سه سال پیش لیسانس گرفتم .میخوام دوباره کنکور بدم
-
سلام و درود...برای موفقیت نیازی نیست به اما و اگرها فکر کنید ،وقتی حقیقتا از صمیم قلبتون چیزی رو طلب کنید تمام کائنات دست به دست هم میدن تا این امرو میسر کنن،بنده نه فقط لیسانس دارم،بلکه ارشدمم گرفتم ولی میخوام کنکور بدم،و فقط یه چیز منو میفرسته جلو و اونم اینکه نهایت تلاشمو بکنم بعد باقی کارارو ب خدا بسپارم پس اگ حقیقتا ایمانی ته قلبتون هست با ارامش درساتونو بخونید و بعد خدا همه چیزو اسون میکنه قبولیتون و همه چیزو باورش کنید .در پناه حق
-
سلام و درود...برای موفقیت نیازی نیست به اما و اگرها فکر کنید ،وقتی حقیقتا از صمیم قلبتون چیزی رو طلب کنید تمام کائنات دست به دست هم میدن تا این امرو میسر کنن،بنده نه فقط لیسانس دارم،بلکه ارشدمم گرفتم ولی میخوام کنکور بدم،و فقط یه چیز منو میفرسته جلو و اونم اینکه نهایت تلاشمو بکنم بعد باقی کارارو ب خدا بسپارم پس اگ حقیقتا ایمانی ته قلبتون هست با ارامش درساتونو بخونید و بعد خدا همه چیزو اسون میکنه قبولیتون و همه چیزو باورش کنید .در پناه حق
مریم.چ یه دنیا ممنووون
-
ضمن این که استرس نداشته باشید
من مورد دیدم طرف چند سال معلم بود بعد رفت کنکور داد مجدد و داروسازی خوند
سعی کنید یه ازمون ازمایشی هم شرکت کنید که بتونید اموخته هاتون رو محک بزنید و اشتباهاتتون بیاد دستتونsahba مچکر از راهنماییتون
-
دبیرا هم توی الا:
ادبیات: استاد راوش
عربی:استاد ناصح زاده
دینی:استاد رنچبر زاده
زبان استاد فراهانی،عزتی
ریاضی استاد امینی
فیریک حتما استاد طلوعی
شیمی هم استاد آقاچانی
زیست هم استاد رحیمی
بنظر من این ها عالیترینن@Dr.Bernosi
موافقم