ساخت فلش کارت برای لغات
-
سلام
شنیدم که نوشتن لغات در فلش کارت برای یادگیری خیلی خوبه(البته برای فرمول ها هم میشه استفاده کرد)
سوالم اینه که روش ساختشو میتونید بصورت کلی توضیح بدید؟
و اینکه وقتی برای مثال ۱۰ لغت رو در ی طرف مینویسیم ؛ بهتره معنی رو پشت برگه بنویسیم؟یا جلو کلمه. هردو مدلشو شنیدم ولی نمیدونم کدومش بهتره
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
-
سلام
شنیدم که نوشتن لغات در فلش کارت برای یادگیری خیلی خوبه(البته برای فرمول ها هم میشه استفاده کرد)
و اینکه وقتی برای مثال ۱۰ لغت رو در ی طرف مینویسیم ؛ بهتره معنی رو پشت برگه بنویسیم؟یا جلو کلمه. هردو مدلشو شنیدم ولی نمیدونم کدومش بهتره
تجربیا
Hhh Hh پشت برگه بنویسی بهتره که وقتی کلمه رو میبینی اول خودت سعی کنی معنیشو به یاد بیاری
یعنی ذهنت دنبال معنیش بگرده....
اگه جلوش بنویسی ذهنت به گشتن دنبال آموخته هات نیس!فاطمه حبیب زاده 0 اره موافقم
Hhh Hh
میتونی بری جعبه لایتینر یه سرچ بزن اون رو درست کن با اون راحت ادم یاد میگیره -
Hhh Hh پشت برگه بنویسی بهتره که وقتی کلمه رو میبینی اول خودت سعی کنی معنیشو به یاد بیاری
یعنی ذهنت دنبال معنیش بگرده....
اگه جلوش بنویسی ذهنت به گشتن دنبال آموخته هات نیس!فاطمه حبیب زاده 0 ممنون
-
فاطمه حبیب زاده 0 اره موافقم
Hhh Hh
میتونی بری جعبه لایتینر یه سرچ بزن اون رو درست کن با اون راحت ادم یاد میگیرهpouya hosein pour
تا حالا اسمش رو نشنیده بودم
ممنون -
سلام
تجربیا
Hhh Hh
سلام
اگه هر لغت رو پشت یک برگه بنویسی بهتره چون اگه ۱۰ تا لغت یا فرمول رو بنویسی، ۹تاش رو درست بگی یکیش رو اشتباه بگی
باید اون کاغذ رو دوباره از سر بخونی
اگه همون رو فراموش شده ها تاکید بیشتری بکنی بهتره -
Hhh Hh
ابعاد مهم نیست فقط نوشته هاتون واضح باشند کافیه
ولی کاغذ هاتون نباید انقدری نازک باشند که جواب های اونور کاغذ معلوم شه چون من خودم جعبه لایتنر که گرفته بودم اکثر کاغذاش نازک بود.