سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
Alireza K 1 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی ببین لایو هم باشه انقد بقیه میان چرت و پرت مینویسن که نمیشه سوال کنی و آقای ابوذر خانی هم اصلا به سوالات لایو توجه نمیکنه و همش سوالای تکراری خودشو میپرسه
بعدم باید یه جوری بشه که هر.کی ابریشمیه بره تو لایو یا هرچی و بشه سوال بپرسیم و تک تک جواب داده بشه نه که هر کی از جاش بلند شه بیاد لایو
اگه اینجوری باشه یه چیزی که بعید میدونم وگرنه لایو هم اونجوری باشه که همه بیان بدرد نمیخوره
و این خانه از بست ویران است و با یکی دو روز حل نمیشهAlireza K 1 منم منظورم لایو عمومی نبود فکرم کنم خود سایت قابلیت لایو داره و اونجا منظورم بود وگرنه لایو اینستا که خیلی از راه ابریشمی ها نیستن و خیلی از غیر راه ابریشمی ها هم هستن که اونطور اصلا فایده نداره.
-
ابوالفضل ریسی در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی ببین لایو هم باشه انقد بقیه میان چرت و پرت مینویسن که نمیشه سوال کنی و آقای ابوذر خانی هم اصلا به سوالات لایو توجه نمیکنه و همش سوالای تکراری خودشو میپرسه
بعدم باید یه جوری بشه که هر.کی ابریشمیه بره تو لایو یا هرچی و بشه سوال بپرسیم و تک تک جواب داده بشه نه که هر کی از جاش بلند شه بیاد لایو
اگه اینجوری باشه یه چیزی که بعید میدونم وگرنه لایو هم اونجوری باشه که همه بیان بدرد نمیخوره
و این خانه از بست ویران است و با یکی دو روز حل نمیشهAlireza K 1 منم منظورم لایو عمومی نبود فکرم کنم خود سایت قابلیت لایو داره و اونجا منظورم بود وگرنه لایو اینستا که خیلی از راه ابریشمی ها نیستن و خیلی از غیر راه ابریشمی ها هم هستن که اونطور اصلا فایده نداره.
https://alaatv.com/live این بخش منظورمه
M.an این بخش سایت کار میکنه هنوز؟ -
اقای طلوعی قسمت ۱۳ توان مفید. رو درس میدن بعد قسمت ۱۴ ۴ صفحه درسنامه و۷تست رو ول میکنن میرن از تست ۷ حل میکنم در صورتی که از همون مباحثی که تدریس نشده است اومده و فک کنم آپلود نشده
بابا چقد بگیم شورشو در آوردین عوامل که اصلا نمیدونم چی بگم فقط به دبیرا حق میدم ولی عوامل از سرشون میکنن و فقط میگن بریزیم رو سایت تازه همونم بعد هزار بار گفتن آخه چرا اینجوری میکنین
یه چیزو درست آپلود کنید رو سایت الان ۴ صفحه از نمودارای مهم تدریس نشده و تستاش داره حل میشه و نکته هاش رو میگه قبلا گفتیم
خب بابا شما مگه نمیبنین فیلمارو مگه نمیدونین چی میزارین
خب تزیین نکنید فیلمارو چه میدونم رایگان هارو یه مدت قطع کنید باو خسته کردین مارو یه بار جزوه هست فیلم نیست به بار برعکس
همه رایگانارو که نمیشه قطع کرد ولی آلاء میتونه با قطع کردن یکی از نکته و تستای دهم (یا استاد امینی یا استاد لکستانی )
و قطع کردن یکی از آمار و احتمال های یازدهم (استاد صدری یا استاد حسینی فرد) و قطع کردن فیزیک دوازدهم استاد فدایی فرد (که خب فک نمیکنم از کنکوریا ببینن چون خب فصل 3 تموم شده استاد فدایی فرد هنو فصل 2 رو پیش میبرن) به راه ابریشما برسن
اوایل که استاد پویان نظر و استاد طلوعی هم صفر تا صد دوازدهم رو ضبط میکردن هم راه ابریشم سرعت انتشار بیشتر بود ولی الان علیرغم قطع شدن هردو بازم سرعت اینقــــــــــــدر کمه -
Abolfazl Sattarireplied to Abolfazl Sattari on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Abolfazl Sattari در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
