گزارش فوری راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1 بر هم کنش چیه عشقم؟
ali asharjam فصل 4 فیزیک 12 ریاضی
-
Amin Hosseinzadeh 600 تا تست ریاضیارو زدی جیگرم ؟
ali asharjam چی ربطی داره به 600 تا تست؟ شاید یکی نخواد اصلا هندسه رو تو کنکور بزنه.... من هرچی مربوط به حسابان ها بوده رو زدم..... فقط منتظر گسستشم... بعدشم این دوتا موضوع هیچ ربطی به هم ندارن...
-
Amin Hosseinzadeh 600 تا تست ریاضیارو زدی جیگرم ؟
ali asharjam چقد حرف مفت میزنین تو و ی پسره دیگه اه اه به قول این دوستمون شاید یکی هندسه نزنه تکلیفش چیه؟چون 600 تا تست دادن اجازه دارن هرکاری دلشون میخواد بکنن؟ هرجور دلشون میخواد فیلم بزارن؟
-
ali asharjam چقد حرف مفت میزنین تو و ی پسره دیگه اه اه به قول این دوستمون شاید یکی هندسه نزنه تکلیفش چیه؟چون 600 تا تست دادن اجازه دارن هرکاری دلشون میخواد بکنن؟ هرجور دلشون میخواد فیلم بزارن؟
-
خب ما هزار بار گفتیم فیلما هر روز پخش شه نه همش یه دفعه بعد یه هفته اصلا گوش نمیدین فیزیک ریاضی دو روز شده هنوز ۳ تا فیلم و شیمی هم که ۴ روز معلوم نیست میخوان یه دفعه ۲۰۰ تا فیلم بذارن بعد میگن همه رو ببینین خب معلومه کیفیت آموزشی میاد پایین اینجوری و باید با استرس نگاه کنیم همه رو و همش رو سرعت ۳ایکس بذاریم
حالا میگیم ریاضیات زیاده و آقای ثابتی حق دارن
ولی دو درس دیگه خیلی بهتر میشد که پخش شه
و این حرفا اصلا حرف بدی نیست حقیقتههههههههههنن
و تلخ
Alireza K 1
ما اگه کیفیت آموزش برامون مهم نبود ۴تا درسنامه میدادیم با چندتا تست و میگفتیم فرسنگ تموم شدبا توجه به این پست هم مشخص میشه شما توجهی به راهنمایی هایی که طول سال داده شده نکردین
ما نگفتیم همه فیلم ها رو ببینید !
چندین و چندبار روش استفاده رو اعلام کردیم
حالا اینکه شما فکر می کنید بَلَدتر از اساتید و گروه اموزشی راه ابریشم هستین فرق می کنه... -
الان من با 6 نفر از بچه های کلاسمون راه ابریشم جامع ریاضیاتونو رو خریدیم... ولی واقعا از فرسنگ 6 خیلی خیلی ناراضی شدن... یکم خودتون نگاه کنید که چقدر روند انتشار بد شده... توی ایام کنکور یک روز هم یک روزه.. چه برسه که دو هفته شده ولی هنوز فرسنگ 7 نیومده... یک فرسنگ رو 5 هفته طول دادین... ولی هنوز تستای ریاضیات فرسنگ 6 کامل نشده
... یکم حال مارو بهتر کنید....
