مشورت تحصیلی
-
Vezra در مشورت تحصیلی گفته است:
@دکتر-عاطی سوالا رو که میبینم واقعا نو هست اخه ....ولی تحلیلی اینطورنیس یا گسسته ....
گسسته سختش فقط نظریه اس
اونم که 80 درصد نمی خونن
من اون موقع نخوندم -
Vezra
تو ریاضی اشتباه محض
دارم 100 در 100 بهت میگم
اگه کنکورای پارسال و سالای قبل کار کنی من بهت قول میدم 4 تا سوال راحت میزنی
چون تکراری میاد
من قبلن رشتم ریاضی بود
دبیر کنکوریمون میگف
تحلیلی و هندسه پایه برا بچه های ریاضی فقط عدد سوال عوض میشه
یکمم دیف بخون اگه 50 بزنی زیر 1000 میشی
اطلاعات من بر اساس کنکور 94ببینید حذف یه مبحث اگر شما باهاش مشکلی ندارید کاملا اشتباه هستش .یعنی اینکه با تفکر این برید جلو که این مبحث حتما سخت میاد یا این مبحث تستاش معلوم نیست چی میاد پس باید حذف بشه غلطه این نتیجه گیری.مثلا سال 91 همون سالی که من کنکور دادم سوالای هندسه خیلی روال بود ولی سال بعدش سخت بود .پس ریسک نکنید که یه شاخه بسیار بسیار مهم که 14 درصد کنکورتون رو میسازه رو کنار بذارید به این خیال که همش سخته.
چه برای بچه های ریاضی چه تجربی هندسه نیاز به تمرین داره.همون تستای کنکور سال های اخیرم بزنید که فکر کنم سر جمع مثلا 200 تا تست داشته باشه.روزی 5 تا تست هندسه بزنید. فقط 5 تا .
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت... -
mehdi_zangane
لطفا میشه در مورد نوروز و چه جوری خوندن بگین من حسابی گیج شدم یکی میگه فقط پایه تا 7 فروردین یکی میگه هم پایه هم پیش یکی میگه فقط پیش(یکی هم میگه هیچ کدوم) بعدش استراتژی خوندنو کلا اگه بگین ممنون میشم (باید کتابای خاصی تهیه کرد یا ن!!!)
-
سلام اقای زنگنه لطف میکنید روش خوندن ادبیاتو توضیح بدید درس ب درس بخونیمش یا موضوعی؟؟؟! من ک خودم موضوعی میخونمش یکی میگه روشت اشتباس شما چی پیشنهاد میکنید؟
و کدوم شعرای ادبیات قرابت معنایی دارن !!
نظرتون راجب ب کتاب سبطی چی هستش ممنون... -
سلام اقای زنگنه خوبید؟؟ منم در مورد روش خوندن قرابت هامون سبطی که با توجه به مدت کم نمیتونم همشو بخونم کدوم قسمت هارو بخونم؟؟
-
slm mnm to qerabat moshkel darm,mishe komak konid
-
ببینید حذف یه مبحث اگر شما باهاش مشکلی ندارید کاملا اشتباه هستش .یعنی اینکه با تفکر این برید جلو که این مبحث حتما سخت میاد یا این مبحث تستاش معلوم نیست چی میاد پس باید حذف بشه غلطه این نتیجه گیری.مثلا سال 91 همون سالی که من کنکور دادم سوالای هندسه خیلی روال بود ولی سال بعدش سخت بود .پس ریسک نکنید که یه شاخه بسیار بسیار مهم که 14 درصد کنکورتون رو میسازه رو کنار بذارید به این خیال که همش سخته.
چه برای بچه های ریاضی چه تجربی هندسه نیاز به تمرین داره.همون تستای کنکور سال های اخیرم بزنید که فکر کنم سر جمع مثلا 200 تا تست داشته باشه.روزی 5 تا تست هندسه بزنید. فقط 5 تا .
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت...mehdi_zangane خیلی ممنونم
-
ببینید حذف یه مبحث اگر شما باهاش مشکلی ندارید کاملا اشتباه هستش .یعنی اینکه با تفکر این برید جلو که این مبحث حتما سخت میاد یا این مبحث تستاش معلوم نیست چی میاد پس باید حذف بشه غلطه این نتیجه گیری.مثلا سال 91 همون سالی که من کنکور دادم سوالای هندسه خیلی روال بود ولی سال بعدش سخت بود .پس ریسک نکنید که یه شاخه بسیار بسیار مهم که 14 درصد کنکورتون رو میسازه رو کنار بذارید به این خیال که همش سخته.