اقای طلوعی قسمت ۱۳ توان مفید. رو درس میدن بعد قسمت ۱۴ ۴ صفحه درسنامه و۷تست رو ول میکنن میرن از تست ۷ حل میکنم در صورتی که از همون مباحثی که تدریس نشده است اومده و فک کنم آپلود نشده
بابا چقد بگیم شورشو در آوردین عوامل که اصلا نمیدونم چی بگم فقط به دبیرا حق میدم ولی عوامل از سرشون میکنن و فقط میگن بریزیم رو سایت تازه همونم بعد هزار بار گفتن آخه چرا اینجوری میکنین
یه چیزو درست آپلود کنید رو سایت الان ۴ صفحه از نمودارای مهم تدریس نشده و تستاش داره حل میشه و نکته هاش رو میگه قبلا گفتیم
خب تزیین نکنید فیلمارو چه میدونم رایگان هارو یه مدت قطع کنید باو خسته کردین مارو یه بار جزوه هست فیلم نیست به بار برعکس
همه رایگانارو که نمیشه قطع کرد ولی آلاء میتونه با قطع کردن یکی از نکته و تستای دهم (یا استاد امینی یا استاد لکستانی )
و قطع کردن یکی از آمار و احتمال های یازدهم (استاد صدری یا استاد حسینی فرد) و قطع کردن فیزیک دوازدهم استاد فدایی فرد (که خب فک نمیکنم از کنکوریا ببینن چون خب فصل 3 تموم شده استاد فدایی فرد هنو فصل 2 رو پیش میبرن) به راه ابریشما برسن
اوایل که استاد پویان نظر و استاد طلوعی هم صفر تا صد دوازدهم رو ضبط میکردن هم راه ابریشم سرعت انتشار بیشتر بود ولی الان علیرغم قطع شدن هردو بازم سرعت اینقــــــــــــدر کمهحتی اواسط سال هم که استاد طلوعی و استاد موقاری همایش گدار و راه ابریشمو همزمان ضبط میکردن باز انتشار طبق برنامه پیش میرف
ما الان باید تو فرسنگ 8 باشیم، کجاییم؟؟؟ -
Abolfazl Sattarireplied to Abolfazl Sattari on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
اوایل که استاد پویان نظر و استاد طلوعی هم صفر تا صد دوازدهم رو ضبط میکردن هم راه ابریشم سرعت انتشار بیشتر بود ولی الان علیرغم قطع شدن هردو بازم سرعت اینقــــــــــــدر کمهحتی اواسط سال هم که استاد طلوعی و استاد موقاری همایش گدار و راه ابریشمو همزمان ضبط میکردن باز انتشار طبق برنامه پیش میرف
ما الان باید تو فرسنگ 8 باشیم، کجاییم؟؟؟الان اینارو من گفتم به عنوان مزدور و اغتشاش گر و جیره خور و جاسوس و نفوذی موسسه های دیگه و تروریست و همدست اسامه بن لادن شناخته میشم :|||| ولی خب واقعیتو باس گفت
-
چیزی که تو آلاء واقعا ریخته و فراوونه نکته و تست ریاضیه (ریاضی،هندسه،گسسته و.... استاد ثابتی) (نکته و تست ریاضی کنکور استاد امینی راد)
خب الان اگه اینقد وقت کم میارید اگه نکته و تستای ریاضی درحال ضبط رو کنسل کنین فک نمیکنم به جایی بر بخوره خب یه کنکوری که نباید متکی به صرفا فقط ویدیو باشه ولی بازم هرجوری خودتون صلاح میدونین -
Abolfazl Sattari ببخشید اسپم شد
ولی خب الان آلاء همزمان ضبط دوتا نکته و تست ریاضی دهم 1400-1399،
2 تا صفر تا صد هندسه یازدهم 1400-1399 (+ نکته و تست هندسه کنکور استاد کبریایی 1400-1399)،
2 تا آمار و احتمال یازدهم (+ نکته و تست آمار و احتمال استاد صدری ) 1400-1399،
و فیزیک دوازدهم استاد فدایی 1400-1399 و استاد داداشی 1399-1398 رو در دستور کار قرار داده
اگه یکی از هر کدوم قطع شن ببینید چقد تو حال ادیتورا و تدوینگرای عزیز و مسئول آپلود گرامی فرق میکنه
خب اینجوری برا هر درس با خیال راحت آپلود میکنن و نه سیخ میسوزه نه کبابببخشید سرتونو حسابــــــــــی درد اوردم معذرت میخوام
-
Abolfazl Sattari خب شما فقط به خودتون فکر میکنید . شاید کسایی دیگه هم هستند که از این رایگان ها استفاده میکنند. این واقعا بی انصافیه.
