گزارش فوری راه ابریشم
-
Amin Rm در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari خب شما فقط به خودتون فکر میکنید . شاید کسایی دیگه هم هستند که از این رایگان ها استفاده میکنند. این واقعا بی انصافیه.
انصاف چی کشک چی دوست عزیز
ببینم آیندم داره به باد میره ببینم از چیزی که هزینه کردم ( فدا سره آلاء هزینش مهم نیست) و ازش نتونستم استفاده کنم ( چون چیزی نبود که استفاده کنم !!) ، بیام تو کامنتا به به چح چح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چه منطقی اصن میگید بی انصافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Abolfazl Sattari شما نمیخواد کاسه داغ تر از آش بشید ینی چی اشکالی نداره دیر بفرستن
-
Mahdi Jafari 1 در
Amin Rm این واقعا بی انصافی نیستش دوست عزیز. راست میگن بچه ها. من الان به عقب که نگاه میکنم میبینم ما چقدر زمان سر همین موضوع بی برنامگی از دست دادیم.
راه ابریشم از 1 شهریور قرار بود پیش ثبت نامش شروع بشه. بماند که توی حتی پیش ثبت نام هم تاخیر داشت اما حداقل اساتید همون موقع میتونستن شروع کنن که انقدر به مشکل نخوریم الان.
خوب بالاخره مشاورا و اساتید الا سالهاست توی فضای کنکورن حتما میدونستن که چنین پروژه سنگینی رو نمیشه پا به پای ازمون ازمایشی پیش اورد.
دوستانی که از اول بودن یادشون هستش اینو که خود فرسنگ 1 هم که شروع کار بود کلی تاخیر داشت. نرسیدن ما به ازمونا از همون موقع شروع شد.
کل سال استرس و نگرانی کشیدیم سر این داستانا. شوخی نداریم من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ناامید نشم و درسمو بخونم ولی واقعا درصدام خوب نیستش. و دیگه چی بشه پشت کنکور ریاضی موندن.
حداقل با تمام این داستانا اقای ابوذرخانی یه لایوم این مدت نزاشتن که بچه ها توجیه بشن اصن برنامه چیه. اصن باید چیکار بکنن.
هر چقدر محتوای اموزشی خوب بود اطلاع رسانی و روند پخش واقعا بد بود.
هنوز نتایج ازمون 3 آ نیومده در حالی که بیشتر از 1 ماه گذشته و قرار بود 3 روز بعد از ازمون نتایج بیاد
من همیشه طرفدار پروپاقرص الا بودم ولی واقعا الان به عنوان یه آلایی باید بگم که خوبه مسئولیت پذیر باشیم. شما بزرگ تر ما هستید و ما از شما یاد میگیرم. اگر حداقل مسئولیت پذیر نیستیم شهامت داشته باشیم بیاییم حقیقتشو بگیم که اقا ما به این دلیل و اون دلیل یه مقدار از برنامه ازمون عقبیم و شمام بیایید این کارو انجام بدید. اومدیمو یکی توی انجمن نباشه. باید چیکار کنه؟حالا علاوه بر همه این داستانا از این موضوعم بگذریم که چند تا پیش ازمون و پس ازمون اون وسط فراموش شد و تعداد تستای فیزیک به حداقل ترین حالت ممکن رسید و کنکورچه های فیزیک و شیمی منتفی شد و...
در صورتی که قرار بود راه ابریشم بشه منبعی که شمارو از هر چیزی بی نیاز کنه.
