الان واسه شروع دیر نیست ؟
-
سلام بنظر من دیر دیر نیست.
روزی 30 دقیقه روزی تند خوانی وقت بذارید. ( اگر منبع معتبر گیرتون نیومد من در خدمتم).به خودتون سخت نگیرین موفقیت نتیجه ی قدم های کوچک اما متداوله ( ساعت مطالعتون از 4 ساعت از 24 ساعت شروع کنید. کم کم افزایشش بدین )
اگر تو تست زدن ضعیفی نا امید نباید بشی ( روندش اینجوریه اول نمیفهمی جریان چیه بعد هم نمیفهمی . بعد یکم میفهمی بعدش حرفه ای میشی ) ( صبرت زیاد باشه)
نزار فکرای بد بیان تو ذهنت بیرونشون کن ( مثلا تو که دیر میفهمی چرا میخونی و... یک کلام بهشون بگو برید گمشید )
-
سلام من ۱۲ هم رشته ریاضی ام و میتونم بگم که صفرم ۱۲ هم که اصلا هیچی بلد نیستم و اینکه سهمیه دارم و ۶ ماه مونده به کنکور من اگه فقط دینی و زبان و ادبیات و فیزیک قبول میشم از دهم تا دوازدهم میتونم تو این ۶ ماه جمش کنم ؟
nwra tk دانش آموز کنکوری بچه-های-کنکور-تجربی-1400 سلام
سوال ( الان واسه شروع دیر نیست) برای همه بچهها ، از اولین روزی که به فکر درس خواندن می افتید پیش میاد و تا زمانی که محکم شروع نکردید ادامه داره ، بعد جای خودشو میده به (میرسم تموم کنم؟) (قبول میشم؟)و... بخواهید توی سوالات گیر کنید هیچ وقت تموم نمیشن و نمیذارن ادامه بدید ، یک یاعلی بگید جواب سوالو بدید ( الان زمان شروع مخصوص منه و من موفق میشم)و هیچ وقت دیگه در این مورد نپرسید به جاش با تمام توان تلاش کنید
حتما موفق میشوید -
Fereshteh Jahangiri سایت خود کانون قلم چی
@dr-aryan مرسی و ی سوال دیگه
شما میگین ما نیم سال دوم دوازدهم رو الان جمع کنیم خوب من راه ابریشمیم و خیلی از درسای نیم سال دوم بعد عید منتشر میشن
چه کنم -
@dr-aryan مرسی و ی سوال دیگه
شما میگین ما نیم سال دوم دوازدهم رو الان جمع کنیم خوب من راه ابریشمیم و خیلی از درسای نیم سال دوم بعد عید منتشر میشن
چه کنمFereshteh Jahangiri خب دیگ اگ راه ابریشمی هستین ک عالی من خدمم راه ابریشم دارم ببینید اونا ک میشه برا ارذیبهشت منظور از نیم سال دوم منظورم تا همونجایی هست ک قراره تا 22 اسفند منتشر شه
-
nwra tk اولا شیش ماه نیست پنج ماهه که یک ماهش امتحان خرداده (: نمیخوام استرست رو بیشتر کنم با این حرف ولی واقعیت رو بدون دوما اگه الان شروع نکنی پس کی میخوای شروع کنی؟ بزاری بزاری عید که شد؟ فک میکنی اون موقع زوده؟ الان دیر نیست زود هم نیست کارت سخته بدجوری هم سخته خیلی رو سهمیت حساب باز کردی (: آره الان اگه شروع کنی و از یه برنامه فوق اضطراری استفاده کنی شک نکن سه رقمی میشی (: فقط بااستراتژی حذف کن
@1381sahar
من اراده ندارم همس حواسم پرته همش اینستا و اینا و اینکه دیپلم و اینا رو بیخیالش چون من دیپلممو میگیرم همه رو با 10 پاس میکنم ولی رو درسای عمومی و فیزیک و شیمی حساب باز کردم من 0 ام واقعا امروز ی ویدیو 45 دقیقه ای رو تو 2 ساعت دیدم که جزوشو بنویسم چون همیشه از اول سال سر کلاس خواب بودم -
nwra tk چقد منی
با این تفاوت ک سهمیه ندارمFereshteh Jahangiri
نه که من سهمیه دارم برام دسته گل چیدن :))) هیچ تفاوتی نداره :))) -
Fereshteh Jahangiri خب دیگ اگ راه ابریشمی هستین ک عالی من خدمم راه ابریشم دارم ببینید اونا ک میشه برا ارذیبهشت منظور از نیم سال دوم منظورم تا همونجایی هست ک قراره تا 22 اسفند منتشر شه
@dr-aryan اها مرسی
-
Fereshteh Jahangiri
نه که من سهمیه دارم برام دسته گل چیدن :))) هیچ تفاوتی نداره :))) -
Fereshteh Jahangiri
نه که من سهمیه دارم برام دسته گل چیدن :))) هیچ تفاوتی نداره :)))