بخش خاکستری مغز
-
سلام دوستان
ببینید من پارسال از معلمم یه نکته ای آموختم که الان دوباره برگشتم داشتم میخوندمش دیدما گویا غلطه
یعنی با تحلیل های من غلطه
این نکته ای که معلمم گفتند : در مخ و مخچه بخش بیرونی خاکستری است ولی در نخاع و بصل النخاع بخش درونی خاکستری است خب من با مخ و مخچه و نخاع کاری ندارم بحثم سر بصل النخاع است .
ببینید من میگم بصل النخاع یه قسمتی از مغزه پس باید طبق حرف کتاب ماده خاکستری در بخش بیرونی باشه ولی الان این استدلال با اون نکته جور در نمیاد
ممنون میشم محبت کنید کمکم کنید
تجربیا همیار -
سلام دوستان
ببینید من پارسال از معلمم یه نکته ای آموختم که الان دوباره برگشتم داشتم میخوندمش دیدما گویا غلطه
این نکته ای که معلمم گفتند : در مخ و مخچه بخش بیرونی خاکستری است ولی در نخاع و بصل النخاع بخش درونی خاکستری است خب من با مخ و مخچه و نخاع کاری ندارم بحثم سر بصل النخاع است .
ببینید من میگم بصل النخاع یه قسمتی از مغزه پس باید طبق حرف کتاب ماده خاکستری در بخش بیرونی باشه ولی الان این استدلال با اون نکته جور در نمیاد
تجربیا همیار@mitra-ism-rahmani در بخش خاکستری مغز گفته است:
سلام دوستان
تجربیا همیار -
@mitra-ism-rahmani در بخش خاکستری مغز گفته است:
سلام دوستان
تجربیا همیارایلین حیدرزهی خوشحال شدم فکر کردم سوالم جواب داده شد
ممنون به خاطر تگ -
با سلام خدمت دوستان ببنید طبق این شکل شما پند تا برداشت میتونید داشته باشید که الان توضیح میدم
-
با سلام خدمت دوستان ببنید طبق این شکل شما پند تا برداشت میتونید داشته باشید که الان توضیح میدم
fadaei rahbar شرمنده متوجه منظورتون نشدم
-
fadaei rahbar شرمنده متوجه منظورتون نشدم
@mitra-ism-rahmani
1.پون در شکل کتاب قسمت درونی مغز رو طبق شکل قبلی که فرستادم سفید و بخش بیرونی رو خاکستری پس قسمت اول درست هست
2.بصل النخاع بخشی از نخاع هست و باز هم توی شکل اول میبینیم که بخش درونی نخاع خاکستری و بخش بیرونی سفید هست پس قسمت دوم هم درست هستش
3.در شکلی که در این پست مشاهده میکنید درخت زندگی رو سفید رو هم که بخشی از مخچه است سفید و در بقیه قسمت ها رنگ دیگه نشون داده پس میشه برداشت کرد که درسته
وصلی علی محمد وآله الاجمعین -
@mitra-ism-rahmani
1.پون در شکل کتاب قسمت درونی مغز رو طبق شکل قبلی که فرستادم سفید و بخش بیرونی رو خاکستری پس قسمت اول درست هست
2.بصل النخاع بخشی از نخاع هست و باز هم توی شکل اول میبینیم که بخش درونی نخاع خاکستری و بخش بیرونی سفید هست پس قسمت دوم هم درست هستش
3.در شکلی که در این پست مشاهده میکنید درخت زندگی رو سفید رو هم که بخشی از مخچه است سفید و در بقیه قسمت ها رنگ دیگه نشون داده پس میشه برداشت کرد که درسته
وصلی علی محمد وآله الاجمعینfadaei rahbar ببینید من فقط مشکلم بصل النخاع است
چرا شما میگید بصل النخاع بخشی از نخاع است ؟ -
سلام دوستان
تجربیا همیار -
ایلین حیدرزهی خوشحال شدم فکر کردم سوالم جواب داده شد
ممنون به خاطر تگ@mitra-ism-rahmani در بخش خاکستری مغز گفته است:
ایلین حیدرزهی خوشحال شدم فکر کردم سوالم جواب داده شد
ممنون به خاطر تگمغزم نکشید سوالتون جواب بدم
-
fadaei rahbar ببینید من فقط مشکلم بصل النخاع است
چرا شما میگید بصل النخاع بخشی از نخاع است ؟@mitra-ism-rahmani پس بخش از چیه بنظر شما؟
نخاع سه بخش اصلی داره :1 مغز میانی2.پلمغزی 3.بصل النخاع -
@mitra-ism-rahmani سلام جایی از کتاب نگفته است که بخش بیرونی مغز خاکستری است
شکل هم که مشخص است که بیرون بصل سفید است
-
@mitra-ism-rahmani پس بخش از چیه بنظر شما؟
نخاع سه بخش اصلی داره :1 مغز میانی2.پلمغزی 3.بصل النخاعfadaei rahbar در بخش خاکستری مغز گفته است:
نخاع سه بخش اصلی داره :1 مغز میانی2.پلمغزی 3.بصل النخاعبه نظرم این تقسیم بندی برای مغزه
مغز دارای سه بخش مخ . مخچه و ساقه مغز تشکیل شده
که خود ساقه مغز شامل سه بخش مغز میانی . پل مغزی.بصل النخاع میشه -
z Gheibi تو شکلی که فرستادید دقت کنید
-
z Gheibi تو شکلی که فرستادید دقت کنید
fadaei rahbar به چی دقت کنم؟
-
z Gheibi در بخش خاکستری مغز گفته است:
چرا دیگه قشر مغز بخش بیرونی خاکستریه
حتی کدی که آقای موقاری گذاشتن را یادمه
که میگفتن فندق عید را مغزش را میخوریم که توش سفیده و بیرونش خاکستری -
fadaei rahbar در بخش خاکستری مغز گفته است:
نخاع سه بخش اصلی داره :1 مغز میانی2.پلمغزی 3.بصل النخاعبه نظرم این تقسیم بندی برای مغزه
مغز دارای سه بخش مخ . مخچه و ساقه مغز تشکیل شده
که خود ساقه مغز شامل سه بخش مغز میانی . پل مغزی.بصل النخاع میشه@mitra-ism-rahmani
بله نظرتون درست هست متاسفانه اشتباه کردم این قسمت رو
-
@mitra-ism-rahmani
بله نظرتون درست هست متاسفانه اشتباه کردم این قسمت رو
fadaei rahbar همه اشتباه میکنن
ممنون از اینکه سعی کردید کمکم کنید -
z Gheibi در بخش خاکستری مغز گفته است:
چرا دیگه قشر مغز بخش بیرونی خاکستریه
حتی کدی که آقای موقاری گذاشتن را یادمه
که میگفتن فندق عید را مغزش را میخوریم که توش سفیده و بیرونش خاکستری@mitra-ism-rahmani در بخش خاکستری مغز گفته است:
یگفتن فندق عید را مغزش را میخوریم که توش سفیده و بیرونش خاکستری
احسنتم
-
fadaei rahbar همه اشتباه میکنن
ممنون از اینکه سعی کردید کمکم کنید@mitra-ism-rahmani ممنونم از سوالتون یا حق