گزارش فوری راه ابریشم
-
Mohammad Shivaeefar راس میگی چرا باز نمیشه
Amin Hosseinzadeh قراره دوباره آپلود شه
-
Amin Hosseinzadeh قراره دوباره آپلود شه
Abolfazl Sattari
فیزیک ریاضی هم 14 و 15 باز نمیشه خطا میده -
Abolfazl Sattari
فیزیک ریاضی هم 14 و 15 باز نمیشه خطا میدهalireza hoseyni دیروز به @M-an اطلاع دادم
-
Abolfazl Sattari
فیزیک ریاضی هم 14 و 15 باز نمیشه خطا میدهalireza hoseyni سلام لطفا این قسمت هارو درست کنید
@M-an
14 و۱۵ فیزیک ریاضی -
alireza hoseyni سلام لطفا این قسمت هارو درست کنید
@M-an
14 و۱۵ فیزیک ریاضیAlireza K 1 اره اینم مشکل داره
-
سلام ببخشید مشکلات فرسنگ هفتم کی برطرعپف میشه اگه میشه امروز برطرف کنید خیلی ممنونم میشم
-
سلام ببخشید مشکلات فرسنگ هفتم کی برطرعپف میشه اگه میشه امروز برطرف کنید خیلی ممنونم میشم
-
@m-an ببخشید ولی فیلم 112 از ریاضیات ریاضی فرسنگ 6 آپلود نشده انگار
-
amir ahmadi 3
سلام
اون جلسات مشکل داشتن باید مجدد اپلود بشن که امروز اپلود میشن@m-an خیلی متشکرم خدا حفظتون کنه
-
@m-an ببخشید ولی فیلم 112 از ریاضیات ریاضی فرسنگ 6 آپلود نشده انگار
-
@m-an خیلی متشکرم خدا حفظتون کنه
-
Akbar Ahali
درست شد@m-an ممنون از زحماتتون
-
amir ahmadi 3
خواهش می کنم@m-an در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
amir ahmadi 3
خواهش می کنممدیر جان ظاهرا جلسه 14.15 فرسنگ هفت فیزیک ریاضیم مشکل داره :(((
-
@m-an شیمی ۳روزه تموم شده الکی از سر خودتون وا نکنید کی پخش میکنید امروز که همتون خواب بودین و شیمی همش حفظیه مال ۱۲
این شعار الکی هم گذاشتین آزمون مهم نیست و...... فلان
آزمون مهم نیست اونی که فلان قدر داده آزمون بده مهم نیست خودشو بسنجه
سوالات آزمون رو با تست تسلط یکی میکنید که از کتابهای کنکور بازار کپی زدید و دبیرا اصلا تست تالیفی ندارند و تستای کنکور اخیر هم اصلا شناسنامه ندارند که ببینم کدومان حداقل ۹۹و۹۸و اینکه اصلا روند انتشار تون بدرد ما که هیچ به درد یازدهمی ها هم نمیخوره و تباه کردین امسال
شما نتونستین طبق برنامه خودتون پیش برید چه برسه گزینه ۲ و قلم چی
و اصلا هم نمیگم چون قلم چی ام برنامه فرق داره با برنامه خودتون هم کلی عقب موندیم
و شما گرفتین دی ماه موقع امتحانا خوابیدین خب شما میتونستین اون موقع ضبط کنید که الان اینجوری نشه و هی از سرتون وا نکنیدمسئولیت قبول کردین میخواستین برسونید سریعتر واقعا نمیدونم تو دی چیکار کردین ۳ یا۴ هفته خب شما گفتین ما دیگه امتحان داریم شما که میتونستین راحت ضبط کنید و بعد انتشار کنید
خلاصه که از کانالهای رایگان تلگرام بهتر میتونستیم پیش بریم و الان هم نمیشه دبیر عوض کرد فقط حیفففففففففففففف
Alireza K 1 منم از تدریس ها عقب موندم
الان چهارشنبه امتحان شیمی دارم من ولی فرسنگ ۸ رو نگذاشتن هنوز که من تدریسهای فصل رو ببینم و کامل کنم -
۳ روزه هنوز نتونستین جلسه ۱۴ و۱۵ فیزیک درست کنین و از گذاشتن ۴ تا فیلم دیگه عاجز موندین و وقتی میزارین که بدرد آیندگان ما هم نمیخوره و باید صبح قبل آزمون ها فیلم ببینیم
قطعا سال خوبی را رقم خواهیم زد بی شک
-
۳ روزه هنوز نتونستین جلسه ۱۴ و۱۵ فیزیک درست کنین و از گذاشتن ۴ تا فیلم دیگه عاجز موندین و وقتی میزارین که بدرد آیندگان ما هم نمیخوره و باید صبح قبل آزمون ها فیلم ببینیم
قطعا سال خوبی را رقم خواهیم زد بی شک
Alireza K 1 و کنکوری که در همین نزدیکیست
-
Alireza K 1 و کنکوری که در همین نزدیکیست
Alireza K 1 امسال سال عجیبی است.
-
والا ما دیگ بریدیم کلا گذاشتم کنار راه ابریشمو دقیقا راه ابریشم برای اونایی که سال بعد هستن مناسبه نه برای ما بعد از عید زمان جمع بندیه افسوس که تا اون موقع هنوز فرسنگ هشت میمونیم
روزی دوتا فیلم اپلود بشه هم کفایت میکنه مشکل اینجاس نمیشه
جز فیزیک بقیه دروس همه عقبن اینجور پیش بره فرسنگ هشتم تا دو ازمون بعد هم بدستمون نمیرسه -
صد بار گفتیم رایگان ها دیرتر بذارید هر درس دو تا ضبط کامل داشته قبلا باز هم امسال ضبط داره دو تا آخه یه درس مگه چند تا ضبط میخواد
ماشالا نصف بیشتر دبیرا هم از اون تخته دیتا استفاده میکنن خب زمان کم میاد دیگه اقا جان ابریشم. رو برسونید کم هم رایگان نداشتید قبلا و شاید فارسی موضوعی ضروریه تو رایگان ها نه مثلا ریاضی دهم ۳ نفر هندسه ها که آقای ثابتی ضبط کردن امسال ۳ نفر دیگه هم دارن ضبط میکنن بقیه هم بماند
والا که درست نیست دانش آموز کنکوری رو اینجوری کنید هزار بار گفتیم روزی دو تا فیلم بذارید ولی کو گوش شنوا باز نگه میدارین همرو با هم میذارید
بابا به یه بچه هم میگفتیم می فهمید
دیگه شما ها رو که همش ادعا میکنید ما چند سال کنکور و .... رو چه کنیم که البته درسته