b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تحلیل دبیر آقای گودرزی
-
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار -
منم ایشونو انتخاب کردم
بهترین دبیر شیمی مجموعه آلا هستن -
فیلمای استاد محمد رضا آقا جانیو ندیدی هنوز اون از استاد گودرزی بهتره
-
Mehdi Hosseinbor اقای اقاجانی برای نظام قدیمن
بهترین دبیر نظام جدید قطعا اقا گودرزیه -
زهرا فهیمی برای نظام قدیم هستش ولی بحثای نظام قدیم همه چیو تو نظام جدید پوشش میده بجز متن کتاب ک اونو خودم میخونم خیلی از نظر سطح با اون دبیر میشه بالا رفت
آقای گودرزی هم عالی هستش -
matin shirinkam
سیامک انصاری -
matin shirinkam
اره واقعا استاد گودرزی عالیین
اگه توی راه ابریشم بودن که خیلی خوب میشد -
sallar savadkoohi به نظرم دهم خیلی کامله انشاالله یازدهم هم برای تابستان تکمیل بشه
-
بنظرم تستای جوندار تر بیشتری داشتیم بهتر بود کلیپارو تا آخر فصل دو دیدم ولی فکر میکنم تست های تالیفی نشرالگو یه مقدار سادست ولی خب بازم اون بخشی ک تستای ترکیبی و کنکور داره خیلی خوبه
-
با احترام به استاد گودرزی اما واقعا با وجود استاد پویان نظر چطور میشه گفت که آقای گودرزی بهترین هستن؟؟؟!!!!
-
Yosef Khoshnood
من که به شخصه تدریس هر دو دبیر رو دیدم
و میگم استاد گودرزی مفهومی ترن
من چیزایی که توی تفتان استاد گودرزی دیدم هنوز میشه گفت یادمه
اما مباحثی که از صفر تا صدای استاد پویان نظر دیدم همون زمان یادم رفت. -
matin shirinkam
من فکر کردم قطع همکاری کردن
امیدوارم که باشن بازم :() -
sallar savadkoohi نه اتفاقا چند روز پیش دو تا قسمت منتشر شد
-
Yosef Khoshnood هر دو خوبند من هر دو رو دیدم
-
Yosef Khoshnood استدا پویان نظر هم عالی هستن ولی حیف تست حل نمیکنن. و در راه ابریشم حل میکنن که رایگان نیست
اما اقا گودرزی بعد از تدریس مبحث تست های کتاب تست نشر الگو رو حل میکنن