حوصله مطالعه
-
اینقدر نمیخونم و نمیخونم که تهش از دست خودم عصبانی بشم با خودم دعوا کنم (شاید چن روز هم بشه) تهشم برم بخونم حتی بزور:|
0-0ftm اینجوری ضرر میکنی ی راه بهتر پیدا کن
-
romisa نیم ساعت ی جای تاریک و ساکت میخوابم
بلند میشم کشش میگیرم
ی 10 دیقه ی هوایی میخورم
وضو میگیرم نماز میخونم
برنامه روزانم رو دوباره مینویسم
5-6 تا تست میزنم بعد میرم سراغ مطالعهاما اگه شدید بی انگیزه باشم 2-3 ساعت میرم توی صحن های حرم میشنم
Im Ho3ein شما مجاورین ؟
-
0-0ftm اینجوری ضرر میکنی ی راه بهتر پیدا کن
Amir Abbas 0 اگر بشه که خوب میشه
-
Im Ho3ein شما مجاورین ؟
Amir Abbas 0 چی؟
-
Amir Abbas 0 چی؟
Im Ho3ein اهل مشهدین
-
Im Ho3ein اهل مشهدین
Amir Abbas 0 آره دیگه داداش
-
romisa نیم ساعت ی جای تاریک و ساکت میخوابم
بلند میشم کشش میگیرم
ی 10 دیقه ی هوایی میخورم
وضو میگیرم نماز میخونم
برنامه روزانم رو دوباره مینویسم
5-6 تا تست میزنم بعد میرم سراغ مطالعهاما اگه شدید بی انگیزه باشم 2-3 ساعت میرم توی صحن های حرم میشنم
-
به سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یه سری میزنم.....لیست دستیار تخصصی های ارتوپدی رو نگاه میکنم
-
وقتی حوصله درس خوندن نداری چی کار می کنی که برگردی سمت درس؟
-
شاید بی ادبی باشه. ولی فیلم های جلال موقاریو باز میکنم بعد هر چند لحظه استپ میکنم . قیافش یجوری میشه
از خنده غش میکنم -
شاید بی ادبی باشه. ولی فیلم های جلال موقاریو باز میکنم بعد هر چند لحظه استپ میکنم . قیافش یجوری میشه
از خنده غش میکنمٌBelder chin خب انتظار داری وقتی فیلم استپ میکنی حالت عادی داشته باشه
-
romisa من هیچ کاری نمیکنم و فقط حرص میخورم و فیلم میبینم
🥺
Zahra Jampanah منم تجربش داشتم بعد از ی مدتی دیگه از فیلمیی که میبینی لذت نمیبری انگار به زوره
-
این پست پاک شده!
-
با پیسیم کانتر csgo بازی میکنم
بعد که میبینم هعی تو بازی میمیرم . به موس یه مشت محکم میکوبم. میگم همون درس بهتره ! ://// -
Zahra Jampanah منم تجربش داشتم بعد از ی مدتی دیگه از فیلمیی که میبینی لذت نمیبری انگار به زوره
Amir Abbas 0 نه برعکس من فیلم دیدن همیشه دوس دارم
-
سلام تازگی ها یه کار دیگه هم می کنم
چندر تا بحث و مقاله علمی کوتاه در رابطه با اون درسی که حوصله ام رو برده می خوانم