سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم )
-
-
Tony Montana من کنکوری نیستم و فارغ التحصیل شدم رشته های تجربی نمیتونم بگم همشون از درامد بالای برخوردارن ولی کار پیدا کردنش خیلی اسون تره اگه به رشته های تاپ نگاه میکنی داروسازی رشته منطقی نیست خیلی سخته ولی پزشکی با اینکه طولانیه ولی از همون اول در امد نسبتا خوبی داری ولی با توجه به سن شما بازم منطقی نیست الان رشته های مثله بیهوشی پرستاری اتاق عمل درامد های در حد ۶ تا ۷ تومن دارن بعضی جاها یه مقدار بیشتر بعضی جاها کمتر و چون مدت تحصیلش ۴ ساله به نظرم مناسب شماست دندون پزشکی ام معقولانه تره نسبت به پزشکی ولی تلاش بالای میخاد امیدوارم کمکی کرده باشم
-
مهدیه بانو خانم محترم من نگفتم نمیشه که گفتم میشه فقط مشکل اینجاست که ایشون هدف اصلی شون برای درس خوندن درآمد خوبه و پولی که بتونه زندکی شو بپرخونه تو درس خوندن هم پول هست فقط تنها مشکل اینه که درس خوندن میتونه برای ۱۰ سال بعد پول ساز باشه برای ایشون خب تو ۱۰ سال میخوان چیکار کنن؟؟ اصلا بگیریم بهترین رتبه رو آوردن بهترین رشته رفتن تو خود دانشگاه باید کم کم۶سال درس بخونن ۲ هم سال برای کنور وقت بزارم در بهترین صورت که بعیده چون از درس دور بودن احتمالا ۳ سال طول بکشه کنور شون ولی حالا اگه تو ۲ سال جمعش کنن اون ورم دانشگاه تقریبا بعد از ۱۰ سال تازه پول خوبی نیاد دست شون
سرتونو درد نیارم میخوام اینو بگم ایشون که مشکل پول دارن درس در آینده ای دور پول ساز خواهد بود
-
Tony Montana سلام به نظرم هر رشته ایی که بهش علاقه دارید میتونه پول ساز باشه به حرف بقیه گوش نکنید فقط شروع کنید و ببینید به چی علاقه دارید و توی همون رشته رشد کنید
-
MaryaM._.sh
سلام
اولا این ک هر کی رشته تجربی داره پولدار میش و ااین چیزارو بریز دور کلا
مثلا ببین پولدار ترین آدمای دنیا اصلا هیچکدوم درس نخوندن
(نه ک باز درس رو بزاری کنار ها!!!)
همونطور ک به تعداد انسان ها راه هست برای رسیدن به خدا
راه هم هست واس موفقیت
اگ دیدی همه تلاشتو یه جا هزینه کردی ولی نشد ک واقعا هم کم پیش میاد
حتما اونجا جای تو نیس و تو در جای دیگه ای باید برای موفقیتت بجنگی اکثر ادمای موفق و نه پولدار نگا کنی میبینی ک هی از این شاخه پریدن به اون شاخه و در جایی ک دوست داره باقی میمونه و تمام تلاششو به کار میگیره من هم پدر و ادرم بهم میگفتن برو تجربی ولی من الان یازدهم ریاضی ام با تراز 7600 بهنظرم اگ تجربی بودم 4800 رو هم نمیاوردم
پس همیشه حواست باشه""راه موفقیت تو شبیه هیچکس نیست...""
