دوری از درس
-
من سالهاست از درس دورم اما میدونم که میتونم . ولی بخاطر مشکات بسیار بسیار بسیار زیادی که دارم و عدم توانایی مالی برای تهیه احتیاجات کنکوری ، مستسل شدم عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کنید
- لیست
-
سلام باید بچه ها رو منشن کنید تا زودتر پیامتون رو ببینند
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا انسانیا -
من سالهاست از درس دورم اما میدونم که میتونم . ولی بخاطر مشکات بسیار بسیار بسیار زیادی که دارم و عدم توانایی مالی برای تهیه احتیاجات کنکوری ، مستسل شدم عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کنید
- لیست
علیرضا رجبی خب این نمی شه که .. درسته می شه تو کنکور بدون هزینه های چند ده میلیونی هم قبول شد ولی به هر حال باید یه اندک سرمایه ای در حد 3 4 میلیون داشته باشید ..!
-
- لیست
علیرضا رجبی در لطفا راهنمایی کنید گفته است:
- لیست
توانایی تهیه کتابهای اصلی (کمک اموزشیارو نمیگم)رو دارین؟
-
- لیست
علیرضا رجبی سلام اول ازهمه به خداتوکل کنید
برای شروع بنظرم یه برنامه سه روزه بنویسید ودوتادرس عمومی وتخصصی روشروع به خوندن کنید،پی دی اف ازمونها ونمونه تست هاروتهیه کنید وبزنید.کم کم به برنامتون اضافه کنید وتایم مطالعتون روبیشتر کنید
رشتتون رونمیدونم ،اما هدفتون روبنویسید وجلوی چشم بگذارید وبه جای مشکلات به اون فکرکنید
توقسمت مشاوره چنتافیلم درباره نوشتن برنامه نگاه کنید وازتک تک ساعتها برای پیشرفتتون استفاده کنید -
برای شروع بنظرم یه برنامه سه روزه بنویسید ودوتادرس عمومی وتخصصی روشروع به خوندن کنید،پی دی اف ازمونها ونمونه تست هاروتهیه کنید وبزنید.کم کم به برنامتون اضافه کنید وتایم مطالعتون روبیشتر کنید
رشتتون رونمیدونم ،اما هدفتون روبنویسید وجلوی چشم بگذارید وبه جای مشکلات به اون فکرکنید
توقسمت مشاوره چنتافیلم درباره نوشتن برنامه نگاه کنید وازتک تک ساعتها برای پیشرفتتون استفاده کنید@ida-shaterمن منتظر اولین راهنمایی بودم . با زبان و ادبیات و زیست و فیزیک شروع میکنم. چون کتاب ندارم از تو اینترنت میگیرم اول متن درس رو میخونم بعد فیلم های اموزشی الا. از اول شروع کنم؟ ببخشید هی سوال میکنم. یعنی از سال دهم؟
-
توقسمت مشاوره چنتافیلم درباره نوشتن برنامه نگاه کنید وازتک تک ساعتها برای پیشرفتتون استفاده کنید@ida-shateri بعد ببخشید پی دی اف ازمون و تستها رو از کجا تهیه کنم
-
- لیست
Zaraa بله. میتونم تهیه کنم
-
توقسمت مشاوره چنتافیلم درباره نوشتن برنامه نگاه کنید وازتک تک ساعتها برای پیشرفتتون استفاده کنید@ida-shateri رشتم ریاضی بوده. اما تو تجربی میخوام شرکت کنیم
-
- لیست
Zaraa بله میتونم تهیه کنم
-
Zaraa بله میتونم تهیه کنم
علیرضا رجبی برا آزمون هم میتونین بورسیه قلمچی بشین
البته آلا خودشم قراره آزمون برگزار بکنه ولی هنوز اطلاعات کافی نداریم -
سلام باید بچه ها رو منشن کنید تا زودتر پیامتون رو ببینند
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا انسانیاSogand_ T 1 ببخشید منشن کردن یعنی چه؟ و چجوری؟
-
علیرضا رجبی برا آزمون هم میتونین بورسیه قلمچی بشین
البته آلا خودشم قراره آزمون برگزار بکنه ولی هنوز اطلاعات کافی نداریم@haniehno جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری ؟ باید چکار کنم؟ من سالهاست که دیپلم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
-
علیرضا رجبی در دوری از درس گفته است:
خب....
