دوری از درس
-
@haniehno جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری ؟ باید چکار کنم؟ من سالهاست که دیپلم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
علیرضا رجبی در دوری از درس گفته است:
@haniehno جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوری ؟ باید چکار کنم؟ من سالهاست که دیپلم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
بنظرمن الان با ازمون گیج میشین
اول یه پیش زمینه ای داشته باشین بعد ازمون
وقتی چیزی رو بلد نباشین بودجه بندی ازمونم خیلی بیرحمه،بعد میخاین ازمونتونو چی جواب بدین؟؟
اول یه پیش زمینه داشته باشین -
@ida-shaterمن منتظر اولین راهنمایی بودم . با زبان و ادبیات و زیست و فیزیک شروع میکنم. چون کتاب ندارم از تو اینترنت میگیرم اول متن درس رو میخونم بعد فیلم های اموزشی الا. از اول شروع کنم؟ ببخشید هی سوال میکنم. یعنی از سال دهم؟
علیرضا رجبی خواهش میکنم خوشحال میشم اگه برمیاد ازم کمکی کنم
پی دی اف آزمونهارو ازکانال های تلگرام یا سایت هامیتونید تهیه کنید،یکم سرچ کردن لازمه،البته من آیدی کانال رودارم ولی فکرکنم اینجا گذاشتن ایدی غیرمجاز باشه
درسای خوبی هم انتخاب کردید ادبیات وزیست هم که بیشترین ضریب رودارن
یه سری مباحث هستن که تعداد تستهای بیشتری روتوکنکوردارن،برای درس زیست چون رشتم نیست نمیدونم
اما برای فیزیک مبحثی بخونید،دینامیک وسینماتیک، الکتریسیته ساکن،
مغناطیس
ازمون هاروکه پیشنهاددادم برای این بودکه هم خودتونو محک بزنیدوهم تستای سطح مختلف روبزنید -
@ida-shaterمن منتظر اولین راهنمایی بودم . با زبان و ادبیات و زیست و فیزیک شروع میکنم. چون کتاب ندارم از تو اینترنت میگیرم اول متن درس رو میخونم بعد فیلم های اموزشی الا. از اول شروع کنم؟ ببخشید هی سوال میکنم. یعنی از سال دهم؟
-
علیرضا رجبی تدرسی اساتید آلاهم که عالی وبی نقص هستن
-
Sogand_ T 1 ببخشید منشن کردن یعنی چه؟ و چجوری؟
علیرضا رجبی وقتی سوالتون رو پرسیدین باید گروه ها رو تگ کنید تا براشون نوتیفیکشن بره
گروه های مختلفی تو انجمن هست برای سوالتون باید گروه مناسب رو تگ کنید
به این شکل که علامت @ رو میزنیدو بعد بدون فاصله اسم گروه رو تایپ میکنید -
علیرضا رجبی خواهش میکنم خوشحال میشم اگه برمیاد ازم کمکی کنم
پی دی اف آزمونهارو ازکانال های تلگرام یا سایت هامیتونید تهیه کنید،یکم سرچ کردن لازمه،البته من آیدی کانال رودارم ولی فکرکنم اینجا گذاشتن ایدی غیرمجاز باشه
درسای خوبی هم انتخاب کردید ادبیات وزیست هم که بیشترین ضریب رودارن
یه سری مباحث هستن که تعداد تستهای بیشتری روتوکنکوردارن،برای درس زیست چون رشتم نیست نمیدونم
اما برای فیزیک مبحثی بخونید،دینامیک وسینماتیک، الکتریسیته ساکن،
مغناطیس
ازمون هاروکه پیشنهاددادم برای این بودکه هم خودتونو محک بزنیدوهم تستای سطح مختلف روبزنید@ida-shateri ممنون ممنون. ادبیات از اول پس شروع میکنم. زبان رو با الا صفر تا صد. زیست هم از سال اخر. فیزیک رو هم یکی رو انتخاب میکنم . درس ب درس اول کتاب بعد الا بعد تست. اگر عیب نداره گزارش اینارو میدم . انشاالله به هر چی که میخوای برسی.
-
من سالهاست از درس دورم اما میدونم که میتونم . ولی بخاطر مشکات بسیار بسیار بسیار زیادی که دارم و عدم توانایی مالی برای تهیه احتیاجات کنکوری ، مستسل شدم عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کنید
- لیست
علیرضا رجبی
سلام
برای درس فیزیک آلا واقعا قوی کار کرده آقای کازرانیان و آقای یاری کلاس های نکته و تست درجه یکی دارند که به طور میانیگین هر دبیر برای هر فصل 150 تست حل کرده
برای درس ریاضی آقای شامیزاده و آقای امینی راد هستن که تست های فراوانی حل کردن
شیمی هم که آقای گودرزی دارن کامل میکنن که تست زیادی حل کردن
زیست هم کارگاه نکته تست هست ولی اصافن خیلی کمه ولی تدریس درجه یک آقای موقاری هست
ادبیات هم که آقای حسین خانی دارن کامل میکنن که ظاهرا گفتن نکته و تست هم دارن
در مورد دینی((البته آقای ناصری میگن خیلی عالیه)) و زبان هم من نظر خاصی ندارم
عربی هم که خودت ببین با کدوم دبیر راحت تری
اگه دنبال منبع کامل و خوبی هستی واقعا آلا یک منبع کامله و خوبه
((تنها هزینه که شما باید بدید نت و پرینته)) -
@ida-shateri ممنون ممنون. ادبیات از اول پس شروع میکنم. زبان رو با الا صفر تا صد. زیست هم از سال اخر. فیزیک رو هم یکی رو انتخاب میکنم . درس ب درس اول کتاب بعد الا بعد تست. اگر عیب نداره گزارش اینارو میدم . انشاالله به هر چی که میخوای برسی.
-
من سالهاست از درس دورم اما میدونم که میتونم . ولی بخاطر مشکات بسیار بسیار بسیار زیادی که دارم و عدم توانایی مالی برای تهیه احتیاجات کنکوری ، مستسل شدم عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کنید
- لیست
علیرضا رجبی
دوست آلایی
چون از الان میخوایید شروع کنین و تقریبا میشه بگیم صفر هستین
به نظرم بیاین اول از هر درس قسمتای روون تر و راحتتر و پایه ای تر رو انتخاب کنین بخونین (ینی زنجیره ای کار کنین) -
فقط فیلم آلا ببین جزوه بردار تنها هزینه برات دفتر و خودکاره و اینترنت خیلی خواستی هزینه کنی راه ابریشم بگیر که خیلی توپه