امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
ابوالفضل ریسی آره منم اینجا رو مد نظر داشتم ، اینطور که لینکشو فقط به راه ابریشمی ها بدن و امکان نظر دادن هم باشه
چون هرچقدر هم مشاور با تجربه باشه خب نظر دانش آموزان هم میتونه به روند برنامه کمک کنه -
M.an در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari
برنامه رسیدن به کنکور هست
که درست برسید
نه اینکه تا عید تموم کنید بعد تازه تو جمع بندی ببینید چه خبره و چیشد !
هر فرسنگ رو همون طور که داره منتشر میشه جلو ببرید زمانی که در نظر گرفته شده رو براش وقت بزاریدتب زود تموم کردن فراگیری!
کسی نتیجه میگیره که به موقع خوب بتونه به موقع جمع بندی کنه و به موقع تموم کنهراه مطمئن رو برید
دنباله رو تب ها و حواشی نباشید
مگر هدف شما موفقیت در کنکور نیست؟ پس حرف گوش کنید و درستون رو بخونید تست بزنید و مسلط بشیدخب ببینید مدیرجان
الان خب من برنامه ریزی کرده بودم هفته اول شیمی دوازدهم رو بخونمدقیقا با چی میخوندم و تست میزدم؟!
خیلی برام سواله ناموسا!! :||||| -
سینا نوبخت اصن بزارن تو پروفایل راه ابریشمی ها تا فقط لینک برا اونا نشون داده بشه
یا هم به راه ابریشمی ها پیامک بشه -
M.an والا بخدا گفتید به قرآن گفتید پس این چیه گذاشتید تو سایت؟لاقل پاکش کنید
لوگوی سایت آلاء
فیلم های پایه و کنکور آلاء
همایش کنکوری آلاء
متوسطه اولعکس پروفایل
خدمات آلاء
صفحه اصلی
محصولات آموزشی
فیلم های پایه و کنکور آلاء
همایش کنکوری آلاء
متوسطه اول
کمک مالی به آلاء
ثبت رتبه 99
انجمن کنکور و دانش آموزی آلاء
سؤالات متداول
تیکت پشتیبانی
خانه
محصولات آموزشی
راه ابریشم ریاضیات ریاضی آلاءعکس محصول راه ابریشم ریاضیات ریاضی آلاء
ویژگی های محصول راه ابریشم ریاضیات ریاضی آلاء
سال تولید:
99-00
رشته:
ریاضی
نظام کنکور:
نظام جدید
مدل دریافت
دانلودی
دبیر:
محمد صادق ثابتی
خدماتی که دریافت می کنید:
فیلم
جزوه
درسنامه
تست
کنکورچه
پیش آزمون و پس آزمون گزینه دو
پیش آزمون و پس آزمون قلمچی
مدت برنامه:
1 مهر تا اردیبهشت 1400
زمان دریافت فایل های این محصول : از 1 مهر مطابق برنامه
مدت زمان: در حال تولید
شما این محصول را خریده اید
نمونه فیلم ها نمونه جزوه بررسی محصول توضیحات لحظه ای
نمونه فیلم ها نمونه جزوه بررسی محصول توضیحات لحظه اینمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنیدنمونه جزوه
کلیک کنید
نمونه فیلم ها نمونه جزوه بررسی محصول توضیحات لحظه ایتوضیحات مراحل راه ابریشم
راه ابریشم، مسیری کامل و مرحله به مرحله برای فراگیری دروس کنکور است. این پروژه شامل مباحث مقدماتی هر درس، درسنامه و آموزش مطالب و تستهای آموزشی، تست های مهارتی از نظر کمی و کیفی، آزمونهای موضوعی برای تسلط بر مباحث و ارزیابی و همینطور پیش آزمون و پس آزمونِ آزمونهای آزمایشی گزینه دو و قلمچی است.گام صفرم: پیله راه ابریشم (مباحث مقدماتی درس)
شنیدین همیشه و همه جا میگن که این مشکل شما به پایه برمیگرده و اگه پایه خوبی داشتین الان مشکلی نبود؟!
