کمک !!!! عربی را چگونه بخونم
-
سلام
من یک دوازدهمی هستم و امسال کنکور دارم ولی هیچی هیچی هیچی از عربی نمیدونم تا حالا دو سه با هم شروع کردم که از اول بخونم ولی جواب نگرفتم و هر کاری میکنم عربی را نمیفهمم ( البته در حد اعداد و فعل ماضی را متوجه میشم ) حتی یک بار هم شروع کردم به خواندن عربی از پایه از روی یکی از همین کتاب های کمک درسی جامع ولی بازم نتیجه نگرفتم و وقتی یک جمله عربی را میبینم همینطوری نگاهش میکنم تا بعد از کلی وقت یه چیز ساده از اون جمله متوجه بشم. کسی میدونه باید چه کار کنم منظورم اینه که کسی تو وضعیتی مشابه وضعیت من بوده که تونسته این مشکل را حل کنه ؟؟؟؟ -
سلام
من یک دوازدهمی هستم و امسال کنکور دارم ولی هیچی هیچی هیچی از عربی نمیدونم تا حالا دو سه با هم شروع کردم که از اول بخونم ولی جواب نگرفتم و هر کاری میکنم عربی را نمیفهمم ( البته در حد اعداد و فعل ماضی را متوجه میشم ) حتی یک بار هم شروع کردم به خواندن عربی از پایه از روی یکی از همین کتاب های کمک درسی جامع ولی بازم نتیجه نگرفتم و وقتی یک جمله عربی را میبینم همینطوری نگاهش میکنم تا بعد از کلی وقت یه چیز ساده از اون جمله متوجه بشم. کسی میدونه باید چه کار کنم منظورم اینه که کسی تو وضعیتی مشابه وضعیت من بوده که تونسته این مشکل را حل کنه ؟؟؟؟Ali Mokhtari 0 سلام
ی مثال خوب میگه از هر چی میترسی برو تو دلش.
1000 تا جمله ی عربی رو موشکافی کنی میوفتی رو روال ( مثل وزنه زدن تو باشگاه ) -
سلام
من یک دوازدهمی هستم و امسال کنکور دارم ولی هیچی هیچی هیچی از عربی نمیدونم تا حالا دو سه با هم شروع کردم که از اول بخونم ولی جواب نگرفتم و هر کاری میکنم عربی را نمیفهمم ( البته در حد اعداد و فعل ماضی را متوجه میشم ) حتی یک بار هم شروع کردم به خواندن عربی از پایه از روی یکی از همین کتاب های کمک درسی جامع ولی بازم نتیجه نگرفتم و وقتی یک جمله عربی را میبینم همینطوری نگاهش میکنم تا بعد از کلی وقت یه چیز ساده از اون جمله متوجه بشم. کسی میدونه باید چه کار کنم منظورم اینه که کسی تو وضعیتی مشابه وضعیت من بوده که تونسته این مشکل را حل کنه ؟؟؟؟ -
من دهمم و عربی رو از هفتم هیچی بلد نیستم. ولی دبیرم چیزهایی ک از هفتم تا نهم لازمه بلد باشم رو واسم فرستاده ک خیلی خوبه پی دی اف هستش اگه میخایین ارسال کنم
-
سلام
من یک دوازدهمی هستم و امسال کنکور دارم ولی هیچی هیچی هیچی از عربی نمیدونم تا حالا دو سه با هم شروع کردم که از اول بخونم ولی جواب نگرفتم و هر کاری میکنم عربی را نمیفهمم ( البته در حد اعداد و فعل ماضی را متوجه میشم ) حتی یک بار هم شروع کردم به خواندن عربی از پایه از روی یکی از همین کتاب های کمک درسی جامع ولی بازم نتیجه نگرفتم و وقتی یک جمله عربی را میبینم همینطوری نگاهش میکنم تا بعد از کلی وقت یه چیز ساده از اون جمله متوجه بشم. کسی میدونه باید چه کار کنم منظورم اینه که کسی تو وضعیتی مشابه وضعیت من بوده که تونسته این مشکل را حل کنه ؟؟؟؟Ali Mokhtari 0 سلام عربی رو موضوعی بخونید و اول هم از پایه شروع کنید(برای شما ممکنه به نهم یا هشتم هم بکشه و اصلا مشکلی نیست) اول تشریحی رو خوب یادبگیرید بعد تستی از لحاظ منبع هم که اینترنت بی نیازمون کرده