-
@mohsen-sari
بله دقیقا
من خودم دیروز و امروز 20 بار پنلم رو چک کردم ببینم خبری هست یا نه
اگه میشه تکلیف رو روشن کنید
و به نظرم اگه از فرسنگ 8 شروع کنن استاد بهتر باشه -
Amin Rm این واقعا بی انصافی نیستش دوست عزیز. راست میگن بچه ها. من الان به عقب که نگاه میکنم میبینم ما چقدر زمان سر همین موضوع بی برنامگی از دست دادیم.
راه ابریشم از 1 شهریور قرار بود پیش ثبت نامش شروع بشه. بماند که توی حتی پیش ثبت نام هم تاخیر داشت اما حداقل اساتید همون موقع میتونستن شروع کنن که انقدر به مشکل نخوریم الان.
خوب بالاخره مشاورا و اساتید الا سالهاست توی فضای کنکورن حتما میدونستن که چنین پروژه سنگینی رو نمیشه پا به پای ازمون ازمایشی پیش اورد.
دوستانی که از اول بودن یادشون هستش اینو که خود فرسنگ 1 هم که شروع کار بود کلی تاخیر داشت. نرسیدن ما به ازمونا از همون موقع شروع شد.
کل سال استرس و نگرانی کشیدیم سر این داستانا. شوخی نداریم من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ناامید نشم و درسمو بخونم ولی واقعا درصدام خوب نیستش. و دیگه چی بشه پشت کنکور ریاضی موندن.
حداقل با تمام این داستانا اقای ابوذرخانی یه لایوم این مدت نزاشتن که بچه ها توجیه بشن اصن برنامه چیه. اصن باید چیکار بکنن.
هر چقدر محتوای اموزشی خوب بود اطلاع رسانی و روند پخش واقعا بد بود.
هنوز نتایج ازمون 3 آ نیومده در حالی که بیشتر از 1 ماه گذشته و قرار بود 3 روز بعد از ازمون نتایج بیاد
من همیشه طرفدار پروپاقرص الا بودم ولی واقعا الان به عنوان یه آلایی باید بگم که خوبه مسئولیت پذیر باشیم. شما بزرگ تر ما هستید و ما از شما یاد میگیرم. اگر حداقل مسئولیت پذیر نیستیم شهامت داشته باشیم بیاییم حقیقتشو بگیم که اقا ما به این دلیل و اون دلیل یه مقدار از برنامه ازمون عقبیم و شمام بیایید این کارو انجام بدید. اومدیمو یکی توی انجمن نباشه. باید چیکار کنه؟حالا علاوه بر همه این داستانا از این موضوعم بگذریم که چند تا پیش ازمون و پس ازمون اون وسط فراموش شد و تعداد تستای فیزیک به حداقل ترین حالت ممکن رسید و کنکورچه های فیزیک و شیمی منتفی شد و...
در صورتی که قرار بود راه ابریشم بشه منبعی که شمارو از هر چیزی بی نیاز کنه.