در واقع تو پیلهها ما دست گذاشتیم رو همین مشکل و موضوعات پایهای شما رو در مجموعهای مجزا و کوتاه به صورت مبحث به مبحث تهیه کردیم و کافیه شما چند ساعت وقت بذارین تا با استفادهاش خیلی از مشکلات پایهایتون حل بشه.
البته در طول راه ابریشم ممکنه پیلههای جدیدی هم به درخواست شما اضافه کنیم. کسایی که راه ابریشم رو تهیه میکنن میتونن درخواست پیله جدید بدن که در صورت تایید، به پیلهها اضافه میشه.
گام اول: درسنامه و تست های آموزشی (ادراک و تثبیت)
در ابتدای هر فرسنگ، به آموزش کامل نیاز دارین، این آموزش شامل درسنامه کامل و تستهای آموزشی میشه. در این مرحله مطالب کامل گفته میشه تا شما برای یادگیری به منبع دیگهای نیاز نداشته باشین.
گام دوم: دفترچه تست و حل تست راه ابریشم (تسلط)
تا اینجا تمام مطالب لازم رو یاد گرفتین و حالا وقت تسلط هر چه بیشتر بر مطالبه.
برای هر فرسنگ، دفترچه تستهایی قرار میگیره که به صورت pdf میتونین دانلود کنین. ابتدا تستها رو حل میکنین و به اندازه کافی روشون فکر میکنین و بعد هم میرین سراغ حل دبیر و با کمک دبیر تمام نکات هر تست رو یاد میگیرین.
این قسمت راه ابریشم مهمترین بخش راهه، پس حسابی جدی بگیرینش، روش فکر کنین و روی حل دبیر هم وقت بذارین.
گام سوم: کنکورچههای راه ابریشم (ارزیابی)
بعد از گام سوم یعنی تستها، وقتشه که آموختههاتون رو ارزیابی کنین و سرعت تستزنیتون رو بسنجین.
برای این گام 3 کنکورچه براتون قرار دادیم که توصیه میکنیم به صورت زماندار این 3 آزمون رو حل کنین.
هر 3 کنکورچه هم حل دبیر رو به همراه داره.
توصیه میشه کنکورچه اول رو حتما حل کنین و فیلم حل دبیر رو هم تماشا کنید، کنکورچه دوم و سوم هم برای تمرین بیشتره که میتونین استفاده کنین.
تا اینجا مبحث رو به طور کامل یاد گرفتین و نکات و جزئیات رو هم مرور کردین، با تستها چندین بار مطلب رو کار کردین و بر مطالب تسلط پیدا کردین و با کنکورچهها خودتون رو ارزیابی کردین.
حالا باید برای آزمون آماده بشین، پس با گام چهارم راه ابریشم همراه بشین.
گام چهارم: پیش آزمون و پس آزمون راه ابریشم (ارزیابی)
در آخرین گام از هر فرسنگ به پیش آزمون اون فرسنگ میرسیم. در این مرحله، آزمونِ آزمایشی سال گذشته برای آمادگی قبل از آزمون براتون حل میشه. بعد از اینکه در آزمون آزمایشی شرکت کردین هم نوبت پس آزمونه و ما آزمونی که در اون شرکت کردین رو در مرحله بارانداز یا همون پس آزمون براتون حلاجی میکنیم.
پس به طور خلاصه در راه ابریشم...:- شما استفاده از راه ابریشم رو با پیلهها آغاز میکنین تا مشکلی از پایه و مباحث مقدماتی نداشته باشین و برای یادگیری مباحث آماده بشین!
- با آغاز هر فرسنگ فیلم های آموزش و درسنامه اون فرسنگ رو میبینین که میشه آموزش کامل مطالب. تو این مرحله یادگیری از ابتدای اون مبحث انجام میشه و به طور کامل تمام مباحث گفته میشه و تستهای آموزشی هم حل میشه.
- تستهای دفترچه تست رو حل میکنین و جواب و راه حلتون رو با راه حل دبیر چک میکنین. فایده حل دبیر صرفا حل سوال نیست! مرور نکات درس، آشنایی با راهها و دیدهای مختلف و ... چیزهایی هستن که از استفاده از فیلمهای حل دبیر به دست میان در نتیجه این مرحله رو خیلی جدی بگیرین.
