جزوه الکتریسیته ساکن راه ابریشم
-
@m-an سلام. به روی چشم حتما خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون من این پست رو ندیده بودم :folded_hands:
-
سلام وقت بخیر
محتوای فیلم و جزوات رو اساتید خودشون مشخص می کنن یعنی محتوای این جزواتی که می بینید رو استاد خودشون تعیین کردن و تحویل دادن
نظرتون رو حتما منتقل می کنیم
در مورد مبحث قبلی که سوال کرده بودین گفته بودن چون مطالب بیشتر حفظی بود رد شدن@m-an
تازه حفضیات استاد طلوعی چرا مانند آقای پویان نظر در جزوه می گویند
بعدشم آقای طلوعی بعضی جاها جوری تدریس می دهند که فکر میکنند که انگار ما از قبل بلد بودیم و وظیفه ایشون فقط بیان و حل تست است ، فکر کنم ایشون نمی دونه که ما کلاس درس مدرسه را کااااااااملا ول کردیم و فقط چسبیدیم به راه ابریشم -
خواهشاً
الای عزیز که داره خیلی زحمت میکشه
وما قدر دان زحمات الا با درس خواندن و گرفتن رتبه بالا هستیم
اما خوااااااااهشا
بگید آقای طلوعی بیشتر توضیح بده و عمیق تر تدریس کنه
اصلا فکر کنه ما یک سری آدم هستیم که دیر می فهمیم و نیاز به توضیحات زیاد دارهاین مشکل آقای طلوعی حل بشه دیگه میشود یک معلم بی نقص و کامل
@M-an
sohrab -
خواهشاً
الای عزیز که داره خیلی زحمت میکشه
وما قدر دان زحمات الا با درس خواندن و گرفتن رتبه بالا هستیم
اما خوااااااااهشا
بگید آقای طلوعی بیشتر توضیح بده و عمیق تر تدریس کنه
اصلا فکر کنه ما یک سری آدم هستیم که دیر می فهمیم و نیاز به توضیحات زیاد دارهاین مشکل آقای طلوعی حل بشه دیگه میشود یک معلم بی نقص و کامل
@M-an
sohrabyas ta دقیقا دیرفهمیم مخصوصا فیزیک دوازدهم، حالا پایه رو قبلا یه اشنایی داشتیم، اصلا فصل موج یک جوری بود
-
سلام بچه ها اقای طلوعی گفتن عمدا درسنامه رو اینطوری گذاشتن تا ما دست به قلم بشیم و خودمون بنویسیم
اما نمیدونم چرا مثل قبل از هر نکته ای که میگن همونجا یه تست هم حل کنن
اینطورری دیگ واقعا عالی میش چون من اینطوری ک روی تخته درس داده میش و از روی جزوه نیست واقعا بعتر متوجه میشم و فکر میکنم بچه ها هم همینطوری هستن البت نوشتن اون نکات هم واقعا وقتی نمیبره فقطبگین تست های آموزشی رو بیارن تو درسنامه
-
yas ta دقیقا دیرفهمیم مخصوصا فیزیک دوازدهم، حالا پایه رو قبلا یه اشنایی داشتیم، اصلا فصل موج یک جوری بود
Amir Tajfar 0 موج که خوب بودش. فقط نوشتنی زیاد داشت
-
Amir Tajfar 0 موج که خوب بودش. فقط نوشتنی زیاد داشت
Mahdi Jafari 1
روششون تقریبا شده مثل فرسنگ اول
دیدن فیلم ها وقت گیر شده -
سلام بچه ها اقای طلوعی گفتن عمدا درسنامه رو اینطوری گذاشتن تا ما دست به قلم بشیم و خودمون بنویسیم
اما نمیدونم چرا مثل قبل از هر نکته ای که میگن همونجا یه تست هم حل کنن
اینطورری دیگ واقعا عالی میش چون من اینطوری ک روی تخته درس داده میش و از روی جزوه نیست واقعا بعتر متوجه میشم و فکر میکنم بچه ها هم همینطوری هستن البت نوشتن اون نکات هم واقعا وقتی نمیبره فقطبگین تست های آموزشی رو بیارن تو درسنامه
alireza hoseyni
سلام لطف کردن آقای طلوعی که به فکر ما اند ولی هر دو مدل بگزارند تا هر کی هر جوری بخواهد جزوه داشته باشد. -
به نظر من همه دوستان نظر بدهند تا الا بدون ما با چه سبکی راحت تریم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
مدیر عزیز سلام لطفاً جواب بده
@M-an -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد