امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1 آخه باید چی بگیم که تست ها را بیشتر کنند . با تنوع تست ها خیلی زیاد باشه ولی .......
-
Mohammad M. در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
انگار آقای موقاری برگشتندتایید شد
استاد موقاری ساعت 20 امشب لایو دارن
@راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Mahdi Jafari 1 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Amo Killli با کلیت حرفتون موافقم. البته گفتن که ظاهرا تست بیشتری حل میشه ولی خب الان که در حال تمرین هستیم نیاز داریم نه ماهای اخر که مشغول حل تستای کنکور هستیم
اما خود تدریس اقای طلوعی انصافا انقدری که میگید سطحی نیست. ایشون خیلی از مطالب رو توی تستا میگن که خب یکم اذیت کنندس مثلا توی الکتریسیته ساکن کلا بحث الکتروسکوپ رو توی تستا درسنامش رو گفتن. یا مثلا کلا یه بخش حفظی دی الکتریک ها رو تا اینجا که من دیدم نگفتن
ولی خب در کل تدریسشون خیلی خوبی بنظرم اصل کار رو ادم متوجه میشهMahdi Jafari 1 تدریسشون واقعا عالی هست ولی اینطور که معلومه نوبت دوم کمتر رو درسنامه تمرکز کردن
من چون استاد کازرانیان درسنامه مختصری داشتند اومدم سمت استاد طلوعی خدا کنه درست بشه -
Mahdi Jafari 1
بله بله کاملا با حرفتون موافقم منم ، اقای طلوعی از لحاظ تدریس واقعا عالی و حتی فرای عالین ، فقط یکم این تنبله رو بزارن کنار خوب میشه
چیزیم که من تا الان دیدم از ایشون ، بیشتر به جای حل سوال سعی میکنن روش های حل سوال یاد بدن ، چیزی که دیگه تو فصل حرکت شناسی خیلی خیلی پررنگ دیدیمش ، و فکر میکنم عملا اون بخش حل تست بیشتر و تمرین به خودمون واگذار شده ، که به قول شما خودمون باید بریم کتاب بگیریم بزنیم اونم فکر میکنم برای بعد عید چیز ایده الیه دیگه ، چوناگر کاملا با برنامه ابریشم جلو اومدن باشیم و البته برسونن فیلما روهم بهمون ( که من که دیگه چشمم اب نمیخوره و بعید میدونم برسونن) زمان کافی هست برای این کار . -
M.an
ادمین لطفا اگر امکانش براتون هست حتما منتقل کنید که جزوه تست های ریاضیات حتما دوباره مثل قبل بشه چون اینطوری واقعا به درد نمیخوره. -
بچه ها تو اینستاگرام که همه اش از استاد طلوعی تعریف میکنن و درصد های ۸۰ ۹۰ میگن
آقای طلوعی همیشه استوری هارو میذاره......
عجیبه من میخواستم بخرم ولی دارم کم کم پشیمون میشم! -
فاطمه حبیب زاده 0 رسانه همینه دیگه، اگه یازدهمی بخر
-
فاطمه حبیب زاده 0 بخر حتما کلا همین دوتا از اقای طلوعی بد میگن حاشیه کشوندن با رفتارشون
-
Amo Killli من pdf edit کردم بین صفحه ها برگه خالی گزاشتم اگه میخواید براتون بفرستم
-
ali asharjam من که نمیگم که بده . فوق العاده ان . فقط من تست بیشتر میخوام . فقط همین
-
ali asharjam در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
Amo Killli من pdf edit کردم بین صفحه ها برگه خالی گزاشتم اگه میخواید براتون بفرستم
با اپ خاصی این کارو کردید؟؟ اسمش همین pdf edit هست؟؟
-
@نگین-محمدیان FoxitPhantomPDF
-
ali asharjam خیلی ممنون متشکرم
-
@نگین-محمدیان
-
فاطمه حبیب زاده 0 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
بچه ها تو اینستاگرام که همه اش از استاد طلوعی تعریف میکنن و درصد های ۸۰ ۹۰ میگن
آقای طلوعی همیشه استوری هارو میذاره......
عجیبه من میخواستم بخرم ولی دارم کم کم پشیمون میشم!نمونه ویدیو هست ببین بخر
-
سلام خسته نباشید یه پیشنهاد یا بهتر بگم درخواستی داشتم گفتم همینجا بگمش ، بچه ها هم نظراشونو بگن که اگه امکان پذیر بود انجام بشه...
اگه میشه چند جلسه آخر همایش آرش رو اختصاص بدین به حل سوالات کنکور حداقل 2 یا 3 سال پیش... به نظرم بعد از درسنامه سریع جمع بندی آرش با تست های منتخب دبیران ، این که بیان آخرسر یه دور تست های کنکورم تحلیل کنن و جزء برنامه قرار بدن عالی میشه .
بچه ها نظراتتون رو بگین و از مدیران هم خواهش دارم در صورت امکان این پیشنهاد رو بررسی کنن .
با تشکر
sohrab
M.an
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
shayan jafari
تا اونجایی که میدونم استاد موقاری این کار رو قرار هست انجام بدن در اینده احتمالا امشب هم درموردش صحبت کنن اما فکر کنم برای بقیه درساهم این کار رو انجام بدن -
shayan jafari در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
سلام خسته نباشید یه پیشنهاد یا بهتر بگم درخواستی داشتم گفتم همینجا بگمش ، بچه ها هم نظراشونو بگن که اگه امکان پذیر بود انجام بشه...
اگه میشه چند جلسه آخر همایش آرش رو اختصاص بدین به حل سوالات کنکور حداقل 2 یا 3 سال پیش... به نظرم بعد از درسنامه سریع جمع بندی آرش با تست های منتخب دبیران ، این که بیان آخرسر یه دور تست های کنکورم تحلیل کنن و جزء برنامه قرار بدن عالی میشه .
بچه ها نظراتتون رو بگین و از مدیران هم خواهش دارم در صورت امکان این پیشنهاد رو بررسی کنن .
با تشکر
sohrab
M.an
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیshayan jafari خیلی موافقم
اصلا فکر نکنم کسی مخالف باشه