- در پایان فرسنگ هم با کنکورچههایی که آماده شده از خودتون آزمون میگیرین. برای هر فرسنگ 3 آزمون آماده میشه که هر سه توسط دبیر حل میشه، اگر زمان کافی ندارین میتونین از کنکورچه دوم و سوم استفاده نکنین اما توصیه میشه از کنکورچه اول به عنوان آزمون جامعی برای اون مبحث حتما استفاده کنین.
- قبل آزمونهاتون از پیش آزمون استفاده میکنین و با نحوه حل سوالات آزمون توسط دبیر آشنا میشین و خودتون رو کاملا برای آزمونتون آماده میکنین.
- بعد از آزمونتون هم با پس آزمون فرسنگ رو به پایان میرسونین و یه مبحث رو به طور کامل جمع میکنین.
هر فرسنگ چه مباحثی رو پوشش میده و چقدر طول میکشه؟
طول هر فرسنگ تقریبا 3 هفته هست که مباحث ریاضیات کنکور رو به صورت زیر پوشش میده:
سرفصل فرسنگها:
فرسنگ اول (5 مهر تا 25 مهر):
ریاضی 1: فصل 5
حسابان 1: فصل 2
حسابان 2: فصل 1 درس 1
هندسه 1: فصل 1
هندسه 3: فصل 1 درس 1
ریاضیات گسسته: فصل 1 درس 1
فرسنگ دوم (26 مهر تا 16 آبان):
ریاضی 1: فصل 4
حسابان 1: فصل 1 از درس 2 تا انتهای درس 4
حسابان 2: فصل 1 درس 2
هندسه 1: فصل 2
هندسه 3: فصل 1 درس 2 تا ابتدای دترمینان و کاربردها
ریاضیات گسسته: فصل 1 درس 2 تا ابتدای قضیۀ تقسیم
فرسنگ سوم (17 آبان تا 7 آذر):
ریاضی 1: فصل 2
حسابان 1: فصل 4 از درس 1 تا انتهای درس 3
حسابان 2: فصل 2 درس 1
هندسه 1: فصل 3
هندسه 3: فصل 1 درس 2 از ابتدای دترمینان و کاربردها تا انتها
ریاضیات گسسته: فصل 1 درس 2 از ابتدای قضیۀ تقسیم و درس 3 تا ابتدای معادلۀ همنهشتی
فرسنگ چهارم (8 آذر تا 28 آذر):
ریاضی 1: فصل 3
حسابان 1: فصل 4 درس 4
حسابان 2: فصل 2 درس 2
هندسه 1: فصل 4
هندسه 3: فصل 2 درس 1
ریاضیات گسسته: فصل 1 درس 3 از ابتدای معادلۀ همنهشتی
فرسنگ پنجم و امتحانات ترم اول (29 آذر تا 26 دی):
حسابان 2: فصل 3
هندسه 3: فصل 2 درس 2
ریاضیات گسسته: فصل 2 درس 1
فرسنگ ششم (27 دی تا 17 بهمن):
حسابان 1: فصل 5
حسابان 2: فصل 4
هندسه 2: فصل 1
هندسه 3: فصل 2 درس 3 تا ابتدای سهمی
آمار و احتمال: فصول 3 و 4
ریاضیات گسسته: فصل 2 درس 2
فرسنگ هفتم (18 بهمن تا 1 اسفند):
ریاضی 1: فصل 1
حسابان 1: فصل 1 درسهای 1 و 5
حسابان 2: مرور مشتق
هندسه 2: فصل 2
هندسه 3: فصل 2 درس 3 از ابتدای سهمی تا ابتدای انتقال محورها
آمار و احتمال: فصل 1
ریاضیات گسسته: مرور گراف و مدلسازی
فرسنگ هشتم (2 اسفند تا 22 اسفند):
ریاضی 1: فصلهای 6 و 7
حسابان 1: فصل 3
حسابان 2: فصل 5 درس 1
هندسه 2: فصل 3
هندسه 3: فصل 2 درس 3 از ابتدای انتقال محورها تا انتها
آمار و احتمال: فصل 2
ریاضیات گسسته: فصل 3 درس 1 تا ابتدای مربع لاتین
فرسنگ نهم (3 اردیبهشت تا 24 اردیبهشت، انتشار از 23 اسفند):
حسابان 2: فصل 5 دروس 2 و 3