همه این حرفا یه درد دل ساده بود
مطمئنم الا اینو از هر کسی بهتر میدونه اما با شرایط موجود بنظرم باید یکم این موضوع یاداوری بشه که در برابر اعتماد بچه ها بهشون توی سال کنکور مسئول هستنبه هرحال امیدوارم کنکوری های 1401 از راه ابریشم بهترین استفاده رو بکنن
-
از اون اولم هر بار گفتیم کنکورچه قرار بدید، گفتن قرار میدیم، تو برنامس، نگران نباشید. شهریور درباره جزییات راه ابریشم میپرسیدیم میگفتن اطلاع میدیم عجله نکنید. الان درباره ارش میپرسیم میگن به موقع اطلاع داده میشه به موقع میفهمید.
-
Amir Ezadpanah من به شخصه واقعاااااااااا ناراحتم الکی هزینه کردم واسه ازمون
از بابام واقعا خجالت میکشم تو این وضع گرونی هزینه کردن ولی هیچی به هیچ جا چه فایده وقتی به آزمون نمیرسیم الکی پولمونم هدر رفت... -
Mahdi Jafari 1
دقیقا
با کلمه کلمه حرفاتون موافقم
من یادمه فقط فرسنگ دو زیست دقیقا به موقع اومد
ما نمیگیم زود بذارین
میگیم بگین کی میذارین ما اینقدر سر درگم نباشیم
یه برنامه بتونیم بنویسیم
یه سری از دوستان حرفشون واقعا قشنگ بود
میگفتن هر فیلمی رو ضبط کردین فرداش بذارین
نه که بعد 4 روز 6 تا فیلم بذارین
درسته خود من برای کنکورم عقب موندگی زیاد دارم و سعی میکنم توی اون تایم عقب موندگیامو برسونم
اما اونایی که کاملا با برنام پیش رفتن بیکار میمونن -
Mahdi Jafari 1 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Amin Rm این واقعا بی انصافی نیستش دوست عزیز. راست میگن بچه ها. من الان به عقب که نگاه میکنم میبینم ما چقدر زمان سر همین موضوع بی برنامگی از دست دادیم.
راه ابریشم از 1 شهریور قرار بود پیش ثبت نامش شروع بشه. بماند که توی حتی پیش ثبت نام هم تاخیر داشت اما حداقل اساتید همون موقع میتونستن شروع کنن که انقدر به مشکل نخوریم الان.
خوب بالاخره مشاورا و اساتید الا سالهاست توی فضای کنکورن حتما میدونستن که چنین پروژه سنگینی رو نمیشه پا به پای ازمون ازمایشی پیش اورد.
دوستانی که از اول بودن یادشون هستش اینو که خود فرسنگ 1 هم که شروع کار بود کلی تاخیر داشت. نرسیدن ما به ازمونا از همون موقع شروع شد.
کل سال استرس و نگرانی کشیدیم سر این داستانا. شوخی نداریم من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ناامید نشم و درسمو بخونم ولی واقعا درصدام خوب نیستش. و دیگه چی بشه پشت کنکور ریاضی موندن.
حداقل با تمام این داستانا اقای ابوذرخانی یه لایوم این مدت نزاشتن که بچه ها توجیه بشن اصن برنامه چیه. اصن باید چیکار بکنن.
هر چقدر محتوای اموزشی خوب بود اطلاع رسانی و روند پخش واقعا بد بود.
هنوز نتایج ازمون 3 آ نیومده در حالی که بیشتر از 1 ماه گذشته و قرار بود 3 روز بعد از ازمون نتایج بیاد
من همیشه طرفدار پروپاقرص الا بودم ولی واقعا الان به عنوان یه آلایی باید بگم که خوبه مسئولیت پذیر باشیم. شما بزرگ تر ما هستید و ما از شما یاد میگیرم. اگر حداقل مسئولیت پذیر نیستیم شهامت داشته باشیم بیاییم حقیقتشو بگیم که اقا ما به این دلیل و اون دلیل یه مقدار از برنامه ازمون عقبیم و شمام بیایید این کارو انجام بدید. اومدیمو یکی توی انجمن نباشه. باید چیکار کنه؟حالا علاوه بر همه این داستانا از این موضوعم بگذریم که چند تا پیش ازمون و پس ازمون اون وسط فراموش شد و تعداد تستای فیزیک به حداقل ترین حالت ممکن رسید و کنکورچه های فیزیک و شیمی منتفی شد و...