شما اصلا پست اول تاپیک رو مطالعه کردین؟
اگر با دقت می خوندین متوجه میشدین که برای درس ریاضیات ریاضی قسمتی از فرسنگ ۷ در فرسنگ۶ منتشر شده دلیلش هم تجربه استاد و گروه اموزشی هست
که این پیوستگی رو برای کسب نتیجه بهتر مناسب می بینن -
هرکاری دلشون خواست ؟
شاید شما اولین بار باشه کنکور میدین اما اساتید و گروه اموزشی چندین سال هست داخل این ماجرا هستن و کاملا آگاه
پیوستگی مطالب زمانی که برای هر مبحث گذاشته میشه و ... همه از تجربه های قبلی میاد
شما می تونید اعتماد کنید و همراه با برنامه پیش بیاید
می تونیم هم این کار رو نکنیدنهایتا کسی بیشترین استفاده رو خواهد کرد که از تجربه بلد های این ماجرا استفاده کنه
-
@m-an شیمی ۳روزه تموم شده الکی از سر خودتون وا نکنید کی پخش میکنید امروز که همتون خواب بودین و شیمی همش حفظیه مال ۱۲
این شعار الکی هم گذاشتین آزمون مهم نیست و...... فلان
آزمون مهم نیست اونی که فلان قدر داده آزمون بده مهم نیست خودشو بسنجه
سوالات آزمون رو با تست تسلط یکی میکنید که از کتابهای کنکور بازار کپی زدید و دبیرا اصلا تست تالیفی ندارند و تستای کنکور اخیر هم اصلا شناسنامه ندارند که ببینم کدومان حداقل ۹۹و۹۸و اینکه اصلا روند انتشار تون بدرد ما که هیچ به درد یازدهمی ها هم نمیخوره و تباه کردین امسال
شما نتونستین طبق برنامه خودتون پیش برید چه برسه گزینه ۲ و قلم چی
و اصلا هم نمیگم چون قلم چی ام برنامه فرق داره با برنامه خودتون هم کلی عقب موندیم
و شما گرفتین دی ماه موقع امتحانا خوابیدین خب شما میتونستین اون موقع ضبط کنید که الان اینجوری نشه و هی از سرتون وا نکنیدمسئولیت قبول کردین میخواستین برسونید سریعتر واقعا نمیدونم تو دی چیکار کردین ۳ یا۴ هفته خب شما گفتین ما دیگه امتحان داریم شما که میتونستین راحت ضبط کنید و بعد انتشار کنید
خلاصه که از کانالهای رایگان تلگرام بهتر میتونستیم پیش بریم و الان هم نمیشه دبیر عوض کرد فقط حیفففففففففففففف
Alireza K 1 کسی مجبورت کرده بود بخری؟ چرا با کتابای همون بازار نمیری پیش بری میخوای بری سراغ کانالهای تلگرامیت؟
-
الان من با 6 نفر از بچه های کلاسمون راه ابریشم جامع ریاضیاتونو رو خریدیم... ولی واقعا از فرسنگ 6 خیلی خیلی ناراضی شدن... یکم خودتون نگاه کنید که چقدر روند انتشار بد شده... توی ایام کنکور یک روز هم یک روزه.. چه برسه که دو هفته شده ولی هنوز فرسنگ 7 نیومده... یک فرسنگ رو 5 هفته طول دادین... ولی هنوز تستای ریاضیات فرسنگ 6 کامل نشده
Amin Hosseinzadeh در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
عزیز دل وقتی اطلاعیه رو نمی خونی، باید جواب ندم درسته ؟! چون اگر جوابی بدم هم نمی خونی!
فرسنگ 6 و 7 و 8 تو ریاضی رفتن تو دل هم، کل مباحث مشتق که تو فرسنگ 6 و 7 پخش شده بود یکجا تو 6 داره تدریس میشه!اگر منظور شما از روند انتشار اینه که دبیر درس داده ما نذاشتیم خیر این مدلی نیست! هر چی تدریس میشه یک روز بعدش در سایت منتشر میشه.
اگر منظور شما اینه که دبیر گرفته خوابیده و تخمه شکسته نیومده درس بده، خیر این مدلی نیست، دبیر داره مرتب میاد و کلی تست داره میزنه، فرسنگ 6 و6 و 8 شماره هست. وقتی دبیر سابقه تدریسش به اندازه سن شماست و صلاح می دونه که بازم تو فرسنگ 6 وایسته و تست بیشتر بزنه و یه سری از مباحث فرسنگ 7 رو بیاره داخل 6 بگه، یعنی باید تو فرسنگ 6 وایستیم و به جای در حاشیه حرکت کردن، بشینیم تست بزنیم و بریم جلو.ببین امین جان من خودم زمان دانش آموزی عاشق حاشیه بودم و شلوغ، ولی هر زمانی رفتار خاص خودش رو می طلبه الان دم عیدی وقت حاشیه نیست. تا می تونی تست ها رو بزن، اون هایی که اشکال داری رو ببین فیلمش رو و بیا جلو
انقدر هم استرس الکی نداشته باش داریم خوب میری جلو، استرس زیادی باعث میشه مطالب یادت بره
