گزارش فوری راه ابریشم
-
Amir Tajfar 0 از وقتی به ما گفتن من به شخصه استرس فرسنگ اخرو دارم مثل قبل نمیتونم درس بخونم از استرس
زهرا عزیزی 0
تا الان استاد هفت فرسنگ ضبط کردن با این هفت فرسنگ نمیشه نمره خوبی اورد ؟ اونم امتحانای مدرسه که حتی اگه به قول شما اردیبهشت بگیرن که دوتا نمونه سوال ادم حل کنه سوالا دستش میاد
و اینکه رو خودتون کار کنید از الان که استرس تون کم بشه و گرنه زمان بگذره با استرس عملکردتون میاد پایین -
زهرا عزیزی 0 خدا از سر تقصیراتشون بگذره واقعا بعضی از این ناظما و مدیرا و معلما خیلی بی انصافن
دهم بودیم ترم اول من تخصییامو پایین شدم همش استرس داشتم که روی کنکورم تاثیر داشته باشه.
رفتم پرسیدم از ناظممون گفتش که اره نمره هر 3 سالتون تاثیر مستقیم داره روی کنکورت در صورتی که از اساس غلط بود این حرف. فقط الکی یه مدت استرس کشیدم. به حرفشون گوش نده حاضرن هر دروغی بگن که کنکورو ول کنی بشینی برای نهایی بخونی نمرات مدرسه بره بالا تو اداره یه حرفی واسه گفتن داشته باشنMahdi Jafari 1 سر اینکه ما بیشتر به کنکور اهمیت میدین هزار دفعه بحث و دعوا کردن باهامون
-
@haniehno مگه میشه فقط برای مدرسه ی ما بیاد به ما گفتن کل مدارس اینحوریه
زهرا عزیزی 0 نمیدونم
ولی اگه چنین چیزی بود مدیرمون درجا میگفت
از بچه های پارسال کسی خبر داره ؟ -
دوستان جزوه جدید شیمی که اومده 36 صفحه اول تکراری و همون مطالب جزوه قبل هست
حواستون باشه از صفحه 37 به بعد پرینت بگیرید
خودم چند صفحه رو اشتباهی پرینت گرفتم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@نگین-محمدیان یعنی هیچ خبری بیشتر از این نمیتونست منو خوشحال کنه
-
Mahdi Jafari 1 نه تازه سینتیک شیمی هم مونده
Amir Tajfar 0 به ازمون قلمچی میرسه دیگ قلمچی سینتیک نداره این ازمونش
-
@haniehno مگه میشه فقط برای مدرسه ی ما بیاد به ما گفتن کل مدارس اینحوریه
زهرا عزیزی 0 الکی گفتن|:
-
زهرا عزیزی 0 خدا از سر تقصیراتشون بگذره واقعا بعضی از این ناظما و مدیرا و معلما خیلی بی انصافن
دهم بودیم ترم اول من تخصییامو پایین شدم همش استرس داشتم که روی کنکورم تاثیر داشته باشه.
رفتم پرسیدم از ناظممون گفتش که اره نمره هر 3 سالتون تاثیر مستقیم داره روی کنکورت در صورتی که از اساس غلط بود این حرف. فقط الکی یه مدت استرس کشیدم. به حرفشون گوش نده حاضرن هر دروغی بگن که کنکورو ول کنی بشینی برای نهایی بخونی نمرات مدرسه بره بالا تو اداره یه حرفی واسه گفتن داشته باشنMahdi Jafari 1 دقیقااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
دوستان استاد طلوعی رکورد شکست جلسه 13 یه ساعته :|||
-
سلام دوستان منم اصلا چیزی برا مستمر نوبت اول اینا نفرستادم ولی خب نوبت فقط شیمی شدم ۱۷ پایین ترین نمرم ولی یکی از فامیلامون که تو کاره و آموزش پرورشیه گفت معدل جدی بگیرید مخصوصا نهایی البته گفت فقط نهایی مهمه ولی خب معدل کل هم مهمه و اینکه سال بعد چون۶۰ درصد شرط معدله به خاطر همین البته انشالله همه امسال قبول شیم ولی خدایی نکرده اگه کسی قبول نشه و معدل پایین شه نمدونم چه میشه دیگه ولی بد میشه
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان منم اصلا چیزی برا مستمر نوبت اول اینا نفرستادم ولی خب نوبت فقط شیمی شدم ۱۷ پایین ترین نمرم ولی یکی از فامیلامون که تو کاره و آموزش پرورشیه گفت معدل جدی بگیرید مخصوصا نهایی البته گفت فقط نهایی مهمه ولی خب معدل کل هم مهمه و اینکه سال بعد چون۶۰ درصد شرط معدله به خاطر همین البته انشالله همه امسال قبول شیم ولی خدایی نکرده اگه کسی قبول نشه و معدل پایین شه نمدونم چه میشه دیگه ولی بد میشه
این پست پاک شده! -
Alireza K 1 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
من معلم عربیمونو نمیشناسم ترم 20 گرفتم مستمرمو 19 داد :||||
-
الله وکیلی اسمشم نمیدونم :|||
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیsohrab @M-an
سلام من یه ایده داشتم اونم اینه که خب آقای موقاری که تو ضبط هایی که با تبلت دارن فقط ویسشونه
امکان داره تبلت رو بدید ایشون تو منزل اگه حالشون خوب بود خودشون ضبط کنن ؟
الان با اینکه از ته قلبمون نگران آقای موقاری هستیم ، نگران عقب موندن خودمونم هستیم
حالا هروقت آقای موقاری وقت کردن یدونه پیش آزمونی پس آزمونی برامون تحلیل کنن -
sohrab @M-an
سلام من یه ایده داشتم اونم اینه که خب آقای موقاری که تو ضبط هایی که با تبلت دارن فقط ویسشونه
امکان داره تبلت رو بدید ایشون تو منزل اگه حالشون خوب بود خودشون ضبط کنن ؟
الان با اینکه از ته قلبمون نگران آقای موقاری هستیم ، نگران عقب موندن خودمونم هستیم
حالا هروقت آقای موقاری وقت کردن یدونه پیش آزمونی پس آزمونی برامون تحلیل کنن@haniehno
من که حتی میگم یه جزوه بدن که ما از روی صفر تا صدا سریع ببینیم
انشالله حال استاد موقاری اینقدر خوب باشه که بتونن این کارا رو انجام بدن -
این پست پاک شده!
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی@m-an ببخشید میخواستم بپرسم که جزوه تست آموزشی استاد ثابتی حدودا چه روزی روی سایت قرار میگیره؟
-
این پست پاک شده!
من که چیزی ندیدم میشه یک اسکرین شات بگیری
-
این پست پاک شده!
Abolfazl Sattari الان اینستا نصب کنم لایوشون ذخیره شده که ببینم؟
-
@haniehno
من که حتی میگم یه جزوه بدن که ما از روی صفر تا صدا سریع ببینیم
انشالله حال استاد موقاری اینقدر خوب باشه که بتونن این کارا رو انجام بدنsallar savadkoohi آره
کاش حداقل جزوه مونو بدن