همه این حرفا یه درد دل ساده بود
مطمئنم الا اینو از هر کسی بهتر میدونه اما با شرایط موجود بنظرم باید یکم این موضوع یاداوری بشه که در برابر اعتماد بچه ها بهشون توی سال کنکور مسئول هستنبه هرحال امیدوارم کنکوری های 1401 از راه ابریشم بهترین استفاده رو بکنن
واقعا منم همیشه نسبت به کسایی که انتقاد میکردن جبهه میگرفتم و فاز تعصبی ور میداشتم
ولی خب واقعا الان میبینم همچی حرف بدی هم نزدن ناموسا
الان ما باید اواسط فرسنگ 8 باشیم کجاسـت؟؟
دیگه نه کنکورچه ای منتشر میشه نه پیش آزمون پس آزمونا خوب و با ترتیب میاد دیگه بهونتون چیه؟
چه دلیلی داره دوتا آمار و احتمال یازدهم و دوتا نکته و تست دهم و.... ضبط کنید؟ (اینو تو پیامای بالا هم گفتم) باو خب بجای اینکه بیاید الکی هزینه کنید و رو چیزای اضافی وقت بزارید یکیو ادامه بدید قشنگ از اونور به بقیشم برسید
به خدا من از تمامی یرنامه ای که برا شیمی دوازدهم نوشته بودم عقب موندم و نرسیدم و برنامه بعدی هم قاعدتا سنگینی خودشو داره
شیمیم که ادبیات نی یه درس رو بلد نباشی بتونی درسای بعدی رو بدون مشکل بخونی. پیش نیازه آقا!!!
انگار نه انگار که ما اینجا هستیم و داریم حرف میزنیم
هر مدیریو هر مسئول پشتیبانی رو هم تگ کردنی یکیش حرف درست درمونی خورد آدم نمیده
بله من هم تا اینجاش صبر داشتم ولی دیگه بریدم آقا
آقا واقعا بریدمالان میان میگن تو جاسوسی و رای منفی میدن
بدین آقا 100 تارای منفی بدین
باو خسته شدیم خب یعنی چی
میخواستید اصلا پای راه ابریشمو وسط نمیکشیدید امسال ضبط میکردید کلا بعد برا کنکوریای 1401 تدارک میدیدینش
الان که اینکارو کردید مسئولید و باید پاسخ بدید " همینه که هس " یعنی چی (پاسخ یکی از بروبکس آلاء به یکی از بچه ها این بود)
آخه هی اعصاب خوردی هی اعصاب خوردی
آموزشی که با آرامش نباشه مفتش نمیرزه داداش
خب ماهم آستانه تحمل داریم خب یعنی چیالان من به عنوان مفسد فی الارض قاتل روانی مجرم و سارق شناخته میشم
چرا؟ چون حقمو (حقمونو) میخوام (میخوایم)Abolfazl Sattari تکبیرر
-
Amir Ezadpanah من به شخصه واقعاااااااااا ناراحتم الکی هزینه کردم واسه ازمون
از بابام واقعا خجالت میکشم تو این وضع گرونی هزینه کردن ولی هیچی به هیچ جا چه فایده وقتی به آزمون نمیرسیم الکی پولمونم هدر رفت...@sahar-tuo اره به هیچیش نرسیدم سردرگم موندم
-
Amin Rm این واقعا بی انصافی نیستش دوست عزیز. راست میگن بچه ها. من الان به عقب که نگاه میکنم میبینم ما چقدر زمان سر همین موضوع بی برنامگی از دست دادیم.
راه ابریشم از 1 شهریور قرار بود پیش ثبت نامش شروع بشه. بماند که توی حتی پیش ثبت نام هم تاخیر داشت اما حداقل اساتید همون موقع میتونستن شروع کنن که انقدر به مشکل نخوریم الان.
خوب بالاخره مشاورا و اساتید الا سالهاست توی فضای کنکورن حتما میدونستن که چنین پروژه سنگینی رو نمیشه پا به پای ازمون ازمایشی پیش اورد.
دوستانی که از اول بودن یادشون هستش اینو که خود فرسنگ 1 هم که شروع کار بود کلی تاخیر داشت. نرسیدن ما به ازمونا از همون موقع شروع شد.
کل سال استرس و نگرانی کشیدیم سر این داستانا. شوخی نداریم من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ناامید نشم و درسمو بخونم ولی واقعا درصدام خوب نیستش. و دیگه چی بشه پشت کنکور ریاضی موندن.
حداقل با تمام این داستانا اقای ابوذرخانی یه لایوم این مدت نزاشتن که بچه ها توجیه بشن اصن برنامه چیه. اصن باید چیکار بکنن.
هر چقدر محتوای اموزشی خوب بود اطلاع رسانی و روند پخش واقعا بد بود.
