امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
سلام و باعرض خسته نباشید مجدد
سوال:
شما میگویید استاد ضبط کنه فرداش رو سایت قرار می گیرد
الان طبق این عکس بیست و پنجم فیلم ها آپلود شدهبا فرض اینکه یک روز استراحت دبیر کرده در صورتی که خودتان می گویید همچین چیزی نادرسته و استاد هر روز در حال ضبط است
پس اگه ۲۶ یا ۲۷ ضبط کرده باشند امروز که بیست و هشتم است باید روی پروفایل ما قرار میگرفت اما خبری نیست
ممنون میشم توضیح بدیدالبته به نظر من تنها دلیل کاهش زیاد سرعت پخش
محدودیت تردد می باشدM.an
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
sohrab
سلام اقا سهراب
خسته نباشید فراوون
خواستم همین اول بگم حق کاملا با شماست
اما ماها امسال خواسته یا ناخواسته و عصبی و ناراحتیم
یکمم به ما حق بدین
اما خواستم اینجا تجربه شخصی امسالم رو بگم که فکر نکنین ما تقصیر داریم و همش عصبانی ایم
امسال تابستون مدرسه ما ( من یه مدرسه نمونه دولتی تو تهران میرم ) اومد جلسه گذاشت و از کادر کنکور جدیدش رو نمایی کرد و اونا هم کلییی وعده وعید قلمبه سلمبه بهمون دادن
ما هم از همه جا بی خبر خوشحال بودیم که چه کادر و معلمای خوبی و قراره هممون با رتبه عالی قبول بشیم
اما از همون شروع کلاسا زدن زیر قولشون و کلا یه رویه دیگه رو پیش گرفتن
گفتن با ازمون گزینه دو میریم
اما تا امروز که این رو میگم ما به یه ازمون درست و درمون نرسیدیم و نفهمیدیم کجای کاریم
10 میلیون پول بی زبون رو ازمون گرفتن بعدشم که اعتراض میکردیم متهم میشدیم به ادمای دیوونه و....
طوری که تقریبا از ابان و اذر کم کم بچه ها مدرسه رو ول کردن و قید شهریه رو زدن
مثلا من خودم راه ابریشم گرفتم و کلاس نوشتم
نمیخوام سرتون رو درد بیارم عزیزان
فقط میخوام بگم
شاید کسی که داره اعتراض میکنه قبلا اینجوری نیش خورده
تو خوبی الا شکی نیست قطعا
اما ما هم یه کوچولو حق داریم -
sallar savadkoohi حق با شماست منم مدرسمون نمونه دولتی هستش با اینکه شهریه زیادی نمی گیره ولی گفتش میریم به محیط اسکای روم ولی اسکای روم که نرفت هیچ همون لایو شاد رو هم مونده الان فک کن من قرار بود شیمی رو با ویس شاد یاد بگیرم . ولی جدای از اون تمام دبیر هاش قابل احترام و محترم و کارشون درسته
-
Alireza K 1 باشه دیگه
تو الان داری خودتو بیشتر ناراحت میکنی
خدارو شکر رسوندی منتظر بقیه ای بردار جزوه ترم اولتو یه تورق کن
خب چرا با این عصبانیتت بازدهیتو میاری پایین
ارامشتو حفظ کن دیگه
انشاءالله مشکلات هم سریعتر حل میشه
توکلت به خدا باشه برادر من -
@haniehno دوست عزیز من 5 فرسنگ دندون رو جیگر گذاشتم بازم چشم ما یه بچگی کردیم ما استرس داریم
-
sallar savadkoohi من هم مثل تو ام
-
yas ta
سلام
شما که انقدر دقت می کنید پس ازمون قلمچی ۲۶ ام منتشر شدهبچه ها چرا فکر می کنید راه ابریشم یعنی فقط ضبط ؟
آیا قبل از ضبط بعد از ضبط کاری انجام نمیشه؟نباید جزوه جدید تدوین بشه و کلی کار دیگه ؟فکر می کنید چرا جلسات انقدر خوب هستن صحبت خودتون هست دیگه
برای اینکه محصول با این کیفیت به دستتون برسه کلی کار انجام میشه
بازم یادآوری می کنم که کل محتوای راه ابریشم به جز درس ریاضی تجربی همین امسال داره آماده میشه -
M.an
با سلام مجدد
حرف شما کاملاً درست اما هر کدام زودتر آماده شد بدید یعنی اگه جزوه زود تر شد که جزوه و اگر فیلم زود تر شد
که فیلم منتشر کنید حتی یک فیلماین هم توجه کنید که ما قصد بی ادبی نداریم و اگر خودمون،
نمی گویم جای دبیر ، حتی اگر کنار دبیران بودیم سختی کار را بهتر درک می کردیم و یک بار هم انتقاد نمی کردیمباز هم صمیمانه از شما و همگی دبیران و دیگر همکاراتون متشکر هستم و هستیم
-
M.an ببخشید هفتاد و شش تا تست برای فصل دوم فیزیک یازدهم کم نیست؟ به نظر من خیلی کمه اگه میشه زیاد ترش کنید
-
Amir Tajfar 0 M.an همیشه تست های تسلط آقای طلوعی از بقیه دروس کم تره، شما گفتید با راه ابریشم به منبع دیگه ای نیاز پیدا نمیکنید، آیا کتاب های اموزشی دیگه برای فصل دوم فیزیک یازدهم ۷۶ تا تست دارند؟بازتاب امواج هم که ۳۷ تا تست تسلط داره،،، کدوم کتاب کمک اموزشی برای این بخش ۳۷ تا تست داره؟
-
Amir Tajfar 0 راست میگن ایشون!
-
من چند بار هم گفتم حداقل تست های تسلط رو به ۱۰۰ تا برسونن تا ما از منبع دیگه ای بی نیاز باشیم! ولی انگار ن انگار.
-
سلام. میگم چرا فیلمهای پس آرمون پیش آرمون قلم چی بعضی درسا به موقع نمیاد؟ این ها دیگه بعد یه مدت بدردمون نمیخوره ها...
-
M.an سلام فیلم های 5 و 6 و 7 و 8 فرسنگ هفت شیمی بالا نمیاره لطفا پیگیری کنید
مرسی -
Hosein Mohammadi
M.an سلام.اگه میشه یکم زود تر پیگیری کنید -
Mohammad Shivaeefar در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Hosein Mohammadi
M.an سلام.اگه میشه یکم زود تر پیگیری کنیدمشکل هنوز حل نشده لطفاً یک کاری برای این ۴فیلم بکنید
-
Mohammad Shivaeefar راس میگی چرا باز نمیشه