سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
بودن یا نبودن مساله این است!(تابع)
-
@ida-shateri متاسفم نمیتونم عکسو برکس کنم
-
@ida-shateri عزیزم منم این کتابارو خوندم از زیر بوته به عمل نیومدم
danial hosseiny کمک برسونین -
@ida-shateri شوخی کردم سخت نگیر
-
@ida-shateri مفهومش یکم انتزاعیه شادیم من اشتباه میکنم
-
Jahid Khalilian سلام
سریع تر از همه اینه که شکل گزینه چهار رو میدونین شکل تابع هست
دو و یک که شکلشونو بلدیم
و سه هم معادله دایره هست ( دایره تابع نیست)
سوال دوم تون رو هم قبلا توی تاپیک دیگری جواب دادم مشکلش چیه؟ -
@ida-shateri رادیکال چهار جوابش فقط میشه مثبت دو و منفی دو جوابش نیست چون
روش کلی:
اگر به ما داد رادیکال چهار جوابش میشه +۲
اما اگر گفت ریشه های دوم عدد چهار یعنی چهار زیر رادیکال نبود و خودمون بردیمش زیر رادیکال اون موقع میشه +۲ ،-۲جواب قدر مطلق که منفی نمیشه( اگر x عددی منفی باشد هم اون موقع +x جواب نیست)
-
بلاخره چی شد منفی یا مثبت؟!️
-
Amir Abbas 0 صفر؟
-
@ida-shateri فکر می کنم به این خاطر است که ماشین حساب نمیتونه دو تا درخواست زیر را ازهم تفکیک بکنه
۱_ مقدار √۴: فقط۲+
۲_ ریشه های دوم عدد چهار: عدد۲+,۲-@ida-shateri در بودن یا نبودن مساله این است!(تابع) گفته است:
تویه سری ازتستا میگه عدد،یعنی عدد طبیعی
بعضی وقتا میگه عددصحیح اونموقع میبینیم توگزینه ام عددمنفی داریماین برای مراحل بعدی محاسبات شماره۲ هستش( مراحل بعدی ریشه گیری)
که کدوم جواب ها مد نظر مون هستz Gheibi در بودن یا نبودن مساله این است!(تابع) گفته است:
روش کلی:
اگر به ما داد رادیکال چهار جوابش میشه +۲
اما اگر گفت ریشه های دوم عدد چهار یعنی چهار زیر رادیکال نبود و خودمون بردیمش زیر رادیکال اون موقع میشه +۲ ،-۲این تفکیک را معلم مون بعد از بحث سر این موضوع بهمون گفتند
اگر جایی مبهم هست بفرمایید
-
z Gheibi
ممنون متوجه شدم پس اگه خود سوال رادیکال داره ما فقط جواب مثبت رو داریم -
z Gheibi فقط من نفهمیدم جواب من درسته یا نه؟
یعنی جواب گزینه ۴ میشه یا ۳؟ -
یه جای مبهم تو سوال دوم اینه که روی سوال گفته زوج مرتب.مگه زوج مرتب ، تابع نیست؟
پس یعنی کلا این رابطه هیچ زوج مرتبی نداره
درست نمیگم؟ -
Jahid Khalilian در بودن یا نبودن مساله این است!(تابع) گفته است:
z Gheibi
ممنون متوجه شدم پس اگه خود سوال رادیکال داره ما فقط جواب مثبت رو داریمبله
Jahid Khalilian در بودن یا نبودن مساله این است!(تابع) گفته است:
z Gheibi فقط من نفهمیدم جواب من درسته یا نه؟
یعنی جواب گزینه ۴ میشه یا ۳؟جواب میشه گزینه چهار
گزینه سه معادله دایره هست، معادله دایره تابع نیست ( از روی شکل دایره هم میشه گفت که دایره تابع نیست)Jahid Khalilian در بودن یا نبودن مساله این است!(تابع) گفته است:
یه جای مبهم تو سوال دوم اینه که روی سوال گفته زوج مرتب.مگه زوج مرتب ، تابع نیست؟
پس یعنی کلا این رابطه هیچ زوج مرتبی نداره
درست نمیگم؟نمودار ون ، زوج مرتب ، نمودار ،ضابطه جبری
همشون روش های نشون دادن یک رابطه هستن ،هر رابطه ای تابع نیست ( برای تابع بودن یک رابطه باید هر مولفه اول فقط یک مولفه دوم داشته باشه)
قبلا حل کرده بودم توی یک تاپیک دیگه فکر می کنم شده بود دوتا زوج مرتب -
z Gheibi ممنونم⚘
نه تا به حال این سوال رو تو تاپیکی مطرح نکرده بودم -
Jahid Khalilian خواهش میکنم
مطمئنم قبلا حلش کردم شاید یه شخص دیگری پرسیده بوده
اگه توش مشکل دارید حلش بکنم