نقش موج
-
سلام بچه ها میشه این تست رو برام حل کنید وتوضیح بدید ممنونم

همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Arefe Heydari سلام:grinning_cat_face:
این تست روبا روش حل آقای کارزانیان رفتم، بفرستم؟@ida-shateri من با تناسب حل کردم. این تست شبیه سوال گزینه دو ۲۴ بهمنه.
-
@ida-shateri بله.
-
@ida-shateri شما راه ابریشم دارید؟
-
@ida-shateri خب پس هیچی.چون میخواستم بهتون بگم برید نگاه کنید تحلیل نمونه این تست رو که تو آزمون ۲۴ بهمن گزینه دو اومده بود.
-
@ida-shateri خب پس هیچی.چون میخواستم بهتون بگم برید نگاه کنید تحلیل نمونه این تست رو که تو آزمون ۲۴ بهمن گزینه دو اومده بود.
-
@ida-shateri خواهش میکنم.
-
Arefe Heydari سلام:grinning_cat_face:
این تست روبا روش حل آقای کارزانیان رفتم، بفرستم؟@ida-shateri نه اون روشو دیدم ولی مشکلم اینجاست که اگه این تندی که سوال داده ماکزیمم نبود ومثلا4پی یا3پی بود،باید چجوری حل میکردیم؟
-
@ida-shateri نه اون روشو دیدم ولی مشکلم اینجاست که اگه این تندی که سوال داده ماکزیمم نبود ومثلا4پی یا3پی بود،باید چجوری حل میکردیم؟
Arefe Heydari بازم با همون تناسب.
-
Arefe Heydari بازم با همون تناسب.
Amin Rm چجوری اخه؟
الان فرض کنیم سوال گفته سرعت ذرهmبه 4پی برسه از کجا بفهمیم کجای نمودار میشه که زمانشو بدست بیاریم؟ -
Amin Rm گزینه2 که 24بهمن آزمون نداشته...منظوتون چه آزمونیه؟
-
Amin Rm چجوری اخه؟
الان فرض کنیم سوال گفته سرعت ذرهmبه 4پی برسه از کجا بفهمیم کجای نمودار میشه که زمانشو بدست بیاریم؟Arefe Heydari من بلد نیستم اینجا عکس بفرستم .
-
Arefe Heydari من بلد نیستم اینجا عکس بفرستم .
Amin Rm

توی قسمت پاسخ، این گزینه ای که مشخص کردم رو از نوار ابزار انتخاب کنید وعکستونو بفرستید -
Amin Rm

توی قسمت پاسخ، این گزینه ای که مشخص کردم رو از نوار ابزار انتخاب کنید وعکستونو بفرستید -
Amin Rm
V=wxمگه فقط برا بیشینه سرعت نبود؟من این فرمولو برا یه سوال حل کرده بودم دبیرمون گفت اون فرمول فقط برا سرعت ماکزیمم استفاده میشه جاهای دیگه کاربرد نداره -
Amin Rm اگه این فرمولی که برا سرعت استفاده کردید همه جا جواب بده که راه حلتون کاملا درسته
میشه سوال گزینه دو که گفتید رو اینجا برام بفرستید