گزارش فوری راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1
بازم که برگشت سر تفتان
اما اقای ابوذر خانی توی پستشون گفتن راه ابریشمیا برنامشون جدا از تفتانهsallar savadkoohi کی گفتن؟؟ تو کدوم پست؟؟
-
Mahdi Jafari 1
بازم که برگشت سر تفتان
اما اقای ابوذر خانی توی پستشون گفتن راه ابریشمیا برنامشون جدا از تفتانهsallar savadkoohi چی بگم والا.
وقتی درست توضیح نمیدن این سردرگمیا ایجاد میشه دیگه -
بنظرمن که برنامه ندن بهتره
چون باید هرکسی متناسب باخودش برنامه داشته بشه مخصوصا راه ابریشم که خیلی پروژه سنگینیه
ولی اگرتفتان رو یکی دوتا از درساشو رایگان کنن یا تخفیف خوبی بزارن درحد 50 درصد برای راه ابریشمیا خیلی خوب میشه
ولی باز بنظرم این کارم غیر ممکنه انجام بدن
نتیجه اخلاقی اینکه خودمون جلو بریم بهتره -
sallar savadkoohi کی گفتن؟؟ تو کدوم پست؟؟
زهرا عزیزی 0
اسم تاپیکش اردو مطالعاتی مجازی الا 1400 هست
سرچ کنین توی پستا میاره -
بنظرمن که برنامه ندن بهتره
چون باید هرکسی متناسب باخودش برنامه داشته بشه مخصوصا راه ابریشم که خیلی پروژه سنگینیه
ولی اگرتفتان رو یکی دوتا از درساشو رایگان کنن یا تخفیف خوبی بزارن درحد 50 درصد برای راه ابریشمیا خیلی خوب میشه
ولی باز بنظرم این کارم غیر ممکنه انجام بدن
نتیجه اخلاقی اینکه خودمون جلو بریم بهتره -
@mohsen-sari نه اتفاقا در ادامه زدن تا اخر هفته صبر کنید شاید تخفیف بیشتری گذاشتیم براتون.
Mahdi Jafari 1
اگه اینکاروکنن خیلی خوب میشه -
سلام وقت همگی بخیر. من ساعت 4 اینا بود تیکت زدم یه جواب نصفه نیمه گرفتم گفتم در جریان بزارمتون
پاسخ خانم بسامی پشتیبان راه ابریشم:
سلام دوست عزیز. دوستان راه ابریشم سه تا راه دارن :
1- تفتان رو تهیه کنن و طبق برنامه مطالعاتی اون پیش برن.
2- تستهای مارکدار شده و خلاصه برداریهای خودشون از راه ابریشم رو بخونن و هر روز یه کنکورچه و آزمون زماندار بزنن .
3- مباحث راه ابریشم رو براساس برنامه تفتان که در کانال آخراسفند گذاشته میشه طبقه بندی و مطالعه کنن.
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMahdi Jafari 1 من زبانشو تفتان خریدم دینیش بنظرتون خوبه؟ و هندسه رو هم با تفتان میخونم فقط تو دو راهییی شیمی1 قرار دارم که از رو تفتان بخونم یا راه ابریشم چون فکر کنم کامل نیس جزوه شیمی1 تفتان و راه ابریشم بهتره اگه میشه نظرات تون رو بگید مممنون
-
@mohsen-sari نه اتفاقا در ادامه زدن تا اخر هفته صبر کنید شاید تخفیف بیشتری گذاشتیم براتون.
