1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
گیاهی دهم
-
سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
چن تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
۱_در بحث سامانه پوششی گیاه میگیم پوستک از ترکیبات لیپیدی ساخته شده و به آب نفوذ ناپذیره باز در بحث تعرق میگیم، تعرق میتونه از پوستک انجام بشه.... اینو ی توضیح میدید با چ روشی
۲_سبزینه رو هم آنتی اکسیدانی بگیریم؟ خوب کتاب گفته ترکیبات رنگی در کریچه ودیسه، ولی نشر اینارو حساب نکرده
۳_گیاهی که میاد معبر تشکیل میده بازهم یاخته های آندودرمی که چهار وجه سوبرینی دارن رو داره؟
۴-پوست ریشه و ساقه رو که جزء بافت زمینه ای در نظر میگیریم، به خاطر اینه ک پارانشمیه؟
@همیار
@تجربیا -
ی سوال دیگه "تنفس بی هوازی در یاخته گیاهی مثل گلبول قرمز انسان همیشگی انجام میشه؟ یا مثل ماهیچه اسکلتی بسته به شرایطه؟ و اینکه دریک گیاه میشه بصورت همزمان هم تخمیر الکلی دید هم لاکتیکی؟
-
zoohre hocini سلام دوست عزیز!
۱.از طریق روزنه های هوایی یا عدسک ها در تنه درختان۲.سبزینه رنگیزه س...ملکوله...ترکیب آنتی اکسیدان نه
۳.سلولهای معبر بین سلول های آندوردرم هستن بدون سوبرین
۴.پوست بین روپوست و استوانه مرکزی قرار داره ...و از نظری بافتهای نخستین منشاش بافت زمینه ای ه
-
zoohre hocini سلول های گیاهی در شرایط بی هوازی تخمیر میکنن
همزمان نه نمیشه
کامل تراز این درحد سواد علمیم نیست شرمنده -
@narjes-hashemi ممنونم
اما سوالام تقریبا یه چیز دیگه بودن
برای پوستک منظورم اینه ک چجوری ازش تعرق امکان پذیره؟ چون کتاب گفته تعرق از پوستک عدسک و روزنه امکان پذیره
میگم چرا با اینکه کتاب گفته مولکولهای رنگی در دیسه و کلروپلاست ما بازهم نباید کلروفیلها رو درنظر بگیریم؟ خوب اینام رنگی محسوب میشن دیگ.
بعد اینکه گیاهی که معبر داره هنوزم یاخته های چهارطرف سوبرین داره؟ -
zoohre hocini
z Gheibi
میتونن کمکتون کنن!
شرمنده دوست عزیز من تا جایی که درک کردم و سطح علمیم جوابگو بود راهنمایی کردم ببخشید ! -
@narjes-hashemi ممنونم عزیز دلم لطف کردی
-
zoohre hocini سلام کدوم سوال ها هنوز مونده؟ امیدوارم که بلد باشم
@narjes-hashemi در گیاهی دهم گفته است:
zoohre hocini
z Gheibi
میتونن کمکتون کنن!
شرمنده دوست عزیز من تا جایی که درک کردم و سطح علمیم جوابگو بود راهنمایی کردم ببخشید !منم چیز زیادی بلد نیستم
-
z Gheibi سلام من همه رو تا جایی که امکانش بود تونستم جواب بدم ولی دوتا سوال آخر رو مثل اینکه هم دیگه رو درک نکردیم
و اینکه چون دیدم یه سری به سوال زیست دوستان جواب میدادید گفتم شاید بتونید!به هرحال اگه اشتباهی بود ببخشید -
@narjes-hashemi اشتباهی نکردید که، گفتم منم علم زیادی ندارم شما لطف دارید
-
zoohre hocini @Narjes-Hashemi
۴_ بله بافت پارانشیم زمینه ای هستzoohre hocini در گیاهی دهم گفته است:
ی سوال دیگه "تنفس بی هوازی در یاخته گیاهی مثل گلبول قرمز انسان همیشگی انجام میشه؟ یا مثل ماهیچه اسکلتی بسته به شرایطه؟ و اینکه دریک گیاه میشه بصورت همزمان هم تخمیر الکلی دید هم لاکتیکی؟
-
zoohre hocini
سلام
راجب سوال اول باید بگم که توی متن کتاب ذکر کرده که پوستک میزان تبخیر اب رو کاهش میده اما نگفته که کاملا جلوشو میگیره از طرفی منم توی خیلی سبز خونده بودم که تعرق از طریق پوستک عدسک و روزنه انجام میشه اما اینکه با چه روشی نمیدونم
راجب سوال دوم در متن کتاب ذکر شده که رنگ دیسه و کریچه دارای ترکیب انتی اکسیدانی اند و برای هر دیسه ای این قابلیو در نظر نگرفته پس سبزینه انتی اکسیدانی نیست چون توی رنگ دیسه نداریم سبزینه رو
راجب سوال سومتون در واقع وقتی چهار وجهی سوبرینی ها هستن نمیزارن مواد رد بشن دیگه در این صورت معبر به وجود میاد که بزاره مواد رد شن
راجب سوال اخرتونم نمیتونیم بگیم حتما پارانشیمن ممکنه کلانشیم یا اسکلارانشیمم باشن ما جز بافت زمینه ای میگیریم چون بین روپوست(سامانه پوششی) و سامانه اوندی قرار میگیرن