نگیر بابا
دید منفی و ترس فقط کارت و سخت تر میکنه -
از اساتید الا کسی رو ک باهاش می تونین راحت باشین و انتخاب کنین(من خودم با استاد طلوعی خیلی اوکیم) بعد تمام پیش زمینه ذهنی تون رو از فیزیک خالی کنین.
و شروع کنین ب مطالعه و یاد گیری با این ذهنیت ک این درس ی قدم بزرگ مثبت برای کنکور شماست.
.
ی دلیل تنفر ممکنه ترس شما از سختی یا یاد نگرفتن باشه ک تا سمت فیزیک نرین درست نمی شه.
شاید الان درصد های کمی بزنید.شاید تا مدت ها بعد از شروع خوندنش هم کم بزنید .اما مطمئن باشید تو این حالت شانس بیشتری برای بالا بردن درصدتون دارید تا زمانی ک ی جا بشینید و هیت بدید ب فیزیک و مولفینش و کاشفاش :)) چون با ی جا نشستن قطعا درصدتون پیشرفتی نخواهد داشت.
دانش-آموزان-آلاء@dr-agon در چرا انقد از فیزیک متنفرممم؟! گفته است:
.
دانش-آموزان-آلاءواقعا ممنونم از توضیحات مفیدتون
-
سلام رفقا
من الان دانش آموز پایه یازدهم تجربی هستم و از اول فیزیکم اصلا اصلا خوب نبود. و تو آزمونا فیزیک رو میشه گفت تقریبا از مسائل هیچی نمیزنم!! الانم ک فیزیک امسالمون حسابی سخت تر شده از کلاس مجازی هم هیچی نمیفهمم و اونقدر از فیزیک بدم میاد که اصلا رغبت نمیکنم روشو باز کنم اصلا نمیدونم چیکار کنملطفا لطفا یه راهکار بهم بدین
-
سلام رفقا
من الان دانش آموز پایه یازدهم تجربی هستم و از اول فیزیکم اصلا اصلا خوب نبود. و تو آزمونا فیزیک رو میشه گفت تقریبا از مسائل هیچی نمیزنم!! الانم ک فیزیک امسالمون حسابی سخت تر شده از کلاس مجازی هم هیچی نمیفهمم و اونقدر از فیزیک بدم میاد که اصلا رغبت نمیکنم روشو باز کنم اصلا نمیدونم چیکار کنملطفا لطفا یه راهکار بهم بدین
Aysan A سلام .چند درصد از این دید بدتون نسبت به فیزیک میتونه به این ربط داشته باشه که فیزیک رو یاد نمیگیرین یا درست درکش نمیکنین . من خودم همین طوری بودم به شدت از فیزیک بدم میومد ولی چون درس تخصصی بود باید میخوندمش کم کم که خوندم دیدم که وقتی مسائل رو میفهمم یا خودم حل میکنم برام آسون تر شده .
اگر این طوری نیست و خب دید منفیتون به خاطر این نیست ، یک کاری میتونین بکنین در روز حتی اگر نیم ساعت هم شده برای فیزیک وقت بذارین الان که فصل امتحاناست و قطعا نمیتونین زیاد وقت بذارین ولی حتما این کارو بکنین بعد از یک مدت خوندن فیزیک براتون آسون میشه یا حداقل به سختی قبل نیست