Mahdi Jafari 1
خوب چرا منتظر تخیفیفباشیم اصلا
آلا ک گفته بود راه ابریشمی ها برنامه ویژه ای دارن
خودآقای طلوعی هم تو لایو گفته بود بعد عید واس بچه ها برنامه ویژه ای داریمبعد یه چیز دیگ
چرا مدیر جدیدا نمیان؟ -
Mahdi Jafari 1 من زبانشو تفتان خریدم دینیش بنظرتون خوبه؟ و هندسه رو هم با تفتان میخونم فقط تو دو راهییی شیمی1 قرار دارم که از رو تفتان بخونم یا راه ابریشم چون فکر کنم کامل نیس جزوه شیمی1 تفتان و راه ابریشم بهتره اگه میشه نظرات تون رو بگید مممنون
sali ghoreishi دینی رو حتما بگیرید چون دبیرش فوق العادست
درباره شیمی 1 هم جزوش خوب به کاملی جزوه راه ابریشم نیست ولی جزوه جمع بندیه دیگه. اگر اشتباه نکنم مثلا جزوه دهمش 40 صفحه هست و 100 و خورده ای هم تست حل میشه. هر قسمتشم حدودا 80 دقیقست و در مجموع اگر راه ابریشم رو تا یه سطح خوبی خوندید مفیده ولی اگر هنوز راه ابریشم رو خوب نخوندید بنظرم اولویتو بزارید روی اون -
درباره شیمی 1 هم جزوش خوب به کاملی جزوه راه ابریشم نیست ولی جزوه جمع بندیه دیگه. اگر اشتباه نکنم مثلا جزوه دهمش 40 صفحه هست و 100 و خورده ای هم تست حل میشه. هر قسمتشم حدودا 80 دقیقست و در مجموع اگر راه ابریشم رو تا یه سطح خوبی خوندید مفیده ولی اگر هنوز راه ابریشم رو خوب نخوندید بنظرم اولویتو بزارید روی اونMahdi Jafari 1 من شیمی دهم راه ابریشم خیلی کم دیدم کلا کم خوندم تفتات شیمی1 خریدم از قبل اما استفاده انچنان نکردم عه خب خداروشکر دینیش خوب باشه من دیینی3 خیلی خوب بلدم تو پایه کم خوندم ضعیفم
-
درباره شیمی 1 هم جزوش خوب به کاملی جزوه راه ابریشم نیست ولی جزوه جمع بندیه دیگه. اگر اشتباه نکنم مثلا جزوه دهمش 40 صفحه هست و 100 و خورده ای هم تست حل میشه. هر قسمتشم حدودا 80 دقیقست و در مجموع اگر راه ابریشم رو تا یه سطح خوبی خوندید مفیده ولی اگر هنوز راه ابریشم رو خوب نخوندید بنظرم اولویتو بزارید روی اونMahdi Jafari 1 همون راه ابریشم واقعا منبع کاملی فکر نکنم دیگه نیازی باشه،من خودم دینی و زبان رو میگیرم
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@haniehno فارسی چیزی داره مگه؟
-
یه سوالی هنوز فرسنگ هشت مونده پس ما کی دیگه به جمع بندی میرسیم؟
-
@haniehno فارسی چیزی داره مگه؟
Amir Tajfar 0 بله
آقای حسین خانی -
Amir Tajfar 0 بله
آقای حسین خانی@haniehno نه یعنی میگم فارسی محتوایی نداره بیشتر باید موضوعی کار بشه
-
درباره شیمی 1 هم جزوش خوب به کاملی جزوه راه ابریشم نیست ولی جزوه جمع بندیه دیگه. اگر اشتباه نکنم مثلا جزوه دهمش 40 صفحه هست و 100 و خورده ای هم تست حل میشه. هر قسمتشم حدودا 80 دقیقست و در مجموع اگر راه ابریشم رو تا یه سطح خوبی خوندید مفیده ولی اگر هنوز راه ابریشم رو خوب نخوندید بنظرم اولویتو بزارید روی اونMahdi Jafari 1 حاجی دینی 12 کدوم دبیر خوبه
-
Mahdi Jafari 1 حاجی دینی 12 کدوم دبیر خوبه
javad jafari در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
استاد ناصری
-
javad jafari در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
استاد ناصری
Abolfazl Sattari سپاس
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی@m-an سلام ببخشید من یازدهمی هستم تازه راه ابریشم رو گرفتم
توی ریاضی آقای ثابتی پیله ریاضی رشته ریاضی چرا هست برای ما؟؟؟
ببینیمش؟؟