یه درس رو میشه حذف کرد کلا؟
-
بچه ها کدوم مبحثو کلا طرفش نرم؟
samira pournazar
شیمی خیلی ترکیبیه
فعلا سمت همه مباحث برو
حذف کردن الان کار خوبی نیست وقتی زمان زیادی داری -
ali kalantari در یه درس رو میشه حذف کرد کلا؟ گفته است:
Aytak Ebrahim pour
نه دیر نشده عزیز
اگه بزاری از فروردین شروع کنی دیر شده
روزی ۲ ساعت شیمی بخون از الان
اخر اردیبهشت علامه شیمی میشی
فقط صبوری کناین حرف اگه حقیقت داشته باشه دل منو گرم کرد بچسبم به کار
samira pournazar فقط حواست باشه
شیمی درسیه که دیر نتیجشو میبینی
باید ریاضت بکشی و صبوری کنی
از یه جا به بعد خودت کم کم میفهمی داری فرق میکنی و پیشرفت میکنی -
parisa khany مچکرم از راهنماییتون:)
Aytak Ebrahim pour خواهش امیدوارم موفق باشید
درضمن الان شروع کردن با فروردین فرق داره تا فروردین حدود ۴۰ روز وقت هست که اگه حداکثر روزی ۲ساعت خونده بشه خیلی خیلی همه چیز فرق میکنه -
Aytak Ebrahim pour خواهش امیدوارم موفق باشید
درضمن الان شروع کردن با فروردین فرق داره تا فروردین حدود ۴۰ روز وقت هست که اگه حداکثر روزی ۲ساعت خونده بشه خیلی خیلی همه چیز فرق میکنهparisa khany واقعا اراده آهنین میخوام برا شیمی
-
samira pournazar فقط حواست باشه
شیمی درسیه که دیر نتیجشو میبینی
باید ریاضت بکشی و صبوری کنی
از یه جا به بعد خودت کم کم میفهمی داری فرق میکنی و پیشرفت میکنیali kalantari اگه بدونین با فشاری که رومه چقدر نیاز داشتم به شنیدن این حرف
به نظرتون ریاضی هم نیاز به حذف نداره از الان؟
-
parisa khany واقعا اراده آهنین میخوام برا شیمی
Aytak Ebrahim pour نترس ازش همه اونایی که نمیخونن از ترسشونه
-
اصلا کار درستی نیست مخصوصا توی درس شیمی که بیشتر روی اون تمرکز میشه
به تدریسای استاد محمدرضا آقاجانی یه نگاه بنداز قسمت صفر تا صد شیمی 128 تا ویدیو داره یه بازدید بزن نظام قدیم هستش ولی همه مباحث پوشش داده شده و متن کتاب رو فقط از کتابای جدید بخون -
ali kalantari اگه بدونین با فشاری که رومه چقدر نیاز داشتم به شنیدن این حرف
samira pournazar
به نظرم ریاضی زود بازده ترین درس اختصاصیه
فقط محاسباتش ممکنه براتون اذیت کننده باشه که اونم خوب میشه
الان وقت حذف هیچ درسی نیست
به نظرم بهترین کتاب ریاضی برای شروع از حالا کتاب دور دنیا در نیم ساعت گاجه که البته درس نامه نداره و نیازی هم به درس نامه نیست تا وقتی استاد ثابتی هستن -
ali kalantari اگه بدونین با فشاری که رومه چقدر نیاز داشتم به شنیدن این حرف
samira pournazar ریاضی سوالات آسونی هم داره که تقریبا 30 درصدش آسونه و خیلی از دانش آموزای متوسط هم اونا رو جواب میدن
بنظرم هیچ درسیو حذف نکن درسارو موضوعی بخونی درکشون میکنی برای ریاضی تدریس کنکور تجربی نظام جدید از استاد ثابتی رو ببین عالیه با تدریساش کم کم بزنی 40 درصد رو زدی -
samira pournazar
به نظرم ریاضی زود بازده ترین درس اختصاصیه
فقط محاسباتش ممکنه براتون اذیت کننده باشه که اونم خوب میشه
الان وقت حذف هیچ درسی نیست
به نظرم بهترین کتاب ریاضی برای شروع از حالا کتاب دور دنیا در نیم ساعت گاجه که البته درس نامه نداره و نیازی هم به درس نامه نیست تا وقتی استاد ثابتی هستنali kalantari خیلی ممنونم
-
Amir Abbas 0 درود بر شما
Tragic Girl سلام
شکر گذاری هم اضافه شد ( هر چند اندک ) -
zahra thd واقعا نمیدونم چطور...؟
Aytak Ebrahim pour
اول اینکه بنظرم مبحثی بخون
بعدم اگه میتونید توی نوبان استاد فرزانه شرکت کنید عالیه
البته با احترام وارزشی که برای اساتبد آلا قائلم ولی تدریس استاد شیمی آلا رو تا به حال ندیدم چون حس میکنم دیکه وقتی برای آزمون و خطا ندارم اما استاد فرزانه رو خیلی وقته میشناسم و الان یه چهار ماهه که دارم شیمی کار میکنم زمین تا آسمان فرق کردم اگرعم امکان شرکت توی کلاس آنلاین رو ندارید(به هر علتی)درسنامه ی مبتکران و زدن تست های ضریبدار VIT روپیشنهاد میکنم فقط حواستون باشه که مبحثی بخونید چون من خودم یکی از علتای اصلی قاطی کردن و نفهمیدن درس شیمیم این بود که مباحثش توی نظام جدید جدا ازهمه
موفق باشید -
Aytak Ebrahim pour
اول اینکه بنظرم مبحثی بخون
بعدم اگه میتونید توی نوبان استاد فرزانه شرکت کنید عالیه
البته با احترام وارزشی که برای اساتبد آلا قائلم ولی تدریس استاد شیمی آلا رو تا به حال ندیدم چون حس میکنم دیکه وقتی برای آزمون و خطا ندارم اما استاد فرزانه رو خیلی وقته میشناسم و الان یه چهار ماهه که دارم شیمی کار میکنم زمین تا آسمان فرق کردم اگرعم امکان شرکت توی کلاس آنلاین رو ندارید(به هر علتی)درسنامه ی مبتکران و زدن تست های ضریبدار VIT روپیشنهاد میکنم فقط حواستون باشه که مبحثی بخونید چون من خودم یکی از علتای اصلی قاطی کردن و نفهمیدن درس شیمیم این بود که مباحثش توی نظام جدید جدا ازهمه
موفق باشیدzahra thd مچکرم
-
zahra thd مچکرم
Aytak Ebrahim pour اختیار داری
-
سلام....بستگی داره چه رشته ای میخواید قبول بشید...اگه میخواید دوردرسیمثل شیمی روخط بکشید خوب مسلما به صورت اتوماتیک دور رشته ها و دانشگاههای خیلی اعلا براتون خط میکشن...شیمی رو اگه یاد بگیرید خیلی جذابه...منم چیزی سرم نمیشد اما بالاخره یه پولی جور کردم و به ناچار دی وی دی گرفتم...خیلی خوبن ولی خیلی گرون در میاد....وقت هم میبره زیاد....ولی اگه میتونی یه کاری بکن چون حیفه سوالاشو از دست بدی