●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 خیلی هم عالی کی استارت میزنیم؟ جز ساعت مطالعه هم میشه؟
اگر میخواید زمین میتونم کمک تون کنم تا جایی که بتونم کمک کنم چون خودم خوندم یکمی ممکنه کم و کاستی باشه تو بعضی از مباحث@sania-andiravan
امشب که دیر شد
انشاالله از فردا شب
به نظرم فعلا همون زیست و شیمی باشه
شما هم بخواین تکی نکته بگین به نظرم هم شما اذیت میشین و هم زیاد بحث و رقابت پیش نمیاد و بعد یه مدت هم برای ما و هم برای شما خسته کننده میشه
به نظرم اگه تمام تمرکزمون رو تحلیل کردن باشه میتونه جزو ساعت مطالعه باشه چون داریم یه چیزی یاد میگیریم بالاخره -
Amir 6 سلام چه فکر خوبی کردین اره منم هستم همیشه میخواستم شکل هارو با یکی تحلیل کنم
atena abolhasani
عالیه
انشالله از فردا شب -
@sania-andiravan
امشب که دیر شد
انشاالله از فردا شب
به نظرم فعلا همون زیست و شیمی باشه
شما هم بخواین تکی نکته بگین به نظرم هم شما اذیت میشین و هم زیاد بحث و رقابت پیش نمیاد و بعد یه مدت هم برای ما و هم برای شما خسته کننده میشه
به نظرم اگه تمام تمرکزمون رو تحلیل کردن باشه میتونه جزو ساعت مطالعه باشه چون داریم یه چیزی یاد میگیریم بالاخره -
Amir 6 بله دقیقا یه کار مفیدی انجام میشه
بله گروهی باشه خیلی بهتره منم راضی هستم تاپیک هم هست عمومی هست تاپیک خوبی میشه
الانم تاپیک مفیدی هست
-
@sania-andiravan
آره خداروشکر تاپیک انشاالله مفیدتر باشه
این فکر به ذهنم رسید امشب
گفتم اجراییش کنیم به امید خدا و کمک شما دوستان -
@sania-andiravan
یه بازه ساعتی معلوم باشه
ک من از قبلش بزارم شکل رو بعد بیایم همگی تحلیل کنیم -
Amir 6 سلام خوبید؟ پیام تون رو تازه دیدم
بله متوجه شدم️هر شب یه شکل میکنیم یا چندتایی رو میکنیم اگر وقت شد؟
-
Amir 6 سلام اره من هستم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
1.یک نورون یک جسم یاخته ای و یک آکسون دارد اما میتواند یک یا چند دندریت داشته باشد.
2.تعداد آکسون یاخته عصبی همواره1عدد است ولی تعداد پایانه آکسونی آن همیشه بیشتر از 1عدد است.
3.تعداد یاخته های پشتیبان در بافت عصبی بسیار بیشتر از تعداد نورون هاست
4.جهت حرکت پیام عصبی در یک نورون همواره یک طرفه و از دندریت به سمت جسم یاخته ای و نیز از جسم یاخته ای به سمت پایانه ی آکسون است.
دوستان اگه غلط بود حتما بگین تا بررسی کنیم