b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سواااال لطفا جواب بدین
-
تعداد جایگشت های سه حرفی انتخاب شده از حروف کلمه ی DELAVAR?????
جوابش میشه ۱۳۵
اما چطوری شده
پاسخ تشریحی می خوام با توضیح
هنگ کرررردم لطفا کمممک -
Ms esmaili
یه جا بپرسید هم کفایت میکنه.نیاز نیس تو جاهای مختلف بپرسید -
mehdi_zangane
سلام آقای زنگنه یه چیزیو تازه متوجه شدم
حقیقتش برام جالب توجه بوده که چرا انقدر سریع جواب سوالات ریاضی بچه هارو میدین الان متوجه شدم که مهندس برق ازدانشگاه شریف هستین
به امید موفیقت شما در رشته پزشکی دانشگاه تهران -
سلام اول اینکه ممنوووون از پاسختون
دوم اینکه قصد چند تا تاپیک زدن نداشتم نت ضعیف شد حس کردم تاپیک اول تشکیل نشد چون کلا پریدم بیرون
بعدمنگاهی تو تاپیکا انداختم ندیدم تاپیک رو
باز مجدد تاپیک زدم
صرفا جهت اطلاع -
mehdi_zangane در سواااال لطفا جواب بدین گفته است:
عااطفه ترس نداریم که نگران هم نباشید خطری هم نداریم
بله از رتبه 1 امسال معلوم بود ترس ندارین :|
-
Ms esmaili بله بنده اطلاع دادم .قصد جسارت نداشتم. اگر ناراحت شدید عذر میخوام.
-
فااطمه
چه جالب
خیلی برام سواله که چرا از دانشگاه شریف که براش تلاش کردن تا بهش رسیدن انصراف میدن میان کنکور برای پزشکی؟؟؟
. -
mehdi_zangane
نهناراحت نشدم. -
Ms esmaili سلام اولا اون رشته از دست رفته نیست.ثانیا آدما هدف هاشون متفاوت میشه و هزاران بالا پایین میشه فکر و عقیده اشون . که چند سالی که بگذره قطعا متوجه خواهید شد .اینطوری میشه که بعضی ها به خودشون شجاعت تغییر رو میدن. واقعا عوض کردن شرایط خیلی سخته...
-
@mehdi_angane
اوهوم
منممنظور نداشتم سوء تفاهم نشه -
ریاضی درس شیرینیه اما من با مبحث احتمالاتش مشکل دارم
جدیدا سعی کردم دوست داشته باشم مبحثو
فک کنم دارم موفق میشممن با فیزیک مشکل دارم
-
mehdi_zangane خداییش زیست اگر خونده بشه میشه فهمید حتی بدون دبیر
ولی یک مث من ک ریاضیش صفره بخواد با یکی ک ریاضی+فیزیک+شیمی دبیرستان براش مث جوک می مونه رقابت کنه سخته
استرس گرفتم
در کل موفق باشید.چون این که در یک شرایط تثبیت شده مجدد ریسک کردید احسنت داره -
این پست پاک شده!
-
Ms esmaili در سواااال لطفا جواب بدین گفته است:
تعداد جایگشت های سه حرفی انتخاب شده از حروف کلمه ی DELAVAR?????
جوابش میشه ۱۳۵
اما چطوری شده
پاسخ تشریحی می خوام با توضیح
هنگ کرررردم لطفا کمممکسلام
تو این کلمه 7 تا حرف داریم اما حرف A تکرار شده بنابراین یه حرف Aرو کنار میذاریم و اول 6 حرف در نظر میگیریم و از بین این 6 حرف 3 تارو انتخاب میکنیم,
انتخاب 3تا از 6 تا میشه 20,از طرفی این 3 تا حرف که انتخاب کردیم به 3 حالت میتونن جابه جا بشن یعنی !3.پس تعداد حالاتی که میتونن این 3 تا حرف جابه جا بشن میشه 120=!3×20.تا اینجا نصف سوال حل شد
بعدش باید جایگشت رو در حالتی که 2 تا حرف Aداریم حساب کنیم,این معنیش این هست که از بین 7 حرف اول که داشتیم
2 تا رو خودمون جدا کردیم(2 حرف Aرو),پس میمونه 5 تا حرف که باید از بین این 5 تا 1 دونه دیگه انتخاب کنیم که با 2 تای قبلی بشه 3 حرف که انتخاب 1 از 5 میشه 5,از طرفی این 1 دونه حرف میتونه به 3 حالت جابه جا بشه یعنی !3,پس !3×5رو حساب میکنیم که میشه 30اما چون 2 تا حرف تکراری هستن
اگه جابه جا بشن 2 حالت تکراری به وجود میاد پس این 30 حالت رو به 2 تقسیم میکنیم که حالات تکراری حذف بشه
در آخر هر دو دسته که حساب کردیم رو با هم جمع میکنیم یعنی:
120+15=135
امیدوارم بفهمی چون یه ربعه دارم تایپ میکنم