هنوز نتایج ازمون 3 آ نیومده در حالی که بیشتر از 1 ماه گذشته و قرار بود 3 روز بعد از ازمون نتایج بیاد
من همیشه طرفدار پروپاقرص الا بودم ولی واقعا الان به عنوان یه آلایی باید بگم که خوبه مسئولیت پذیر باشیم. شما بزرگ تر ما هستید و ما از شما یاد میگیرم. اگر حداقل مسئولیت پذیر نیستیم شهامت داشته باشیم بیاییم حقیقتشو بگیم که اقا ما به این دلیل و اون دلیل یه مقدار از برنامه ازمون عقبیم و شمام بیایید این کارو انجام بدید. اومدیمو یکی توی انجمن نباشه. باید چیکار کنه؟حالا علاوه بر همه این داستانا از این موضوعم بگذریم که چند تا پیش ازمون و پس ازمون اون وسط فراموش شد و تعداد تستای فیزیک به حداقل ترین حالت ممکن رسید و کنکورچه های فیزیک و شیمی منتفی شد و...
در صورتی که قرار بود راه ابریشم بشه منبعی که شمارو از هر چیزی بی نیاز کنه.
همه این حرفا یه درد دل ساده بود
مطمئنم الا اینو از هر کسی بهتر میدونه اما با شرایط موجود بنظرم باید یکم این موضوع یاداوری بشه که در برابر اعتماد بچه ها بهشون توی سال کنکور مسئول هستنبه هرحال امیدوارم کنکوری های 1401 از راه ابریشم بهترین استفاده رو بکنن
Mahdi Jafari 1 اره ماکه خیری ندیدیم
-
Abolfazl Sattari شما نمیخواد کاسه داغ تر از آش بشید ینی چی اشکالی نداره دیر بفرستن
Abolfazl 3 در
Abolfazl Sattari شما نمیخواد کاسه داغ تر از آش بشید ینی چی اشکالی نداره دیر بفرستن
چی میگی واس خودت؟
-
اولا که شما خود عوامل الا بیاین جای یه کنکوری باشید ببینم برنامه ریزی کنی و نرسی اعصابت داغون نمیشه و..... خیلی چیزها دیگه
خب حالا ما انگار چی گفتیم فحش دادیم؟
فقط راه پیشنهاد دادیم برا زود تر رسوندن
ظرفیت انتقاد ندارین بگین یکی بیاد ظرفیت داشته باشهفقط کارای اضافهذمیکنید هر دبیری که تو مدرسه راه ندادن اومده تو الا داره پک رایگان میده بیرون باو مگه کتابا هر سال عوض میشن
تزیین نکنید فیلمارو جزوه ساده بدین بیرون اون صدای مزخرف اول فیلمارو بردارینAlireza K 1
وقتی لحن تند و بی ادبانه داشته باشی
کارت جلو نمیرهاون بندگان خدا دارن زحمت میکشند
من هم مانند تو هستم و شاکی هم هستم
اما ادب باید داشته باشی.
-
Abolfazl 3 در
چی میگی واس خودت؟
این پست پاک شده! -
Abolfazl 3 در
چی میگی واس خودت؟
Abolfazl Sattari ینی اینکه نمیخواد نمک بریزی رو زخم
-
Abolfazl 3 در
چی گفتم مگه؟
-
Alireza K 1
اما ادب باید داشته باشی.
yas ta مگه توهین کرده؟شما چقدر حساسید اخه اعتراض هم کنیم یسریا میگن هیچی نگین اه
-
Abolfazl 3 در
چی میگی واس خودت؟
Abolfazl Sattari یادت باشه بهت توهین نکردم
-
Abolfazl Sattari یادت باشه بهت توهین نکردم
Abolfazl 3 سر صبحی چی زدی داوش؟
-
Abolfazl Sattari کاکو شرمنده اشتباهی دیدم
-
Abolfazl 3 در
دقت کن داداش :)))))
-
Abolfazl Sattari اون امین بود فک کردم تو گفتی
-
Abolfazl Sattari اون امین بود فک کردم تو گفتی
-
Abolfazl 3 در
دقت کن داداش :)))))
-
Alireza K 1
اما ادب باید داشته باشی.
yas ta با ادب رفتیم جایی بر نخورد مجبور شدیم
بعدم حقمونو خواستیم توهین نکردیم -
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی