سلام..اجرتون با حضرت زهرا(س)..من به یه مشاوره نیاز دارم....2 سال پشت کنکور هستم....درسم هم خوب بوده ولی نمیدونم چرا قبول نمیشم....یه مدتی هم هست برنامه ریزی میکنم ولی تنبلی اجازه نمیده درست درس بخونم....خواهشا کمک کنید...شرایطم وخیمه....لا اقل تا کنکور1401 قبول بشم یه رشته خوب...کلی هزینه کردم ولی موسسات کنکوری گولم زدن...کمک...
دانش آموز کنکوری
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
پشت کنکوری
%(#f01d6a)[سلام به آلایی ها]
IMG_20200327_213402_097.jpg
امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید 🙂
همونطور که میدونید عید یه فرصت مناسبی برای جمع بندی و مطالعه هستید
آلاء هم برای کمک به شما آلایی ها برنامه جمع بندی 27 روزه خیلی خوبی رو آماده کرده
که از روز دوم فرودین شروع شده
برنامه توسط گروه مشاوره ای آماده شده و می تونه خیلی کمکتون کنه
از اینجا می تونی برنامه رو ببینی
تو روز اول روش هر درس گفته شده
منابع در نظر گرفته شده همایش های تفتان هست، اما حتی اگه تفتانی نیستید می تونید از برنامه استفاده کنید
%(#f51313)[حالا اینجا قراره چیکار کنیم ؟]
اینجا قراره شما گزارش کار از اجرای برنامه هر روزتون بنویسید
یعنی از برنامه روز 7 ام که میشه 99/1/8
بگید چقدر از برنامه رو انجام دادین و چطور پیش رفت
اگه با چالش خاصی روبه رو شدین اینجا بهمون بگید مشاور ما سوال های شما رو میبینه
و اگر سوال جالبی پرسیده بودین جواب میدن 😃
اما برای این که سوال ها و برنامه های هر روز مرتب یکجا باشه ما هر روز یک تاپیک برای اون روز میزنیم و شما تو تاپیک هر روز گزارش و سوال هاتون رو میذارین
%(#f51313)[تاپیک ها کجا ایجاد میشن ؟]
در قسمت مشاوره تحصیلی / برنامه جمع بندی 27 روزه
9439d471-9e1a-43a5-8ca4-3ad0c8c74f2b-image.png
برای اینکه اعلان های طرح رو به صورت جدا دریافت کنید
یه گروه تشکیل دادیم با عنوان بچه های همخوانی می تونید عضو گروه بشید تا اعلان ها و اطلاعیه ها رو به موقع دریافت کنید 😃
گروه خصوصی هست و با تایید ادمین عضویت شما فعال میشه
برای اینکه درخواست عضویتتون پذیرفته بشه
%(#f51313)[اطلاعات پروفایلتون رو تکمیل کنید]
یعنی نام و نام خانوادگی
و رشته و مقطع تحصلی تون رو در پروفایلتون بنویسید
وارد پروفایلتون بشید/ سه نقطه رو بزنید / ویرایش رو بزنید / اطلاعات رو تکمیل کنید / اندوختن تغییرها رو بزنید
f3f1a40a-b981-4296-91cd-2cba883c53c6-image.png
اگر تو پروفایل شما قسمت درباره من نیست، می تونید تو اولین پستی که تو تاپیک گزارش میدین اینا رو بنویسید.
%(#f51313)[حالا چطوری عضو گروه بشم ؟]
وارد این لینک بشید
مطابق تصویر زیر، ورود به گروه رو بزنید
b279c940-76d3-4a7d-bfe1-6d402b69c7f9-image.png
تا درخواست عضویت شما ثبت بشه در این حالت به شکل زیر میشه
adb12bf6-94bf-419e-9b72-c4550235215a-image.png
بعد از این مرحله در صورتی که اطلاعاتی که گفتم رو تکمیل کرده باشین درخواست عضویت شما پذیرفته میشه 🙂
این تاپیک برای معرفی طرح بود
توی همین دسته تاپیک های هر روز رو دنبال کنید 😉
ان شاءالله بریم یه جمع بندی خیلی عالی داشته باشیم و خیالتون از 60% کنکورتون راحت بشه 🙂
لازم به گفتن نیست که می تونید به سوال های همدیگه هم جواب بدین و همه باهم رشد کنید 🙂
همه دعوتید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ادمین @ناظم
سلام به دوستان عزیز آلایی🤗امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه.دوستات گلم خواهشا هرکس این سوال رو دید جواب بده (خصوصا اون هایی که همایش تفتان رو تهیه کردن)
دوستان من یک دانش آموز یازده ریاضی در سطح متوسط هستم که میشه گفت با تمام مباحث دروس پایه آشنایی کم و بیشی دارم اما متاسفانه در طول این دوسال سستی کردم و تستی نزدم و تو این تابستون میخوام پایه رو جمع بندی کنم.به نظر شما همایش تفتان مناسبه برام؟؟؟میتونه کمکم کنه؟؟؟آموزشاش به اندازه ای کافی هست که بعدش لازم نباشه برم سراغ صفرتاصدا؟؟تستاش چطور؟؟
آخه میدونین من دیر یعنی اسفند پارسال با آلا آشنا شدم و به همین دلیل صفرتاصدای دهم رو که اصلا ندیدم یازدهم رو هم کامل ندیدم ولی اکثرش رو دیدم.
