مشورت تحصیلی
-
Mohammad Fakharireplied to Dr.Saraaa on ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa خخخخخخ راس میگه
-
دوستان یکی به من میگه چرا این عکس عوض نمیشه
-
چطور میشه صدای اگاه سازی قطع کرد>؟
-
Tara دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Fakhari on ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Fakhari در مشورت تحصیلی گفته است:
دوستان یکی به من میگه چرا این عکس عوض نمیشه
ctrl+F5 رو بزن
-
ALI_hezbollah در مشورت تحصیلی گفته است:
چطور میشه صدای اگاه سازی قطع کرد>؟
برو روی عکست بعدبرو تنظیمات و سمت چپ پایینا آگاه سازی و صدا همه رو بدون صذا کن
-
ممنون
-
این پست پاک شده!
-
Mohammad Fakhari در مشورت تحصیلی گفته است:
عااطفه بله باید ببینین بعد نون کجا میخوای بری خخخ
وااااااااا
من بیچاره
من همچین دختری نیستم :|
از رو ظاهر نباید قضاوت کرد -
سلام.من یه مشکل دارم و اونم اینه که تو یه مدت معین اگه واسه خودم محدوده تعیین نکنم نمی تونم پیشرفتی داشته باشم مثلا میگم باید فزیک 5درسنامه تو 1ساعت بخونم حلا مشکل اینجاست که نمی تونم تو این مدت همه تستای کنکورش رو بزنم و فوقش بتونم از هر مطلب 5تا تست بزنم . هب نظر شما باید چجوری مشکلم حل کنم و بیشتر تست بزنم.
-
Mr.Dr دانش آموزان آلاءreplied to mehdi_zangane on ۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Dr انجام شده
mehdi_zangane سلام رفیق
خیلی خوشحالم که همچین ادمایی میبینم
یه سوال داشتم اقا مهدی
چکار کنیم حوصله مرور پیدا کنیم
من دلم میخاد مرور نکنم اما نمیشه بدون مرور
! -
من یه سوال داشتم رشته ریاضیم
یبار دیگه پرسیدم اما الان خیلی گیج شدم
من تو عمومی ها بخصوص ادبیات ...عالی بقیشم همینطور
و اختصاصی تو فیزیک خیلی خوبم .....شیمی هم یکم تو محاسبات مشکل دارم ولی حلش میکنم
ولی خیلی عقبم خیلی از درسا مونده .....
برای ریاضیات که میخوام بخونم میبینم خیلی زیاده چون دیر شروع کردم ....
اگر من عمومی هارو بالای 80 اینا بزنم و فیزیک و شیمی هم همینطور ولی ریاضیات دورو بر 40 اینا شریف نرم افزارش قبولم ؟؟؟؟
قبلا پرسیدم ولی باز
و اینکه کدوم مباحث از ریاضیات اکر بخونیم حل تستش تو کنکور تضمینه ؟؟ البته مباحثی که زیاد نباشه .....؟؟؟مثلا من دیفرانسیل خیلی سبز میخونم به تستاش اصلا نمیرسم خیلی زحمت بکشم درسنامه ها و مثال ها......
بعد از خیلیا شنیدم میگن تست خیلی سبزو نزنین چون از سطح کنکور بالاتره !!!! درسته ؟؟؟
مثلا من تستای کنکورو میبینم میشه حل کرد .....ولی خیلی از تالیفیای خیلی سبز باید خیلی فک کنی..
چیکار کنم ؟ کدوم مباحثو از ریاضیات انتخاب کنم تو این فرصت کم؟؟؟؟؟
(منظورم همه کتابای ریاضیاته ...هندسه ها جبر گسسته دیفرانسیل و....) -
سلام
من تاحالا خوب نخوندم اصلا هم دانشگاه ازاد و اینا شرکت نکردم هدفمم پزشکی هستش تصمیم دارم جدی شروع کنم میتونم به نظرتون؟؟؟ -
محمد phd .سلام .خب یه زمان دیگه هم تعیین کنید که تست همون مباحث رو بزنید.بعد یه مدت که دستتون اومد برای خوندن و تست زدن کامل چقدر زمان نیازه .هدف گذاری بهتری انجام بدید.این کارتون یعنی هدف گذاری خیلی خوبه .ادامه بدید قطعا موفق میشید
-
Mr.Dr سلام قربانت .ترک عادت نیاز به زمان و تمرین داره.پس فقط و فقط باید تمرین کنید.یکی دو روز آخر وقت هر آزمونو برا جمع بندی اختصاص بدید.تاثیر چشمگیری داره
-
باقی سوالارو یکی دو ساعت دیگه جواب میدم .شرمنده دوستان: )
-
Vezra سلام.ببینید مهم ترین درس شما ریاضی هستش .پس با یه مدیریت درست و مناسب یه بخشی از هر روزتون رو بهش اختصاص بدید.راجع به حل تضمینی.فقط خودتونید که میتونید به خودتون تضمین بدید.قاعدتا تا الان خیلی از مسایل رو یه باری خوندید.ببینید با کدوم مباحث بهتر کنار میاید.
برای کامپیوتر شریف هم منطقه 1 تا حدود 90 .منطقه 2 تا حدود 40 و منطقه 3 تک رقمی
با این حال شما به این لینک برید و کارنامه هارو بر اساس رتبه ببینید.اینطور واقعی تر از حرف منه.
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3 -
محبوبه بله حتما شدنیه ولی بسیار بسیار وابسته به سطح تلاشتون.نظرای همینجا هم از اول برید بخونید.سوالی پیش اومد بپرسید.موفق باشید.
-
mehdi_zangane تشکر خیلی ممنون
-
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
Vezra سلام.ببینید مهم ترین درس شما ریاضی هستش .پس با یه مدیریت درست و مناسب یه بخشی از هر روزتون رو بهش اختصاص بدید.راجع به حل تضمینی.فقط خودتونید که میتونید به خودتون تضمین بدید.قاعدتا تا الان خیلی از مسایل رو یه باری خوندید.ببینید با کدوم مباحث بهتر کنار میاید.
برای کامپیوتر شریف هم منطقه 1 تا حدود 90 .منطقه 2 تا حدود 40 و منطقه 3 تک رقمی
با این حال شما به این لینک برید و کارنامه هارو بر اساس رتبه ببینید.اینطور واقعی تر از حرف منه.
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3من اخر از این منطقه ها سر در نیاوردم :|
چرا تو منطقه 2 باید رتبت بهتر باشه تا منطقه 1 ؟؟؟؟
159/295