-
-
این فرسنگ واقعا فرسنگ سنگینی هست مخصوصا شیمی یازدهم که خودش قشنگ سه فصله، یه بخش اولش که شامل اتم و شعاع و ...میشه که میشه فصل یک و دو دهم، بخش دومش میره سراغ درصدهلوص و بازده که بازم میشه یکی از فصل های استو دهم، بخش سومش هم که هیدرو کربن هاست خودش یه فصله قشنگ یعنی فصل یک شیمی یازدهم متشکل از سه فصله.ریاضیات که شش تا کتاب رو در برمیگیره این فرسنگ (آمار،گسسته،هندسه یک و دو، حسابان یک و دو) که از هر درس هم صد تا تست بزنی خیلی راحت میشه ۶۰۰ تا تست، حالا یکی میخواد هندسه و گسسته و امار نزنه که تقصیر آقای ثابتی نیست، آقای ثابتی که نمیتونه فرسنگ ۶ رو ول کنه بره برای کسی که نمیخواد هندسه و گسسته بزنه فرسنگ جدید ظبط کنه!!تازه مطمن باشید فرسنگ هفت خیلی از این فرسنگ سنگین تر خواهد بود و خیلی بیشتر طول خواهد کشید، فصل دو شیمی یازدهم رو که دیگه خودتون واقف هستید چطوریه سه تا چهارتا مبحث سنگین داره فقط ولی شیمی ۱۲ سبکه، فیزیک هم که فصل دوم یازدهم یکی از سنگین ترین و سخت ترین فصل های فیزیک هست، فصل جدید دوازدهم هم خب بالاخره جدیده و نیاز به مطالعه و وقت گذاشتن داره، پیش بینی من اینه که کل اسفند درگیر فرسنگ هفت باشیم
-
این فرسنگ واقعا فرسنگ سنگینی هست مخصوصا شیمی یازدهم که خودش قشنگ سه فصله، یه بخش اولش که شامل اتم و شعاع و ...میشه که میشه فصل یک و دو دهم، بخش دومش میره سراغ درصدهلوص و بازده که بازم میشه یکی از فصل های استو دهم، بخش سومش هم که هیدرو کربن هاست خودش یه فصله قشنگ یعنی فصل یک شیمی یازدهم متشکل از سه فصله.ریاضیات که شش تا کتاب رو در برمیگیره این فرسنگ (آمار،گسسته،هندسه یک و دو، حسابان یک و دو) که از هر درس هم صد تا تست بزنی خیلی راحت میشه ۶۰۰ تا تست، حالا یکی میخواد هندسه و گسسته و امار نزنه که تقصیر آقای ثابتی نیست، آقای ثابتی که نمیتونه فرسنگ ۶ رو ول کنه بره برای کسی که نمیخواد هندسه و گسسته بزنه فرسنگ جدید ظبط کنه!!تازه مطمن باشید فرسنگ هفت خیلی از این فرسنگ سنگین تر خواهد بود و خیلی بیشتر طول خواهد کشید، فصل دو شیمی یازدهم رو که دیگه خودتون واقف هستید چطوریه سه تا چهارتا مبحث سنگین داره فقط ولی شیمی ۱۲ سبکه، فیزیک هم که فصل دوم یازدهم یکی از سنگین ترین و سخت ترین فصل های فیزیک هست، فصل جدید دوازدهم هم خب بالاخره جدیده و نیاز به مطالعه و وقت گذاشتن داره، پیش بینی من اینه که کل اسفند درگیر فرسنگ هفت باشیم
این پست پاک شده! -
اقا عجب داستانی شد ناموسا
-
الان چرا آقای طلوعی و پویان نظر حداقل روزی ۲ قسمت پخش نمیشه واقعا چرا حرص مارو در میارین این سوال من هیچ جوابی براش نیست الا کم کاری بخدا روزی ۴تا فیلم که رو تخته دیتا هست و جزوه هم تایپ شده فقططططط یه ادیت و آپلود میخواد
باور کنید همینه -
-
الان چرا آقای طلوعی و پویان نظر حداقل روزی ۲ قسمت پخش نمیشه واقعا چرا حرص مارو در میارین این سوال من هیچ جوابی براش نیست الا کم کاری بخدا روزی ۴تا فیلم که رو تخته دیتا هست و جزوه هم تایپ شده فقططططط یه ادیت و آپلود میخواد
باور کنید همینهAlireza K 1 چقدر حرفه هستید شما. من به به آلا حتما پیشنهاد میکنم شما رو برای سریعتر پیش بردن کار ها به خدمت بگیرن که کار ها با سرعت نور به جلو پیش برن.
-
سلام دوستان راه ابریشم زیست گرفتم ولی من 1401 کنکور دارم برا همین بعضی جاها مخصوصا دهم فرق کرده شنیدم تو لایو گفتن برای 1401 برای اونایی که 1400 اکانت گرفتن رایگانه آیا راسته؟
-
sarnisa6 نه خبری نشده ولی خب با توجه به شیوع کرونا و پیدا شدن گونه های جدید تر کرونا احتمال دادم تاخیر بخوره وگرنه خبری نیست
Amir Tajfar 0 اها
-
کاظم مافی
بله اگر اپدیتی اضافه بشه برای کسایی که از قبل تهیه کردن رایگانه