امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
سلام
چرا تدریس برهم کنش موج اقای طلوعی اینطوریه؟اصلا انگار تورق سریع من هیچی نفهمیدم، اصلا نه توضیحی نه چیزی -
Amir Tajfar 0 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
سلام
چرا تدریس برهم کنش موج اقای طلوعی اینطوریه؟اصلا انگار تورق سریع من هیچی نفهمیدم، اصلا نه توضیحی نه چیزیAmir Tajfar 0 در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
سلام
چرا تدریس برهم کنش موج اقای طلوعی اینطوریه؟اصلا انگار تورق سریع من هیچی نفهمیدم، اصلا نه توضیحی نه چیزیمیگه این هارو کلاس نهم خوندید یاد اوری میشه، اخه چطوری مطلبی که سه چهار سال پیش خوندیم یاداوری میشه من اصلا یادم نیست همچین چیزایی خونده باشیم
-
Amir Tajfar 0 خوبه که.
تا قسمت چند دیدی؟ -
-
Amir Tajfar 0 سلام شاید از رو درسنامها زود رد بشن ولی تستارو کامل و با تمام نکاتش بررسی میکنن و توضیح میدن
-
Amir Tajfar 0
فیزیک آقای فدایی فرد ببین کامل و مفهومی توضیح داده
من اول اونها را میبینم و بعد فیزیک آقای طلوعی با سرعت ۲xمیبینم -
M.an
فیزیک آقای فدایی فرد ببین کامل و مفهومی توضیح داده
من اول اونها را میبینم و بعد فیزیک آقای طلوعی با سرعت ۲xمیبینممن خودم شاید راحت ده بار گفتم به استاد بگید درس مفهومی تدریس کنند اما استاد گوش نمی دهند
الان تا به حال دیده ای کسی از تدریس آقای ثابتی یا پویان نظر ایراد وارد کنه؟؟؟؟
الان تمام مشکل ما عدم تدریس کاملا مفهومی فیزیک آقای طلوعی است
استاد طلوعی بنا را بر اساس راه تستی گذاشته نه تدریس کاملا مفهومی
-
آقای طلوعی خیلی عالیه ولی بخدا اینجا راه ابریشم نه کلاس و نکته و تست تازه دوازدهمم هست اولین باره داریم میخونیم ولی اقای طلوعی یه طوری جلسه اول رو شروع کرد انگار ما فارغ التحصیلیم، تست های تسلطشم که ۳۶ تاست نشد ما یه بار از فیزیک راه ابریشم حرص نخوریم اعصابمون خرد نشه، تازه فصل های پنج و شش هم که فرمول خاصی ندارن و مفهومی هستند اگه قرار باشه آقای طلوعی اینطوری تدریس کنند که صفر تا صد ببینیم بهتره ، پر حاشیه ترین دبیر راه ابریشم آقای طلوعی ، یه بار باید بگیم جزوه خلاصه است ، یه بار باید بگیم تست تسلط کمه، حالا هم که اصلا انگار تورق سریع مثل گدار یا ارش ، بخدا همش اعصاب خوردی
M.an -
بابا بقران خسته شدیم دیگه ما ، هر فرسنگ جلوتر میریم به جای بهتر شدن فقط بدتر میشیم ....
دیگه ما تا کی باید بیایم برای فیزیک ی چیزی بگیم؟؟؟؟ از همون فرسنگ اول وضع ما همین بوده....
الان جزوه تست های اموزشی ریاضیات رو چرا اینطور کردید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خود اقای ثابتی همیشه میگن نکات رو برای خودتون داخل همین جزوه و کنار تست ها یادداشت کنید ، و اکثر تست ها هم همون مقدار فضا براشون کافی بود ، ولی الان کلا اونم برداشتید که ...... -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Amir Tajfar 0 دیگه واقعا خسته شدم از این که اینقدر گفتم هر دفعه میگن کنکور چه میزاریم تست ها بیشتر میشه ولی هیچ .......
-
Amo Killli در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
الان جزوه تست های اموزشی ریاضیات رو چرا اینطور کردید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خود اقای ثابتی همیشه میگن نکات رو برای خودتون داخل همین جزوه و کنار تست ها یادداشت کنید ، و اکثر تست ها هم همون مقدار فضا براشون کافی بود ، ولی الان کلا اونم برداشتید که ......
حداقل جزوه تست های تسلط رو مثل فرسنگ های قبل بزنید لطفا -
Amir Tajfar 0 این همه تست تو کنکور طرح شده فقط حدود ۱۰ تا سوال میارن. من کتاب کمک درسی نخریدم . آقای طلوعی کار کردن حتما باید بریم بگیرم . نمیشه کاریش کرد. هر چی میگیم یه بهانه میارن. آقای پویان نظر و ثابتی نشده کمتر از ۱۰۰ تست برای فصل بیارن اونوقت آقای طلوعی ۳۷ . حداقل ۵۰ تاش میکردید آدم دلش خوش باشه.
-
امکانش نیست تا برگشت استاد موقاری جزوه ای برامون قرار بدین ؟ M.an
-
Amo Killli با کلیت حرفتون موافقم. البته گفتن که ظاهرا تست بیشتری حل میشه ولی خب الان که در حال تمرین هستیم نیاز داریم نه ماهای اخر که مشغول حل تستای کنکور هستیم
اما خود تدریس اقای طلوعی انصافا انقدری که میگید سطحی نیست. ایشون خیلی از مطالب رو توی تستا میگن که خب یکم اذیت کنندس مثلا توی الکتریسیته ساکن کلا بحث الکتروسکوپ رو توی تستا درسنامش رو گفتن. یا مثلا کلا یه بخش حفظی دی الکتریک ها رو تا اینجا که من دیدم نگفتن
ولی خب در کل تدریسشون خیلی خوبی بنظرم اصل کار رو ادم متوجه میشه -
انگار آقای موقاری برگشتند -
Mohammad M. تکبیییییر !!!!!!!!!!!
-