خواهشا به این سوالات من جواب بدین.خیلی برام مهم و حیاتیه
ممنونم ازتون🙏❤🌷
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
🔔 🔔 🔔 سسسسسلآم رفقآی آلآیی عزیز😍 😍 😍
🌀 🌀 خب همینطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک هم اسپشل بچه های کنکوری عزیز و خسته برگشته از امتحان نهاییه👷♂ 🕵♂ 👨🏻⚕ 👨⚖ 👷🏻♀ 👩🏻⚖ 👩🏻⚕ بچه های کنکوری که تست های کتاب تست هاشون رو قورت داده بودن 😋 و شاخ نهایی رو شکستن🤯 رو الان نوبت جمع بندی و رهاییه😕 😂
🔴 🔴 🔴
🔆 خب توی این تاپیک قراره چیکارا کنیم😎 😎
♨ درمورد برنامه هایی که برای جمع بندی داریم صحبت میکنیم☑
🌀 درمورد مشکلات و استرس ها و درجا زدن هایی که ممکنه برامون پیش بیاد☑
🔆 خلاصه چت روم جمع بندی کنکوره و رفع اشکال و تمام آنچه به کنکور مربوطه💙 💙 💙 💙
لازم به ذکره که این تاپیک مخصوص همه ی رشته ها و بچه ها در همه ی سطح علمی است♥
♨ موفقیت آلایی ها حتمی است💯
@انسانیا 💚
@تجربیا 💚
@ریاضیا 💚
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 💚
سلام خوبین؟ @بچه-های-همخوانی
بچه ها پس چرا گزارش کارهاتون رو نمی فرستین؟
برنامه امروز
رشته ریاضی
84eddf01-d4a6-47a7-9f2b-c2089b861687-image.png
رشته تجربی
6fb1d9c9-0bda-46fd-96d6-98b682cf16d8-image.png
این تاپیک برای این هست که اعلام کنید چقدر از برنامه رو اجرا کردین
و اگه سوالی براتون پیش اومد اینجا بپرسین
سلام 🙂
برنامه رشته ریاضی
b352d329-25ab-464c-935c-d5860ba52d15-image.png
برنامه رشته تجربی
c294b509-ba01-405f-8cc2-79c9568f6e2d-image.png
با انرژی شروع کنید و برنامه امروز رو اجرا کنید، و بهمون بگید چیکار کردین، چطور پیش رفت
میدونید که سوال ها و چالش هایی که باهاش روبه رو شدین هم بگین که راه حل پیدا کنیم براشون 🙂
@بچه-های-همخوانی
برنامه ریزی برای کنکور
-
saba zarei 0 سلام....ایام به کامتون باشه انشاالله....رشته تجربی...واقعا نا امید شدم...برنا مه درست حسابی ندارم...فرقی برام نمیکنه میتونم تا 10 ساعت مفید بخونم
-
مهدی صفری در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
saba zarei 0 سلام....ایام به کامتون باشه انشاالله....رشته تجربی...واقعا نا امید شدم...برنا مه درست حسابی ندارم...فرقی برام نمیکنه میتونم تا 10 ساعت مفید بخونم
سلام,وقتی میتونیدتا۱۰ساعت مفیدبخونید پس چی ناامیدتون میکنه؟
-
اول اینکه روش خوندن بلد نیستم...بعدشم برنامه ندارم و مدتیه که تنبلی و نا امیدی جلوم رو گرفته
-
مهدی صفری اولین کاریکه برای خودتون میکنید این باشه که هرچه ازگذشته دارید اعم ازتجربیات وخاطرات تلختونو همین الان بزارید کنار,بیخیالش بشید واصلافراموشش کنید,فرض کنیدسال اولتونه که کنکورمیدیدوتمام زمانتون همین چندماهه,فرصت هنوزم کافیست,امادقت کنیدکه آخرین ایستگاه شروعه,پس ازدستش ندید,بعلاوه ممکنه بپرسم درمورد دودرس شیمی وفیزیک اگرقراربه استفاده ازویدیو باشه ازویدیوی کدام دبیرها استفاده خواهیدکرد؟
-
مهدی صفری نا امیدی نداره اصلا چدتا مثال میزنم براتون که ببینید واقعا جای نا امیدی نیست
مهسا خانی که الآن مشاور کنکور هستن ایشون لیسانس علوم آزمایشگاهی داشتن و تازه از اول اسفند 96 استارت زدن چون قبلش درگیر پایان نامه بودن و سرکار میرفتن حتی مجبور شدن استعفا بدن ولی این کار و کردن و با چهار ماه الآن دانشجوی دندون همدان هستن :))
یا همین آقای رستگار رحمانی معروف از اواخر بهمن شروع کرده
یا رتبه 1 منطقه 2 سال 96 (اگر اشتباه نکنم) اونم از بهمن شروع کرده پس هنوز دیر نیست، به هیچ وجه یا یکی دیگه رو میشناسم که تو سال کنکور عاشق شده شکست عشقی خورده و حتی خودکشی نا موفق داشته و تازه 100 روز مونده به کنکور به خودش اومده و الآن دانشجوی پزشکیه !!
