من میخوام تغییر رشته بدم، چیکار کنم
-
من رشته ام ریاضی هست،و میخوام رشته ام رو تغییر بدم، برم تجربی
هیچی از زیست نمیدونم
چطوری زیست بخونم؟ چند ساعت در روز زیست بخونم؟ مطمئنم نمیتونم با مدرسه پیش برم، میخوام از الا استفاده کنم، کدوم استاد زیست رو خیلی خوب توضیح میدن؟ هر روز چند تا فیلم ببینم؟ -
-
زودتر جواب بدید خیلی ممنون میشم
-
هیچی از زیست نمیدونم
چطوری زیست بخونم؟ چند ساعت در روز زیست بخونم؟ مطمئنم نمیتونم با مدرسه پیش برم، میخوام از الا استفاده کنم، کدوم استاد زیست رو خیلی خوب توضیح میدن؟ هر روز چند تا فیلم ببینم؟محمد ناصری اشتباه نکن من هرکیو میبینم یا از تجربی زده شده میخواد بیاد ریاضی یا از اینکه رفته ریاضی کاملا خوشحاله که نرفت تجربی
-
هیچی از زیست نمیدونم
چطوری زیست بخونم؟ چند ساعت در روز زیست بخونم؟ مطمئنم نمیتونم با مدرسه پیش برم، میخوام از الا استفاده کنم، کدوم استاد زیست رو خیلی خوب توضیح میدن؟ هر روز چند تا فیلم ببینم؟محمد ناصری من یازده تجربیم ا استاد موقاری میخونم تقریبا همه نکاتو میگه خیلی راضی هستیم همگی از ایشون
سعی باید کنی هروز زیست بخونی سعی کن زیست دهمتو تا سال یازدهمت تموم کنی چون تو تستا حتی یازدهم ترکیب میشه با دهم
با استاد موقاری بخونی نکاتو یادداشت کنی مرور کنی همونارو درصدت اوکیه
بستگی ولی به خودت داره چقدر مسلطی من تست نمیزنم هیچوقت ولی با فیلمای اقای موقاری حداقل 40 درصدو میزنم -
محمد ناصری اشتباه نکن من هرکیو میبینم یا از تجربی زده شده میخواد بیاد ریاضی یا از اینکه رفته ریاضی کاملا خوشحاله که نرفت تجربی
@matin-s-o درسته تجربی خیلی رشته اوکیی نیست
متقضی خیلی زیاد قبولیاش نهایت 2000 تا ولی خوب بنظرم تصمیم بگیرید برای اومدن تو رشته تجربی
اکثر تجربیا ناراضین خودشون -
با استاد موقاری پیش برین و هر روز زیستو بخونین و مرور کنین اگه خدا بخواد نتیجه میگیرین. توکلتون به خدا باشه.
-
اقای موقاری برای زیست عالین پایه چندمی ؟
-
و معذرت مخیوام انقدر طولانیه کامنتام
بودجه بندی ازمون قلم چی خیلی خوبه هر هفته شروع کن با اولین ازمون ازمون بده هر قدر که تعیین شده تقسیم به شش کن معلوم میشه دیگه روزانه چند مبحث ببینی -
اقای موقاری برای زیست عالین پایه چندمی ؟
fatemeh bf دهم
-
محمد ناصری من یازده تجربیم ا استاد موقاری میخونم تقریبا همه نکاتو میگه خیلی راضی هستیم همگی از ایشون
سعی باید کنی هروز زیست بخونی سعی کن زیست دهمتو تا سال یازدهمت تموم کنی چون تو تستا حتی یازدهم ترکیب میشه با دهم
با استاد موقاری بخونی نکاتو یادداشت کنی مرور کنی همونارو درصدت اوکیه
بستگی ولی به خودت داره چقدر مسلطی من تست نمیزنم هیچوقت ولی با فیلمای اقای موقاری حداقل 40 درصدو میزنمyas 17 اها خیلی ممنون بابت راهنمایی تون
-
fatemeh bf دهم
محمد ناصری ببین اصلا استرس اینکه از خیلی از تجربیا عقب موندی و نداشته باش با توجه به این وضع هنوز خیلی از بچه ها زیست مشکل دارن یا اصلا نفهمیدن و برا امتحاناشون از روش باز کردن کتاب استفاده میکنن
