تشکیل آب اکسیژنه
-
@sara-haghighatrad من حقیقتش سوالتونو متوجه نشدم
خود سوالو با هس برین انتالپیش منفی میاد و ینی گرماده و قابل انجام در ازمایشگاه هستش
یه نکته دیگه هم هست کلا تشکیلا گرماده هستن(حز چند تا مورد خاص)amirh_hmyf
ممنونم -
amirh_hmyf
ممنونم@sara-haghighatrad خواهش میکنم
-
reyhane karimi 0 در تشکیل آب اکسیژنه گفته است:
@sara-haghighatrad نه اتفاقا تشکیل آب اکسیژنه جز همون استثنا ها هست و گرماگیره
اشتباه داری می کنی دوست خوبم ...از روی همین دو معادله بالا و با استفاده از قاعده ی هس محاسبه ش کن می فهمی برابر منفی 188 کیلوژول بر مول هست!!
MohsenTaheri بله درست میگید منم تو کتابم 188- نوشتم ولی توی کتاب مبتکران خوندم که نوشته بود تشکیل آب اکسیژنه واکنشی است گرماگیر
-
MohsenTaheri بله درست میگید منم تو کتابم 188- نوشتم ولی توی کتاب مبتکران خوندم که نوشته بود تشکیل آب اکسیژنه واکنشی است گرماگیر
reyhane karimi 0 ریحانه جان
من از یه استاد پرسیدم
اصلا حواسم نبود این واکنش سوختنه
چون سوختنه گرمادهه -
من از یه استاد پرسیدم
چون سوختنه گرمادهه@sara-haghighatrad در تشکیل آب اکسیژنه گفته است:
من از یه استاد پرسیدم
چون سوختنه گرمادههغلط گفته استاد!! ازشون بپرسید سوختنِ چی باشه؟؟؟ طبعا میگن سوختن هیدروژن! ولی اینجا یه باگی داره اونم فراورده هست چون در سوختن هیدروژن فراورده بخار آبه و نه آب اکسیژنه( هیدروژنه!!)
-
reyhane karimi 0 در تشکیل آب اکسیژنه گفته است:
تصویر نکته رو از کتاب بفرستید لطفا!! بعید هست همچین چیزی از بهمن بازرگانی!
-
@sara-haghighatrad در تشکیل آب اکسیژنه گفته است:
من از یه استاد پرسیدم
چون سوختنه گرمادههغلط گفته استاد!! ازشون بپرسید سوختنِ چی باشه؟؟؟ طبعا میگن سوختن هیدروژن! ولی اینجا یه باگی داره اونم فراورده هست چون در سوختن هیدروژن فراورده بخار آبه و نه آب اکسیژنه( هیدروژنه!!)
MohsenTaheri مرسی سارا جان ولی ایشون درست میگن در واکنش سوختن هیدروژن بخار آب تولید میشه نه آب اکسیژنه
-
سلام دوستان
همونطور که میدونیم تجزیه آب اکسیژنه گرماده هست یعنی دلتا H منفیه
پس حالا تشکیل اون میشه گرماگیر یعنی دلتا Hمثبتتوی کتاب وقتی آنتالپی تشکیل آب اکسیژنه رو از هس اون دوتا واکنش بدست بیاریم میشه منفی۱۸۸
یعنی گرما ده
مگه تشکیل آب اکسیژنه گرماگیر نیست؟
تجربیا
ریاضیا
amirh_hmyf -
سلام دوستان
همونطور که میدونیم تجزیه آب اکسیژنه گرماده هست یعنی دلتا H منفیه
پس حالا تشکیل اون میشه گرماگیر یعنی دلتا Hمثبتتوی کتاب وقتی آنتالپی تشکیل آب اکسیژنه رو از هس اون دوتا واکنش بدست بیاریم میشه منفی۱۸۸
یعنی گرما ده
مگه تشکیل آب اکسیژنه گرماگیر نیست؟
تجربیا
ریاضیا
amirh_hmyf -
@sara-haghighatrad در تشکیل آب اکسیژنه گفته است:
به استاد بگید مگه هر به اضافه ی O2 یی میشه سوختن؟؟؟ ما واکنش های کاهش-اکسایش هم داریم...با سوختن فرق میکنه!
شما همیشه قانع نشید از ایشون منبعش رو بپرسید بخواید عکس جایی که این مطلب رو ذکر کرده براتون بفرستن!!
ولی در سطح کنکور اگه چنتا واکنش بدن به من تو گزینه ها بعد بگن کدوما سوختن هستن من شخصا این واکنش رو سوختن نمی گیرم... از استاد بپرسید که با چه استدلالی باید سوختن گرفت..
کلا هیچ وقت قانع نشید با حرفای استاد-مقاومت-