-
سلام . پیشنهاد من آقای رضا حقیقی هستن . برو توی آپارات سرچ کن davtalab4
ویدئو هاشو ببین ! بعد میفهمی عربی یعنی چی ! نا گفته نماند ک من ویدئو های عربی آلا رو نگاه نمیکنم و نظری راجب دبیرای محترم عربی آلا ندارم . سرچ ک کردی سوالی داشتی ازم بپرس -
سلام
من یک دوازدهمی هستم و امسال کنکور دارم ولی هیچی هیچی هیچی از عربی نمیدونم تا حالا دو سه با هم شروع کردم که از اول بخونم ولی جواب نگرفتم و هر کاری میکنم عربی را نمیفهمم ( البته در حد اعداد و فعل ماضی را متوجه میشم ) حتی یک بار هم شروع کردم به خواندن عربی از پایه از روی یکی از همین کتاب های کمک درسی جامع ولی بازم نتیجه نگرفتم و وقتی یک جمله عربی را میبینم همینطوری نگاهش میکنم تا بعد از کلی وقت یه چیز ساده از اون جمله متوجه بشم. کسی میدونه باید چه کار کنم منظورم اینه که کسی تو وضعیتی مشابه وضعیت من بوده که تونسته این مشکل را حل کنه ؟؟؟؟Ali Mokhtari 0 سلام
استاد ناصح زاده احتمالا خیلی میتونه براتون مفید باشه
به اسم دوره جمع بندی تو سایت هستش
اول ترجمه رو میگن
بعد قواعد رو پایه به پایه از صفر
بعد درک مطلب و تحلیل صرفی و اینا
بعدم آزمون جامع حل میکنن -
سلام پیشنهاد میکنم فیلمای استاد ناصح زاده نظام جدید یا استاد جلادتی نظام قدیم رو ببینین
-
ویدئو هاشو ببین ! بعد میفهمی عربی یعنی چی ! نا گفته نماند ک من ویدئو های عربی آلا رو نگاه نمیکنم و نظری راجب دبیرای محترم عربی آلا ندارم . سرچ ک کردی سوالی داشتی ازم بپرسElnaz Hasanimerajin
سرچ کردم ، عاااااااااااااالی بودفقط یکم تعداد فیلم ها کم هستند
-
Elnaz Hasanimerajin
سرچ کردم ، عاااااااااااااالی بودفقط یکم تعداد فیلم ها کم هستند
Ali Mokhtari 0 استاد اضافه میکنن ویدئو هارو .. تو ویدئو ها ادرس سایتشونم هست . برو ازمونا و نمونه سوالت و هم بردار . عالی میشه عملکردت . واس کسایی ک نمیتونن با ی درسی ارتباط برقرار کنن ، توصیه از فلان کتاب خوندن یا با فلان جزوه جلو رفتن اشتباه محضه ! چرا ک موانع ذهنی نمیزارن بتونی بخونی و وقتی ب صفحه نگا کنی سرت گیج میره و بیخیال خوندنش میشی ! خوبه ک پسندیدی! برو ب خود استاد هم پیام بده بزار این انرژی مثبت براشون ارسال بشه و بیشتر برامون وقت بزارن و کمکمون کنن
-
من دهمم و عربی رو از هفتم هیچی بلد نیستم. ولی دبیرم چیزهایی ک از هفتم تا نهم لازمه بلد باشم رو واسم فرستاده ک خیلی خوبه پی دی اف هستش اگه میخایین ارسال کنم
Helen Alinia سلام . اگر براتون مقدوره لطفا ارسال کنید تا من هم ازش استفاده کنم
-
-
-
ویدئو هاشو ببین ! بعد میفهمی عربی یعنی چی ! نا گفته نماند ک من ویدئو های عربی آلا رو نگاه نمیکنم و نظری راجب دبیرای محترم عربی آلا ندارم . سرچ ک کردی سوالی داشتی ازم بپرسElnaz Hasanimerajin من میزنم عکس بازیکن میاره
-
-
-
-
r sh هر چی داشتم فرستادم
امیدوارم مفید باشهHelen Alinia بی نهایت ممنونم: :
-
Helen Alinia درسنامه پایه هشتم را شما ندارید ؟ ( برای خواهرم می خوام
)