امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
ali asharjam فصل 4 فیزیک 12 ریاضی
-
ali asharjam چی ربطی داره به 600 تا تست؟ شاید یکی نخواد اصلا هندسه رو تو کنکور بزنه.... من هرچی مربوط به حسابان ها بوده رو زدم..... فقط منتظر گسستشم... بعدشم این دوتا موضوع هیچ ربطی به هم ندارن...
-
ali asharjam چقد حرف مفت میزنین تو و ی پسره دیگه اه اه به قول این دوستمون شاید یکی هندسه نزنه تکلیفش چیه؟چون 600 تا تست دادن اجازه دارن هرکاری دلشون میخواد بکنن؟ هرجور دلشون میخواد فیلم بزارن؟
-
-
Alireza K 1
ما اگه کیفیت آموزش برامون مهم نبود ۴تا درسنامه میدادیم با چندتا تست و میگفتیم فرسنگ تموم شدبا توجه به این پست هم مشخص میشه شما توجهی به راهنمایی هایی که طول سال داده شده نکردین
ما نگفتیم همه فیلم ها رو ببینید !
چندین و چندبار روش استفاده رو اعلام کردیم
حالا اینکه شما فکر می کنید بَلَدتر از اساتید و گروه اموزشی راه ابریشم هستین فرق می کنه... -
شما اصلا پست اول تاپیک رو مطالعه کردین؟
اگر با دقت می خوندین متوجه میشدین که برای درس ریاضیات ریاضی قسمتی از فرسنگ ۷ در فرسنگ۶ منتشر شده دلیلش هم تجربه استاد و گروه اموزشی هست
که این پیوستگی رو برای کسب نتیجه بهتر مناسب می بینن -
هرکاری دلشون خواست ؟
شاید شما اولین بار باشه کنکور میدین اما اساتید و گروه اموزشی چندین سال هست داخل این ماجرا هستن و کاملا آگاه
پیوستگی مطالب زمانی که برای هر مبحث گذاشته میشه و ... همه از تجربه های قبلی میاد
شما می تونید اعتماد کنید و همراه با برنامه پیش بیاید
می تونیم هم این کار رو نکنیدنهایتا کسی بیشترین استفاده رو خواهد کرد که از تجربه بلد های این ماجرا استفاده کنه
-
Alireza K 1 کسی مجبورت کرده بود بخری؟ چرا با کتابای همون بازار نمیری پیش بری میخوای بری سراغ کانالهای تلگرامیت؟
-
Amin Hosseinzadeh در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
الان من با 6 نفر از بچه های کلاسمون راه ابریشم جامع ریاضیاتونو رو خریدیم... ولی واقعا از فرسنگ 6 خیلی خیلی ناراضی شدن... یکم خودتون نگاه کنید که چقدر روند انتشار بد شده... توی ایام کنکور یک روز هم یک روزه.. چه برسه که دو هفته شده ولی هنوز فرسنگ 7 نیومده... یک فرسنگ رو 5 هفته طول دادین... ولی هنوز تستای ریاضیات فرسنگ 6 کامل نشده... یکم حال مارو بهتر کنید....
عزیز دل وقتی اطلاعیه رو نمی خونی، باید جواب ندم درسته ؟! چون اگر جوابی بدم هم نمی خونی!
فرسنگ 6 و 7 و 8 تو ریاضی رفتن تو دل هم، کل مباحث مشتق که تو فرسنگ 6 و 7 پخش شده بود یکجا تو 6 داره تدریس میشه!اگر منظور شما از روند انتشار اینه که دبیر درس داده ما نذاشتیم خیر این مدلی نیست! هر چی تدریس میشه یک روز بعدش در سایت منتشر میشه.
اگر منظور شما اینه که دبیر گرفته خوابیده و تخمه شکسته نیومده درس بده، خیر این مدلی نیست، دبیر داره مرتب میاد و کلی تست داره میزنه، فرسنگ 6 و6 و 8 شماره هست. وقتی دبیر سابقه تدریسش به اندازه سن شماست و صلاح می دونه که بازم تو فرسنگ 6 وایسته و تست بیشتر بزنه و یه سری از مباحث فرسنگ 7 رو بیاره داخل 6 بگه، یعنی باید تو فرسنگ 6 وایستیم و به جای در حاشیه حرکت کردن، بشینیم تست بزنیم و بریم جلو.ببین امین جان من خودم زمان دانش آموزی عاشق حاشیه بودم و شلوغ، ولی هر زمانی رفتار خاص خودش رو می طلبه الان دم عیدی وقت حاشیه نیست. تا می تونی تست ها رو بزن، اون هایی که اشکال داری رو ببین فیلمش رو و بیا جلو
انقدر هم استرس الکی نداشته باش داریم خوب میری جلو، استرس زیادی باعث میشه مطالب یادت بره
-
-
این فرسنگ واقعا فرسنگ سنگینی هست مخصوصا شیمی یازدهم که خودش قشنگ سه فصله، یه بخش اولش که شامل اتم و شعاع و ...میشه که میشه فصل یک و دو دهم، بخش دومش میره سراغ درصدهلوص و بازده که بازم میشه یکی از فصل های استو دهم، بخش سومش هم که هیدرو کربن هاست خودش یه فصله قشنگ یعنی فصل یک شیمی یازدهم متشکل از سه فصله.ریاضیات که شش تا کتاب رو در برمیگیره این فرسنگ (آمار،گسسته،هندسه یک و دو، حسابان یک و دو) که از هر درس هم صد تا تست بزنی خیلی راحت میشه ۶۰۰ تا تست، حالا یکی میخواد هندسه و گسسته و امار نزنه که تقصیر آقای ثابتی نیست، آقای ثابتی که نمیتونه فرسنگ ۶ رو ول کنه بره برای کسی که نمیخواد هندسه و گسسته بزنه فرسنگ جدید ظبط کنه!!تازه مطمن باشید فرسنگ هفت خیلی از این فرسنگ سنگین تر خواهد بود و خیلی بیشتر طول خواهد کشید، فصل دو شیمی یازدهم رو که دیگه خودتون واقف هستید چطوریه سه تا چهارتا مبحث سنگین داره فقط ولی شیمی ۱۲ سبکه، فیزیک هم که فصل دوم یازدهم یکی از سنگین ترین و سخت ترین فصل های فیزیک هست، فصل جدید دوازدهم هم خب بالاخره جدیده و نیاز به مطالعه و وقت گذاشتن داره، پیش بینی من اینه که کل اسفند درگیر فرسنگ هفت باشیم
-
این پست پاک شده!
-
اقا عجب داستانی شد ناموسا
-
الان چرا آقای طلوعی و پویان نظر حداقل روزی ۲ قسمت پخش نمیشه واقعا چرا حرص مارو در میارین این سوال من هیچ جوابی براش نیست الا کم کاری بخدا روزی ۴تا فیلم که رو تخته دیتا هست و جزوه هم تایپ شده فقططططط یه ادیت و آپلود میخواد
باور کنید همینه -
-
Alireza K 1 چقدر حرفه هستید شما. من به به آلا حتما پیشنهاد میکنم شما رو برای سریعتر پیش بردن کار ها به خدمت بگیرن که کار ها با سرعت نور به جلو پیش برن.
-
Amir Tajfar 0 اها
-
Mahdi Jafari 1 خیلی ممنون