-
alireza hoseyni در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
MaryaM._.sh
سلام
راه هم هست واس موفقیت
حتما اونجا جای تو نیس و تو در جای دیگه ای باید برای موفقیتت بجنگی اکثر ادمای موفق و نه پولدار نگا کنی میبینی ک هی از این شاخه پریدن به اون شاخه و در جایی ک دوست داره باقی میمونه و تمام تلاششو به کار میگیره من هم پدر و ادرم بهم میگفتن برو تجربی ولی من الان یازدهم ریاضی ام با تراز 7600 بهنظرم اگ تجربی بودم 4800 رو هم نمیاوردم
-
Yazdan Gonabadi اوهوم میتونه در دوران تحصیل هم پول دربیاره
-
Yazdan Gonabadi در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
مهدیه بانو خانم محترم من نگفتم نمیشه که گفتم میشه فقط مشکل اینجاست که ایشون هدف اصلی شون برای درس خوندن درآمد خوبه و پولی که بتونه زندکی شو بپرخونه تو درس خوندن هم پول هست فقط تنها مشکل اینه که درس خوندن میتونه برای ۱۰ سال بعد پول ساز باشه برای ایشون خب تو ۱۰ سال میخوان چیکار کنن؟؟ اصلا بگیریم بهترین رتبه رو آوردن بهترین رشته رفتن تو خود دانشگاه باید کم کم۶سال درس بخونن ۲ هم سال برای کنور وقت بزارم در بهترین صورت که بعیده چون از درس دور بودن احتمالا ۳ سال طول بکشه کنور شون ولی حالا اگه تو ۲ سال جمعش کنن اون ورم دانشگاه تقریبا بعد از ۱۰ سال تازه پول خوبی نیاد دست شون
سرتونو درد نیارم میخوام اینو بگم ایشون که مشکل پول دارن درس در آینده ای دور پول ساز خواهد بود
سلام
نگران 10 سالم نباشید تا الان خدا 32 سال عمر داده از گشنگی نمردیم و زنده ایم اگر هیچ کاری نکنم هم اگر خدا عمر بده میتونم 30 سال دیگه رو هم به همین روال برم
فقط میخوام مهارت و دانشم رو افزایش بدهم تا بتوانم درامد و مقعیت اجتماعی مو کمی ببرم بالاتر هم برای خودم و هم برای جامعه مفید تر باشم تنها فکری که به ذهنم رسیده از طریق تحصیله
البته فکر نکنید دارم سر درس خوندن قمار میکنم که همه چشم و امیدم به اون باشه خیر شد شد نشدم نشد حسرتشو نمیخورم
یکه راهش درس خوندنه - عرض کنم خدم تتون دارم زبان انگیسی مو تقویت میکنم زبان بین امللیه زبان علم و تجارت و سیاسته وقتی مسلط باشی با خیلیا میتونی ارتباط برقرار کنی
زبان من فارسی نیست تو خونه هم فارسی حرف نمیزنیم علاقه ای هم ندارم فارسی حرف بزنم تنفر هم ندارم فقط زبان رسمی کشوره و من بخوام با شما فارس زبان ها ارتباط برقرار کنم دارم فارسی می نویسم این مسیله رو عرض کردم که بفهمید یاد گیری زبان دیگه چقدر میتونه تاثیر داشته باشه برای پیشرفت
دارم چند تا برنامه کاربردی یادمیگیرم شاید برنامه نویسی هم یادگرفتم چو.ن بلد باشی نیاز به مدرک نداری کارفرما با مهارتت کار داره نه مدرکت - بعضی وقتا میریم ماهی گیری هم ماهی میگیرم هم میفروشم - تدوینگر مجالس عروسیو غیره هستم البته با اومدن کرونا کارو کاسبی کساد شد فیلم های عروسی جشن تولد هر جشنی عزایی چیزی باشه رو میگیرم خاطرات شیرین مردم رو ثبت میکنیم
یه مدت فتوشاپ هم کار میکردم دیدم فتوشاپ خیلی انرژی ادم رو میگره نمیشه همزمان روی خیلی برنامه ها کار کرد پس بیخیال فتو شاپ شدم البته الان فکر میکنم باید بیخیال برنامه های سنگین ویرایش ویدیو شد چون سخت افزار بالا میخوان باید بروز باشی برنامه های طراحی کم هزینه ترند دارم تغییر کاربری میدم از تدوین فیلم برم سمت کار های طراحی
خیلی از اشخاص سرمایه دار اومدن تو کار آتلبه فغیلمبرداری مجالس میکس مونتاژ تدوین و کاسبی مارو بهم زدند چون اونا مجهز اومدن و ما قدرت خرید اون وسایل رو نداریم و کم کم به حاشیه رونده شدیم
مشتری تو مجلسش درون میخواد یا همون هلی شات ککواد کوپتر هرکی یه چی میگه
من وقتی گشنه ام و هیچی تو خونه نباشه گاهی نون رو داخل آب جوش یا چایی میزارم نرم شه میخورم تجربه خوبیه برای رفع گرسنگی گاهی گوجه خالی با نون گاهی داشته باشم شیرینی خامه ای پنیر تبریز
می خوام بگم ننشستم گوه اتاق اشک بریزم بگم دلم پزشکی مهندسی و غیره میخواد چرااشک میریزیم ولی دیگه کار از اشک ریخته وقت عمله باید کمربندهای همت رو محکم کنیم و با فکر و مشورت کاری صورت بدیم
