گزارش فوری راه ابریشم
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیM.an بنظرم یه لایو بزارید و خودتونو راحت کنید بقران میدونیم دارین زحمت میکشین درست کردن محتوا سخته همه فکر میکنن تا فیلم ظبط شه سریع میاد روی سایت اما شد بدقولی کردین فرسنگارو درست منتشر نکردید حالا به هر دلیلی لطفا یه لایو بزارید بگید قراره چیا منتشر شه و تا کییی تورو جان هر کی دوس دارید بگید
-
یه سوال دارم. چرا آقای طلوعی تست های تسلط رو اینقدر کم میزارن. به نظر شما برای فصلی مثل فصل ۴ فیزیک دوازدهم ۳۷ تا تست نیازه یا بیشتر؟ آقای طلوعی هیچ وقت در این فرسنگ هایی که جلو اومدیم یه بار نشده تست ها را حداقل حداقل به ۱۰۰ تا برسونن که یه زره دل ما خوش باشه تست زیاد حل کردیم.! هیچ وقت هم نشده همه تست های کنکور سراسری این چند وقت اخیر یعنی از سال ۸۰ به بعد را به طور کامل در تست ها بیارن.بچه ها راه ابریشمی تو رو خدا شما هم یه اعتراضی بزنید تا به این مشکل رسیدگی کنند.
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
M.anAmin Rm ناشکری نکن (: بنظرم مشکل از شماست روش خوندتونو عوض کنید
-
بابا خدا وکیلی خیلی دارید ناشکری میکنید ای بابا من همین فرسنگ رو میگم فیزیک یازدهم تست هایی که حل میشد بیشتر از 80 درصد تست های کنکور بودن بنظرم خوندن شما مشکل داره اگه نه من فیزیکمو از منفی رسوندم بالای 50 روش خوندتو عوض کن برادر شما همین تستارو 5 4 بار بزنید خیلی به نفعتونه
sali ghoreishi منم هم رو ۷۰ درصد میزنم. ولی خب تست های کنکور سراسری رو اگر برای یک مبحث کنار هم بزاری خدایی بیشتر از ۳۷ تا نمیشه؟
-
sali ghoreishi منم هم رو ۷۰ درصد میزنم. ولی خب تست های کنکور سراسری رو اگر برای یک مبحث کنار هم بزاری خدایی بیشتر از ۳۷ تا نمیشه؟
-
Amin Rm ایولا بگو چ جور میزنی ما از۳۰بالاار ننیاد
-
بابا خدا وکیلی خیلی دارید ناشکری میکنید ای بابا من همین فرسنگ رو میگم فیزیک یازدهم تست هایی که حل میشد بیشتر از 80 درصد تست های کنکور بودن بنظرم خوندن شما مشکل داره اگه نه من فیزیکمو از منفی رسوندم بالای 50 روش خوندتو عوض کن برادر شما همین تستارو 5 4 بار بزنید خیلی به نفعتونه
sali ghoreishi ناشکری چیه نمیفرستن بیایم بگیم دستت درد نکنه
-
Abolfazl 3 خب من تست ها را چند بار حل میکنم. به خاطر همین رو ۶۰ . ۷۰ میزنم.
-
Amin Rm چه ازمونی
-
Amin Rm چ جور وقت میکنی تو سه هفته با این بی نظمیا که میفرستن سه چار بار حل کنی
-
Amin Rm چه ازمونی
Abolfazl 3 گزینه دو.
-
Abolfazl 3 گزینه دو.
Amin Rm سوالای زیستش سحت نیس بنطرت؟
-
Amin Rm سوالای زیستش سحت نیس بنطرت؟
Abolfazl 3 من رشته ریاضی هستم
-
لاقل اون ۳۷ تا تست رو بیشتر کنید
-
یه سوال دارم. چرا آقای طلوعی تست های تسلط رو اینقدر کم میزارن. به نظر شما برای فصلی مثل فصل ۴ فیزیک دوازدهم ۳۷ تا تست نیازه یا بیشتر؟ آقای طلوعی هیچ وقت در این فرسنگ هایی که جلو اومدیم یه بار نشده تست ها را حداقل حداقل به ۱۰۰ تا برسونن که یه زره دل ما خوش باشه تست زیاد حل کردیم.! هیچ وقت هم نشده همه تست های کنکور سراسری این چند وقت اخیر یعنی از سال ۸۰ به بعد را به طور کامل در تست ها بیارن.بچه ها راه ابریشمی تو رو خدا شما هم یه اعتراضی بزنید تا به این مشکل رسیدگی کنند.
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
M.anAmin Rm
این رو قبلا هم گفته بودین و گفته شد آقای دکتر گفتن باز هم تست زده میشه
ایشون فرمودن همه تیپ تست ها بررسی شدهتست الکتریسیته جاری حدودا 140-150تا هست
کنکورچه هم 3تا 20 سوالی هست
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
-
ابوالفضل ریسی من فقط اعتراضم تعداد کم تست ها ست. همین.
-
Amin Rm
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
-
Amin Rm
M.an صد و چهل تا صد و پنجاه تا تست تسلط ؟یعنی هفتاد دیگه اضافه میشه؟ یا با تست های اموزشی این تعداد؟
-
Amin Rm
-
Amin Rm اول فصل که میگه این مبحث اسونه و کلا دو تا تست داره تو کنکور (برهم کنش موج)
-
Abolfazl 3 منم از منفی رسیده بالای 50