هندسه 3: فصل 3
ریاضیات گسسته: فصل 3 درس 1 از ابتدای مربع لاتین و درس 2
خب این چیه الان؟
در واقع شما خلف وعده کردید وقتی من میخواستم راه ابریشم رو بخرم زدم روی به توضیحات بیشتری نیاز دارم و این هارو خوندم و خیلی خوشحال بودم که کاملا مطمن و با برنامه ریزی و نظم پیش میرم،
شما که بزن درویی نمیخواستید بزنید و با کیفیت باشه فکرشو نکردید ضبط و ادیت طول میکشه و زمان بره؟اون دوستانی مشاور و برنامه ریزی که اندازه سن من توی این راه تجربه دارن به ذهنشون نرسید از هفته اول مهر شروع نکنن فرسنگ اول رو ضبط کردن؟ دبیر های بنده خدا که حرفی ندارن از صبح تا شب دارن ضبط میکنن مشکل از عدم برنامه ریزی و مسئولیت پذیری الان هم که حرف خودتون رو نقض میکنید و میگید ما نگفتیم تا قبل عید با این روند چندوقت دیگه هم میگید ما نگفتیم تا قبل از کنکور، اصلا حرف شما درست لاقل بیاید یه برنامه بدید بگید فرسنگ نهم کی تموم میشه؟
-
Abolfazl Sattari آره اینطوری بهتره
-
Amir Tajfar 0
تو این حجم کار دوتا ویدیو خطا داشته باشه از نظر آماری اصلا چیز عجیبی نیست
هر گزارشی در مورد این موارد میشه هم سریع پیگیری و حل میشه
(دوتا ویدیوفیزیک این فرسنگ مشکل فنی داشتن)بود اما محدودیت ترافیکی خیر نبود
ابتدای شروع راه ابریشم هم در حال ساخت استودیوهای جدید بودیمهمه افراد مجموعه در تلاش هستن
شما فکر می کنید یه ویدیو هست ضبط میشه و بعد میره رو سایت در حالی که اینطور نیست
چه قبل و چه بعد از ضبط مراحلی وجود داره -
M.an خانم مدیر حرفتون کاملا درسته بعضی از دوستان از مرز ادب و احترام خارج شدن که کار خیلی بدی هستش. بالاخره شما و اساتید و کلا گروه الا بزرگ تر هستین و احترامتون بیشتر از هر چیزی واجبه. من خودم هیچوقت از چارچوب ادب خارج نمیشم. این انتقاده حالا کار ندارم بعضی از دوستان بد صحبت میکنن ولی حرفی که من میزنم انتقاده.
شما میفرمایید گروه اموزشی تجربه زیادی دارن خوب واقعا درسته. سالهاست توی این حوزه فعال هستن و اصلا بحثی نیستش اما حرف ما چیه؟
اینه که اقا اون اول شما حتما جلسات زیادی داشتید برای براورد پروژه که جزییاتش رو دقیق مورد بررسی قرار دادین.
اما وقتی میبینیم مثلا یه تعدادی پس و ازمون و پیش ازمون منتشر نمیشه و کنکورچه ها هم ماه هاست دیگه منتشر نمیشه و روند انتشار فیلم ها هم اینجوریه خوب حق بدید اعتراض کنیم به روند انتشارکسی نگفت بزن در رویی اموزش بدید
در رابطه با اینکه میفرمایید اقای ابوذرخانی بارها توی انجمن با ما صحبت کردن باید عرض کنم که هر سریع بعد از فشارای زیادی بوده که بچه ها اوردن. وقتی فرسنگ 6 شروع شد کسی توی انجمن نیومد به ما بگه اقا این فرسنگ طولانی تره با برنامه ازمون جلو نرید.
