امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
M.an در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari
گفته بودیم هفته اول قراره دوازدهم منتشر بشه؟
نهایت دبیر و مشاور هست که تعیین می کنه کدوم مبحث کی قرار بگیرهنه خب همیشه که اول دوازدهم منتشر شد منم گفتم خو این سری هم همینه دیگه
حالا بگذریمخانوم مدیر، من یه ایده ای بالا دادم دیدید؟
همون کنسل شدن یکی از کلاسای رایگان که همزمان 2 تا از اونا ساخته میشه
اون ایده تا چه حدی عملیه؟ یا نیس اصن؟ -
به قول یه معلم باتجربه ای وقتی بهش میگفتن کی درس بعدی رو شروع میکنی و ...
میگفت فعلا همونایی رو که میخونی رو پیش بیا و رو همون مسلط شو بعد بگو کی می رسیم درس بعدی
شاید یه سریا این حرف رو شنیده باشن از یه معلمی که نمیخوام اسم بیارم
قضیه ماهم همینه
الا تا الان هفت فرسنگ تا الان اومده جلو
ایا این هفت فرسنگ در حد 100 قوی هستیم که الان دنبال فرسنگای بعدی هستیم
الا یه فرسنگ عقب افتاده
ولی ما نباید دنبال عقب افتادگی ها باشیم و بگیم چرا فلان شده چرا فلان نشده
تو هرکاری در هرزمینه ای بالاخره یه مشکلاتی پیش میاد اینم روش -
@mohsen-sari بله خب تو این کشور هیچی عاری از مشکل نیس اینم روش
-
Mohammad M.
تا روز جمعه تحت مراقبت بودن و باید مراجعه می کردن به پزشک تا روند بهبودی رو بررسی کنن و دستور جدید بدن -
Abolfazl Sattari
۹ روز قبل تو همین تاپیک در مورد درس شیمی هم توضیح دادیم یکبار دیگر بخونیدارتباطی نداره خیر
-
Mohammad M.
نه هنوز خبر میدیم براشون دعا کنید -
Mahdi Jafari 1 همه لایککککک
-
با این روند انتشار اصلا به ازمون های جمع بندی نمیرسیم، به ازمون های طول سال که نرسیدیم به اینا هم نمیرسیممن نمیدونم والا باید به چی اعتماد کنیم دیگه اصلا کاری کردید ادم اطمینان کنه؟
-
اولا که شما خود عوامل الا بیاین جای یه کنکوری باشید ببینم برنامه ریزی کنی و نرسی اعصابت داغون نمیشه و..... خیلی چیزها دیگه
خب حالا ما انگار چی گفتیم فحش دادیم؟
فقط راه پیشنهاد دادیم برا زود تر رسوندن
ظرفیت انتقاد ندارین بگین یکی بیاد ظرفیت داشته باشهفقط کارای اضافهذمیکنید هر دبیری که تو مدرسه راه ندادن اومده تو الا داره پک رایگان میده بیرون باو مگه کتابا هر سال عوض میشن
تزیین نکنید فیلمارو جزوه ساده بدین بیرون اون صدای مزخرف اول فیلمارو بردارین -
این پست پاک شده!
-
Alireza K 1 رفیق این خانم مدیر بنده خدا مسئول هیچ کدوم از این کارا نیستش. بهشون انتقاد میکنیم ایشونم لطف میکنن جواب میدن. بالاخره مشکلیه که هست امیدوارم درست شه. من خودم خیلی شاکیم ولی با تند و تیز حرف زدن هم خودتو عصبی میکنی هم به نتیجه ای نمیرسی.
-
این پست پاک شده!
-
Mahdi Jafari 1 ببین من از این حرصم در میاد که تاخیر دارن ولی مقصر ماییم .....
-
بابا بسه وعده الکی واقع بین باشیم
حتما ارش هم همون پارسال رو میزارید بعدا و بدون هیچ اپدیتی و بدون هیچ تست کنکور ۹۹, و نکات مستقیمشداریم میبینیم چون خیلی چیزا رو دیدیم و چشم بصیرت به لطف شما پیدا کردیم
-
Alireza K 1
حق با شماست دوست من
هممون به نحوی ناراحت و عصبی ایم
اما تجربه به من ثابت کرده
کسایی که تند حرف میزنن یا زود جوش میارن
حتی اگه حرفشونم درست باشه اخرش محکوم میشن
پس بهتره ماها با ارامش دنبال حل مساله باشیم -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi
آخه اگه بروز ندی بعد فک میکنن قاقی یا مثلا خدمونو زدیم به نفهمی ولی خب ما فکر ایندمونیم و اصلا مافیا واینا نیستیم -
Alireza K 1
بله
ولی شما تا حالا نتیجه گرفتین از اعتراض؟
والا من بعد 5 سال هیچ نتیجه ای نگرفتم:))) -
ببینید بچه ها من از راه ابریشم ریاضی و عقب موندگی هاش خبری ندارم ، راجع به تجربی .... خب فیزیک که طبق روال عادی منتشر میشه ، ریاضی هم که کلا تا آخر هستش تو سایت... میمونه زیست و شیمی که خب تو زیست یه عامل خارجی باعث شد استاد موقاری نتونن بیان تدریس کنن و خب این به برنامه آلاء بر نمیگرده ... جاشم اومدن تتا رو در اختیارمون گذاشتن . یه بار ترم اول استاد کرونا گرفتن و الآنم که یه مشکل دیگه براشون پیش اومد...خب مقصر آلاء نیست که ! ولی در مورد شیمی انتقاد های ما کاملا درسته و دلیلی برای عقب موندن وجود نداره !!! در این مورد حالا باید یا زودتر شروع میکردن یا برنامه خاصی رو اجرا میکردن و... ولی مابقی چیزا اوکین