فیزیک / مغناطیس
-
سلام چرا تندی تو اینجا درون سو میشه؟
-
Mohamad56 خب درسته که
-
Mohamad56 خب درسته که
Abolfazl Sattari میدونم درسته میگم چرا اینجوری میشه چرا اینجا که تندی جهت داره یه دفعه باید درون سو بشه علتش چیه؟
-
-
Abolfazl Sattari میدونم درسته میگم چرا اینجوری میشه چرا اینجا که تندی جهت داره یه دفعه باید درون سو بشه علتش چیه؟
F انگشت شسته
B هم کف دست
خب الان شما دستتونو مطابق شکل قرار بدین دقیقا v درون سو در میاد -
F انگشت شسته
B هم کف دست
خب الان شما دستتونو مطابق شکل قرار بدین دقیقا v درون سو در میادAbolfazl Sattari درسته که درست میاد ولی من میگم چرا اینجا تندی رو درون سو کرده نیرو رو هم باید از جهت تندی تشخیص بدیم بهمون نیرو رو نداده
-
Abolfazl Sattari درسته که درست میاد ولی من میگم چرا اینجا تندی رو درون سو کرده نیرو رو هم باید از جهت تندی تشخیص بدیم بهمون نیرو رو نداده
Mohamad56 نگرفتم چی میگی حاجی
الان مشکل تو درون سو بودن تندیه یا مجهول بودن نیرو یا اصن چی؟ -
میدان از N به S هست که میشه به سمت شرق
تندی هم که درون سو ه
باهاش جهت نیرو رو میشه گیراورد دیگه -
Mohamad56 نگرفتم چی میگی حاجی
الان مشکل تو درون سو بودن تندیه یا مجهول بودن نیرو یا اصن چی؟Abolfazl Sattari شما شکلو ببین شکل اول سمت چپ، من میگم برای چی این تندی که تو شکل جهت داشته رو گفته که میشه درون سو (شکل دوم تحلیل شکل سمت چپ هست) من میگم چرا درون سو شده کار چیز دیگه ای ندارم
-
Abolfazl Sattari شما شکلو ببین شکل اول سمت چپ، من میگم برای چی این تندی که تو شکل جهت داشته رو گفته که میشه درون سو (شکل دوم تحلیل شکل سمت چپ هست) من میگم چرا درون سو شده کار چیز دیگه ای ندارم
Mohamad56 تو صورت سوال چیزی نگفته؟ (تسته اصن یا نه)
وگرنه دلیلی نمیتونم گیر بیارم که چرا تندی درون سو شده -
Mohamad56 تو صورت سوال چیزی نگفته؟ (تسته اصن یا نه)
وگرنه دلیلی نمیتونم گیر بیارم که چرا تندی درون سو شدهAbolfazl Sattari نه فقط سوال پرسیده جهت نیروی الکترو مغناطیسی کدام است
-
Mohamad56 برادر تو هر سه شکل درون سو هس
فقط تو شکل اول از یه درجه دیگه داریم نگاش میکنیم -
Mohamad56 تو شکل اول داریم مایل نگاه میکنیم ولی تو دو شکل بعدی مستقیم
-
F انگشت شسته
B هم کف دست
خب الان شما دستتونو مطابق شکل قرار بدین دقیقا v درون سو در میادAbolfazl Sattari چرا اولش واسه تندی جهت داده پس بعد شده درون سو
-
Abolfazl Sattari چرا اولش واسه تندی جهت داده پس بعد شده درون سو
sara hatami از من چرا میپرسی خو منم سوالم همینه دیگه :|
-
Mohamad56 برادر تو هر سه شکل درون سو هس
فقط تو شکل اول از یه درجه دیگه داریم نگاش میکنیمShadow Runner آخ صراحتا تو شکل اول نیومده v رو به سمت پایین (تو حال 3D ) نشون بده
-
چرا اینجا تندیو درون سو گرفته چرا هر جا تندی یا میدان یا نیرو در شکل دوبعدی کج میشه درون سو یا درون سو گرفته؟
اگر به این سوالات همراه به سوالات قبلی جواب. دهدی ممنون میشم. -
چرا اینجا تندیو درون سو گرفته چرا هر جا تندی یا میدان یا نیرو در شکل دوبعدی کج میشه درون سو یا درون سو گرفته؟
اگر به این سوالات همراه به سوالات قبلی جواب. دهدی ممنون میشم.