توی تابلو راهنما اقای ثابتی گفتن این فرسنگ سنگینه فقط
حرفی از برنامه ازمون زده نشددر هر صورت الان وقت حرف زدن از گذشته نیست
خودتون هم میدونید این رو که برنامه انتشار طبق براوردتون پیش نرفته پس لطفا با گروه اموزشی مطرح کنید یه فکری بکنن برای این وضعیتحداقل کاری که میشه کرد اینه که جواب سر بالا ندن دوستان
بیان بگن اقا برنامه راه ابریشمیا توی عید اینه
تا این موقع باید فلان کارارو کرده باشید
نمیدونم همایش تفتان رو باید ببینید یا نباید ببینید توی عید
همایش ارش رو کی استارت میزنیم
بدترین درد بلاتکلیفیه که ایجاد میشه هر فرسنگ
-
Abolfazl Sattari
گفته بودیم هفته اول قراره دوازدهم منتشر بشه؟
نهایت دبیر و مشاور هست که تعیین می کنه کدوم مبحث کی قرار بگیره -
M.an ببخشید استاد موقاری هنوز تحت مراقبت خونگی هستن یا برای ضبط تشریف آوردن؟
-
M.an در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari
گفته بودیم هفته اول قراره دوازدهم منتشر بشه؟
نهایت دبیر و مشاور هست که تعیین می کنه کدوم مبحث کی قرار بگیرهنه خب همیشه که اول دوازدهم منتشر شد منم گفتم خو این سری هم همینه دیگه
حالا بگذریمخانوم مدیر، من یه ایده ای بالا دادم دیدید؟
همون کنسل شدن یکی از کلاسای رایگان که همزمان 2 تا از اونا ساخته میشه
اون ایده تا چه حدی عملیه؟ یا نیس اصن؟ -
به قول یه معلم باتجربه ای وقتی بهش میگفتن کی درس بعدی رو شروع میکنی و ...
میگفت فعلا همونایی رو که میخونی رو پیش بیا و رو همون مسلط شو بعد بگو کی می رسیم درس بعدی
شاید یه سریا این حرف رو شنیده باشن از یه معلمی که نمیخوام اسم بیارم
قضیه ماهم همینه
الا تا الان هفت فرسنگ تا الان اومده جلو
ایا این هفت فرسنگ در حد 100 قوی هستیم که الان دنبال فرسنگای بعدی هستیم
الا یه فرسنگ عقب افتاده
ولی ما نباید دنبال عقب افتادگی ها باشیم و بگیم چرا فلان شده چرا فلان نشده
تو هرکاری در هرزمینه ای بالاخره یه مشکلاتی پیش میاد اینم روش -
@mohsen-sari بله خب تو این کشور هیچی عاری از مشکل نیس اینم روش
-
Mohammad M.
تا روز جمعه تحت مراقبت بودن و باید مراجعه می کردن به پزشک تا روند بهبودی رو بررسی کنن و دستور جدید بدن -
Abolfazl Sattari
۹ روز قبل تو همین تاپیک در مورد درس شیمی هم توضیح دادیم یکبار دیگر بخونیدارتباطی نداره خیر
-
Mohammad M.
نه هنوز خبر میدیم براشون دعا کنید -
Mahdi Jafari 1 همه لایککککک
-
با این روند انتشار اصلا به ازمون های جمع بندی نمیرسیم، به ازمون های طول سال که نرسیدیم به اینا هم نمیرسیممن نمیدونم والا باید به چی اعتماد کنیم دیگه اصلا کاری کردید ادم اطمینان کنه؟
-
اولا که شما خود عوامل الا بیاین جای یه کنکوری باشید ببینم برنامه ریزی کنی و نرسی اعصابت داغون نمیشه و..... خیلی چیزها دیگه
خب حالا ما انگار چی گفتیم فحش دادیم؟
فقط راه پیشنهاد دادیم برا زود تر رسوندن
ظرفیت انتقاد ندارین بگین یکی بیاد ظرفیت داشته باشهفقط کارای اضافهذمیکنید هر دبیری که تو مدرسه راه ندادن اومده تو الا داره پک رایگان میده بیرون باو مگه کتابا هر سال عوض میشن
تزیین نکنید فیلمارو جزوه ساده بدین بیرون اون صدای مزخرف اول فیلمارو بردارین -
این پست پاک شده!