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت...mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت...سلام
درباره حذف زبان فارسی نظرتون چیه؟ -
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
تا کنکور تقریبا هر تستو دوبار زدید.این تداوم روی زدن سوالای هندسه و پیوستگی توی هندسه خوندن واقعا تاثیر خیلی زیادی روی نتیجه اتون خواهد داشت...سلام
درباره حذف زبان فارسی نظرتون چیه؟ -
royaaa در مشورت تحصیلی گفته است:
sahba
زبان فارسی ک اسوونهمن حتی دقیق نمیدونم چن تا تست داره
شما خوندیش؟چقد طول میکشه؟یه منبع تست درست حسابی میتونید معرفی کنید بهم؟ممنون -
sahba
زبان فارسی ک اسوونهمن حتی دقیق نمیدونم چن تا تست داره
شما خوندیش؟چقد طول میکشه؟یه منبع تست درست حسابی میتونید معرفی کنید بهم؟ممنون -
5سوال داره
-
sahba
سلام
اول کتاب درسی
فیلمای استاد راوش
تست هم ازمونای ازمایشی و
کنکورهای سراسری..سلام و رحمت خدا
استاد راوش زبان فارسیو تا کی تموم میکنن؟
ممنونم از راهنماییت -
sahba
سلام
اول کتاب درسی
فیلمای استاد راوش
تست هم ازمونای ازمایشی و
کنکورهای سراسری..سلام و رحمت خدا
استاد راوش زبان فارسیو تا کی تموم میکنن؟
ممنونم از راهنماییت -
mehdi_zangane
لطفا میشه در مورد نوروز و چه جوری خوندن بگین من حسابی گیج شدم یکی میگه فقط پایه تا 7 فروردین یکی میگه هم پایه هم پیش یکی میگه فقط پیش(یکی هم میگه هیچ کدوم) بعدش استراتژی خوندنو کلا اگه بگین ممنون میشم (باید کتابای خاصی تهیه کرد یا ن!!!)
یه آلایی سلام.کلا بازه های جمع بندی باید به این صورت باشه که شما باید خلاصه هاتون و تستایی که علامت زدید رو بخونید و حل کنید بعدش چندتا آزمون جامع بزنید.حالا اگر این شرایط رو دارید که عالی.آزمون جامع رو که زدید تحلیلش کنید و اون قسمت هایی که مشکل دارید رو رفع اشکال کنید.اگر خلاصه برداری نکردید و تستی نشان دار نکردید. یه دور کتاب درسی رو به صورت نه چندان عمیق بخونید و بعدش برید تستای کنکور سراسری رو بزنید و بعد این کارا آزمون جامع بزنید و ....
حالا اگر کلا نخوندید چیکار کنیم؟
باید توی این حالت یه دور کتاب رو به صورت عمیق بخونید و باقیش میشه مثل کسیکه خلاصه نداره و تستی نشان دار نکرده.
با برنامه آزمونتون جلو برید مثلا قلم چی تا 7 ام پایه اس بعدش از 7 ام تا 18 ام پیش 1 -
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
درباره حذف زبان فارسی نظرتون چیه؟sahba حتماحتما بخونش .1) بخاطر اینکه ادبیات بسیار بسیار مهمه و دوم اینکه خوندنش زمانی نمیبره و سوم اینکه 20 درصد ادبیاتو تشکیل میده
-
سلام اقای زنگنه لطف میکنید روش خوندن ادبیاتو توضیح بدید درس ب درس بخونیمش یا موضوعی؟؟؟! من ک خودم موضوعی میخونمش یکی میگه روشت اشتباس شما چی پیشنهاد میکنید؟
و کدوم شعرای ادبیات قرابت معنایی دارن !!
نظرتون راجب ب کتاب سبطی چی هستش ممنون...royaaa atiroham ALI_hezbollah سلام .کتاب استاد سبطی خیلی خوبه.ادبیات رو حتما موضوعی بخونید.و اینکه برای قرابت شما باید به یه دید و درک ادبی برسید، واین به دست نمیاد مگر با دیدن بیت های زیاد.توصیه من اینه هر شب چند تا تست قرابت بزنید.
-
royaaa atiroham ALI_hezbollah سلام .کتاب استاد سبطی خیلی خوبه.ادبیات رو حتما موضوعی بخونید.و اینکه برای قرابت شما باید به یه دید و درک ادبی برسید، واین به دست نمیاد مگر با دیدن بیت های زیاد.توصیه من اینه هر شب چند تا تست قرابت بزنید.
mehdi_zangane
ممنوووووونم -
یه آلایی سلام.کلا بازه های جمع بندی باید به این صورت باشه که شما باید خلاصه هاتون و تستایی که علامت زدید رو بخونید و حل کنید بعدش چندتا آزمون جامع بزنید.حالا اگر این شرایط رو دارید که عالی.آزمون جامع رو که زدید تحلیلش کنید و اون قسمت هایی که مشکل دارید رو رفع اشکال کنید.اگر خلاصه برداری نکردید و تستی نشان دار نکردید. یه دور کتاب درسی رو به صورت نه چندان عمیق بخونید و بعدش برید تستای کنکور سراسری رو بزنید و بعد این کارا آزمون جامع بزنید و ....
باید توی این حالت یه دور کتاب رو به صورت عمیق بخونید و باقیش میشه مثل کسیکه خلاصه نداره و تستی نشان دار نکرده.
با برنامه آزمونتون جلو برید مثلا قلم چی تا 7 ام پایه اس بعدش از 7 ام تا 18 ام پیش 1mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
با برنامه آزمونتون جلو برید مثلا قلم چی تا 7 ام پایه اس بعدش از 7 ام تا 18 ام پیش 1