الان بهترین کاری که می تونی بکنی اینکه اول بشینی تدریسای اقای موقاری رو ببینی قبل از شروعش حتما جلسه 0 که هم برای دهم هم برای یازدهمو ببین خودش یه راهکار خوب داده بعد سعی کن روزی دو ساعت زیست بخونی برای جمعه هات میتونی تایم بیشتری بزاری ولی برای اینکه از خوندن زیاد زیست خسته نشی اون تایمی که به دو ساعتت اضافه میکنی تست بزن من کتاب تست خیلی سبز پیشنهاد میدم خیلی بهتر از میکرو گاج توضیح داده البته اگه بخوایی تست زیاد بزنی میتونی از میکرو گاج استفاده کنی من خودم پارسال میکرو خریدم ولی از دوستام خیلی سبزو گرفتم بهتر بود البته بازم به خودت بستگی داره که از کدوم نوع خوشت میاد -
محمد ناصری ببین اصلا استرس اینکه از خیلی از تجربیا عقب موندی و نداشته باش با توجه به این وضع هنوز خیلی از بچه ها زیست مشکل دارن یا اصلا نفهمیدن و برا امتحاناشون از روش باز کردن کتاب استفاده میکنن
الان بهترین کاری که می تونی بکنی اینکه اول بشینی تدریسای اقای موقاری رو ببینی قبل از شروعش حتما جلسه 0 که هم برای دهم هم برای یازدهمو ببین خودش یه راهکار خوب داده بعد سعی کن روزی دو ساعت زیست بخونی برای جمعه هات میتونی تایم بیشتری بزاری ولی برای اینکه از خوندن زیاد زیست خسته نشی اون تایمی که به دو ساعتت اضافه میکنی تست بزن من کتاب تست خیلی سبز پیشنهاد میدم خیلی بهتر از میکرو گاج توضیح داده البته اگه بخوایی تست زیاد بزنی میتونی از میکرو گاج استفاده کنی من خودم پارسال میکرو خریدم ولی از دوستام خیلی سبزو گرفتم بهتر بود البته بازم به خودت بستگی داره که از کدوم نوع خوشت میادfatemeh bf مرسی از راهنمایی
-
fatemeh bf مرسی از راهنمایی
محمد ناصری خواهش میکنم
-
محمد ناصری اشتباه نکن من هرکیو میبینم یا از تجربی زده شده میخواد بیاد ریاضی یا از اینکه رفته ریاضی کاملا خوشحاله که نرفت تجربی
@matin-s-o دوست عزیز به نظرم اگه علاقه بیاد وسط این چیزا بی معنی میشن اون شخصی که تجربیه و ناراضی از انتخابش مشکل از خودشه نه رشته ی تجربی مشکل از درک و فهم خودش بوده واینکه نتونسته درست تصمیم گیری کنه! چرا کسی که عاشق تجربیه و واقعا هدف داره و حاضر قید دنیارو بزنه تا به هدفاش و خواسته هاش برسه باید از انتخابش ضده بشه؟؟
سختی تجربی به رقابت بالاییه که داره و اصلا حکم بر سخت بودنش نیست و اگر هم آسون بود که همه انجامش میدادن رشته ی ریاضی هم دست کمی از خود تجربی نداره و سختیایی رو شامل میشه ولی به خاطر رقابت پایینی که داره قبولی بیشتر میگیره پس بهتره موضوع رو جور دیگه نگاه کرد!!!
.
.
آقای ناصری شما اگه واقعا علاقه دارید و حاضرید از هرچیز خودتون بگذرید به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه شما زیست دهم رو از همین امروز استارت بزن با آقای مقاری پیش برو و سعی کن تفریحی تست بزن که یازدهم ترکیبی میشه و میتونی از پسش بربیای کلی هم وقت هست میتونی حتی از ماهم جلو بزنی
موفق باشید!!