همین مورد آخر میگفت اواخر فروردین به خودم اومدم گفتم نخوندی؟؟ فداسرت که نخوندی، هرچی بوده مال گذشتس نه آینده :))
میتونی هیچ کاری نکنی تا کنکور1400 هم مثل دوسال قبل باشه برات ، دوباره نا امید بشی ، از خودت بدت بیاد (اگه دارم اینارو میگم بدون که خودم تجربه کردم با اینکه من قبل از کنکورم میدونستم اونجوری که باید نخوندم) پس هرچی که بوده تموم شده تموم تموم مهم از الآن به بعده
این که این 4 ماه و خورده ای رو بجنگی یا با نا امیدی حرومش کنی؟؟ -
مهشید حسن زاده ممنون از توصیه هاتون...حقیقتا شیمی رو با اینکه خوب نخونده بودم خوب جواب دادم...نزدیک 60 درصد..من از شیمی عارف ربیعیان استفاده کردم...خیلی خوب درس میدن....فیزیک هم از امیر مسعودی...مهدی یحیوی هم فیزیک خوب درس میده
-
مهدی صفری اما در مورد روش مطالعه یه موسسه هست به اسم مدیکال استیودنت که تقریبا دو هفته پیش یه طرح کاملا رایگان به اسم CPR که بهش میگن احیای کنکوری ها !! 24 ساعت تایم بزارید و کالبد شکافی و آموزش بخونید بعدش یه یاعلی بگید و شروع کنید
اینم لینکش https://www.medicalstus.ir/product/cpr/
سوالی بود درخدمتم
موفق باشید -
مهشید حسن زاده تو آلا شیمی مهندس صنیعی خیلی خوبه..ولی کامل نیست...تمام مباحث رو تدریس نکردن..حقیقتا فیزیک و شیمی
آلا رو ندیدم جز تدریسای مهندس صنیعی..ولی زیستش واقعا عالیه.. -
مهدی صفری و اما هیچ وقت نگید وقت آزمون ندارم حتی شده سوالا رو بگیرید و خودتون بزنید اما آزمون حتما حل کنید
-
-
saba zarei 0 آخه واقعا این 2 ساله رو بد کار کردم...هم خودم تنبلی کردم و هم واقعا شرایطش نبود...کلی هم ویدیو درسی رو دستم باد کرده...مشاوران هم الا ماشا الله کم کم 700 800 تومن میخوان..واقعا تو شرایطی نیستم بازم بخوام هزینه کنم
-
saba zarei 0 از کجا میشه سوالات آزمونها رو گیر آورد؟؟
-
مهدی صفری خب هزینه نکنید
این طرحی که گفتم کاملا رایگانه جوری که خودتون برنامه ریزی کنید
سوالای قلمچی و گاجم که هرهفته بعد از آزمون میاد -
saba zarei 0 در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
وزش بخونید بعدش یه یاعلی ب
خدا خیرتون بده..اجرتون با بی بی زینب..واقعا لطف میکنید
-
مهدی صفری کانال های تلگرامی زیادی هستن که میزارن تو همین انجمنم بعد از آزمون بچه ها میزارن
البته گزینه2 رو نه چون خود موسسه راضی نیست ولی قلمچی رو میشه راحت پیدا کرد -
مهدی صفری خواهش میکنم
-
مهدی صفری شما نمیتونید برای خودتون برنامه بریزید؟ نظرتون چیه که توی همین تاپیک با همفکری بقیه آلایی ها یه برنامه براتون بریزیم؟
برنامه خیلی مهمه من از دبیرستانم برنامه ریزی میکردم و بدون برنامه ریزی کلی انگیزه ام افت میکرد ولی سال98 اشتباهاتی کردم مثلا همین آزمون نرفتن یکیش بود .ولی سال99 هر دو هفته منظم ازمون میدادم حتی اگر اینترنتی بود صبح جمعه فایلش رو چاپ میکردم .بخدا سخته و اذیت کننده است سوالای ازمون ولی موفق بشید میبینید که ارزشش رو داشت
برای همین میگم بهتره که شما ازمون ثبت نام کنید و اشتباه دو سال پیش من رو تکرار نکنید