در صورتی که قرار بود راه ابریشم بشه منبعی که شمارو از هر چیزی بی نیاز کنه.
همه این حرفا یه درد دل ساده بود
مطمئنم الا اینو از هر کسی بهتر میدونه اما با شرایط موجود بنظرم باید یکم این موضوع یاداوری بشه که در برابر اعتماد بچه ها بهشون توی سال کنکور مسئول هستنبه هرحال امیدوارم کنکوری های 1401 از راه ابریشم بهترین استفاده رو بکنن
واقعا منم همیشه نسبت به کسایی که انتقاد میکردن جبهه میگرفتم و فاز تعصبی ور میداشتم
ولی خب واقعا الان میبینم همچی حرف بدی هم نزدن ناموسا
الان ما باید اواسط فرسنگ 8 باشیم کجاسـت؟؟
دیگه نه کنکورچه ای منتشر میشه نه پیش آزمون پس آزمونا خوب و با ترتیب میاد دیگه بهونتون چیه؟
چه دلیلی داره دوتا آمار و احتمال یازدهم و دوتا نکته و تست دهم و.... ضبط کنید؟ (اینو تو پیامای بالا هم گفتم) باو خب بجای اینکه بیاید الکی هزینه کنید و رو چیزای اضافی وقت بزارید یکیو ادامه بدید قشنگ از اونور به بقیشم برسید
به خدا من از تمامی یرنامه ای که برا شیمی دوازدهم نوشته بودم عقب موندم و نرسیدم و برنامه بعدی هم قاعدتا سنگینی خودشو داره
شیمیم که ادبیات نی یه درس رو بلد نباشی بتونی درسای بعدی رو بدون مشکل بخونی. پیش نیازه آقا!!!
انگار نه انگار که ما اینجا هستیم و داریم حرف میزنیم
هر مدیریو هر مسئول پشتیبانی رو هم تگ کردنی یکیش حرف درست درمونی خورد آدم نمیده
بله من هم تا اینجاش صبر داشتم ولی دیگه بریدم آقا
آقا واقعا بریدمالان میان میگن تو جاسوسی و رای منفی میدن
بدین آقا 100 تارای منفی بدین
باو خسته شدیم خب یعنی چی
میخواستید اصلا پای راه ابریشمو وسط نمیکشیدید امسال ضبط میکردید کلا بعد برا کنکوریای 1401 تدارک میدیدینش
الان که اینکارو کردید مسئولید و باید پاسخ بدید " همینه که هس " یعنی چی (پاسخ یکی از بروبکس آلاء به یکی از بچه ها این بود)
آخه هی اعصاب خوردی هی اعصاب خوردی
آموزشی که با آرامش نباشه مفتش نمیرزه داداش
خب ماهم آستانه تحمل داریم خب یعنی چیالان من به عنوان مفسد فی الارض قاتل روانی مجرم و سارق شناخته میشم
چرا؟ چون حقمو (حقمونو) میخوام (میخوایم) -
-
Amin Rm در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari خب شما فقط به خودتون فکر میکنید . شاید کسایی دیگه هم هستند که از این رایگان ها استفاده میکنند. این واقعا بی انصافیه.
انصاف چی کشک چی دوست عزیز
ببینم آیندم داره به باد میره ببینم از چیزی که هزینه کردم ( فدا سره آلاء هزینش مهم نیست) و ازش نتونستم استفاده کنم ( چون چیزی نبود که استفاده کنم !!) ، بیام تو کامنتا به به چح چح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چه منطقی اصن میگید بی انصافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام الان ۶جلسه شیمی امده ولی بدون جزوه واقعا دوستان درست میگن
لطفا برای سرعت گرفت دو تا از این کلاس های رایگان را کنسل کنید تا به برنامه برسیمواقعا برای دانش اموزی که کل سال اخرش تو دوری از مدرسه می گزراند و مخصوصا معلم های بی کیفیت مدرسه
حالا
راه ابریشم هم عقب بیبتبم دیگه ببین چی میشه:(