کافیه که کتابهارو تهیه کنی
بنظرم سال بعد کنکور بده که راحت تر و بهتر بخونی
وقتی تهیشون کردی،از زمانی که تهیشون کردی هرچه زودتر بهتر
شروع کن فیلمای الا(ترجیحا راه ابریشم ولی اگه هزینشو نداری صفرتاصدها کفایت میکنه)رو ببین و البته بنظرم برای زیستت اول یه روخوانی داشته باش بعدش مثل یه کنکوری با نکته نویسی و فیلما برو جلو -
@haniehno جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری ؟ باید چکار کنم؟ من سالهاست که دیپلم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
علیرضا رجبی در دوری از درس گفته است:
@haniehno جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری ؟ باید چکار کنم؟ من سالهاست که دیپلم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
بنظرمن الان با ازمون گیج میشین
اول یه پیش زمینه ای داشته باشین بعد ازمون
وقتی چیزی رو بلد نباشین بودجه بندی ازمونم خیلی بیرحمه،بعد میخاین ازمونتونو چی جواب بدین؟؟
اول یه پیش زمینه داشته باشین -
@ida-shaterمن منتظر اولین راهنمایی بودم . با زبان و ادبیات و زیست و فیزیک شروع میکنم. چون کتاب ندارم از تو اینترنت میگیرم اول متن درس رو میخونم بعد فیلم های اموزشی الا. از اول شروع کنم؟ ببخشید هی سوال میکنم. یعنی از سال دهم؟
علیرضا رجبی خواهش میکنم خوشحال میشم اگه برمیاد ازم کمکی کنم
پی دی اف آزمونهارو ازکانال های تلگرام یا سایت هامیتونید تهیه کنید،یکم سرچ کردن لازمه،البته من آیدی کانال رودارم ولی فکرکنم اینجا گذاشتن ایدی غیرمجاز باشه
درسای خوبی هم انتخاب کردید ادبیات وزیست هم که بیشترین ضریب رودارن
یه سری مباحث هستن که تعداد تستهای بیشتری روتوکنکوردارن،برای درس زیست چون رشتم نیست نمیدونم
اما برای فیزیک مبحثی بخونید،دینامیک وسینماتیک، الکتریسیته ساکن،
مغناطیس
ازمون هاروکه پیشنهاددادم برای این بودکه هم خودتونو محک بزنیدوهم تستای سطح مختلف روبزنید -
@ida-shaterمن منتظر اولین راهنمایی بودم . با زبان و ادبیات و زیست و فیزیک شروع میکنم. چون کتاب ندارم از تو اینترنت میگیرم اول متن درس رو میخونم بعد فیلم های اموزشی الا. از اول شروع کنم؟ ببخشید هی سوال میکنم. یعنی از سال دهم؟
-
علیرضا رجبی تدرسی اساتید آلاهم که عالی وبی نقص هستن
-
Sogand_ T 1 ببخشید منشن کردن یعنی چه؟ و چجوری؟
علیرضا رجبی وقتی سوالتون رو پرسیدین باید گروه ها رو تگ کنید تا براشون نوتیفیکشن بره
گروه های مختلفی تو انجمن هست برای سوالتون باید گروه مناسب رو تگ کنید
به این شکل که علامت @ رو میزنیدو بعد بدون فاصله اسم گروه رو تایپ میکنید -
علیرضا رجبی خواهش میکنم خوشحال میشم اگه برمیاد ازم کمکی کنم
پی دی اف آزمونهارو ازکانال های تلگرام یا سایت هامیتونید تهیه کنید،یکم سرچ کردن لازمه،البته من آیدی کانال رودارم ولی فکرکنم اینجا گذاشتن ایدی غیرمجاز باشه
درسای خوبی هم انتخاب کردید ادبیات وزیست هم که بیشترین ضریب رودارن
یه سری مباحث هستن که تعداد تستهای بیشتری روتوکنکوردارن،برای درس زیست چون رشتم نیست نمیدونم
اما برای فیزیک مبحثی بخونید،دینامیک وسینماتیک، الکتریسیته ساکن،
مغناطیس
ازمون هاروکه پیشنهاددادم برای این بودکه هم خودتونو محک بزنیدوهم تستای سطح مختلف روبزنید@ida-shateri ممنون ممنون. ادبیات از اول پس شروع میکنم. زبان رو با الا صفر تا صد. زیست هم از سال اخر. فیزیک رو هم یکی رو انتخاب میکنم . درس ب درس اول کتاب بعد الا بعد تست. اگر عیب نداره گزارش اینارو میدم . انشاالله به هر چی که میخوای برسی.