اگر بتونیم میدویم به سمت هدف نشد راه میریم اگرم نشد سینه خیز میریم
درس خوندن برای من یک گزینه هستش و اومدم این جا و چند جای دیگه مطرح کردم و مشورت از بچه ها خواستم فقط در مورد ادامه تحصیل از سایر برنامه ها و کارهام مشورت نخواستم چون مربوط نیست
شما میگید این 10 سال رو میخوای چیکار کنی منم هم خدمت تون عرض کردم و این فکر غلطه که فقط بشینم بگم من میخوام درس بخونم تا به درامد برسم حتی سایر بچه ها هم فتند درکنار درس میتونی علاقه مندی هاتو دنبال کنی
ومن دارم دنبال میکنم و این همه مطالب نیست یه سری برنامه های دیگه هم تو سرم دارم بهار رو باید بیام تهران برای کار خاصی میگن همه سرمایه ات رو تو یه سبد نزار من هم نمیخوام همه انرژی مو فقط برای درس خوندن قمار کنم
امید وارم متوجه شده باشید ممون که وقت گذاشتی خوندیش
-
alireza hoseyni در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
MaryaM._.sh
سلام
راه هم هست واس موفقیت
ب قول ی نفر پولدار ترین آدم های دنیا از دانشگاه های بزرگ انصراف دادن
دوم من تعیین نکردم ک هرکس درس خوند ونخوند پیشرفت میکنه
شما اگه بخوای ی سرمایه گذار ب شدت خوبی باشی هم باید سعی کنی اصول کارت رو یاد بگیری
حالا ی نفر درس نخوند و پولدار شد رو نمیدونم
ب نظرم باید اصول کاری ک میخوای انجام بدی رو بدونی حالا چ ازطریق دانشگاه چ از راه های دیگه
وجالب تر دقیقا پستی رو تگ کردید ک حرفایی زدم ک با حرف های شما تناقض داره
اشتباه یاتگ کردید یا خوندید
وگفتم سه تا رشته درآمد خوب وتضمینی داره اونم دارو و دندان و پزشکی
ک اینو هیچ کسنمیتونه منکر بشه
نگفتم بقیه رشته ها درآمد ندارن
بازمب نوشته هام دقت کنید
-
مهدیه بانو در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
Tony Montana راسی یه کتاب هست به اسم آیین دوستیابی کتاب بی نظیری خودم دارم میخونمش بهتون کمک میکنه
سلام من آیین دوست یابی رو دارم کتاب خیلی عالیه از دیل کارنگیه از نشر هورمزد گرفتم 4 یا 5 بار خوندمش فقط یه مشکلی هست وقتی فیلمی یا کتابی تماشا یا خونده بشه بعد از مدتی فراموش میشه البته کلیاتش تقریبا تو حافظه میمونه ولی بیشتر مطالب از یاد میره :|
-
Tony Montana به هر حال فقط از شما خواهش میکنم که حالا حالا اینجا بمونید و روند زندکی تونو شرح بدید منظورم اینه که ۵ ماه بعد مثلا چنین متنی بنویسید ما بدونیم شنا به کجا رسیدی چون میتونه خیلی کمک کنه به ما و امثال شما
-
Yazdan Gonabadi در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
من هم تخمین شما رو زدم حداقل سه سال پشت کنکورم و هدفم رشته تجربی نیست - این براورد ها رو خودم همکرده 3 سال پشت کنکور 6 تا 10 سال دانشگاه
درس خوندن هزینه میخواد حداقل پول چند کتاب تست آزمون اینترنت حتی هزینه دوران تحصیل خوابگاه غذا و.... ولی باید براش برنامه ریخت درامد جانبی دارم باید مقاومت کرد و جنگید و همه امیدم رو به درس خوندن و قوبلی تو دانشگاه تاپ نزاشتم ممنون که گفتید من هم مثل شما فکر میکنم و در نظر گرفتم این موارد رو
-
Shadow Runner داداش میشه از تجربه هات سره جلسه یکم با ما در میون بذاری چه اتفاق هایی میوفته و اینا من استرس دارم یه خورده
-
Tony Montana به هر حال فقط از شما خواهش میکنم که حالا حالا اینجا بمونید و روند زندکی تونو شرح بدید منظورم اینه که ۵ ماه بعد مثلا چنین متنی بنویسید ما بدونیم شنا به کجا رسیدی چون میتونه خیلی کمک کنه به ما و امثال شما
انشاالله چشم من میگم تجربیاتمو فقط میدونم حتما کم خواهم اورد و با خودم بگم بیخیال درس سخته و اونجاست که نباید کم بیارم و شاید همه بچه ها همو پشتیانب کنند به لحاظ روانی البته من میخوام این پستمو حذف کنم چون کمی حاشیه رفتم بعد مدتی قصد حذف این مطلبو دارم چون با مشورت همفکری شما بچه ها از دو دلی در اومدم و مسیرمو انتخاب کردم
-
Masih shirdel اگر خدا بخواد هیچ اتفاقی، مثل همین آزمونای آزمایشی
-
در بازار کار ریاضی خیلی کارا میتونی بکنی خوده من ارزومه استاد دانشگاه بشم و با یه سری دانشجو بشینیم تحقیق کنیم کلی کارم میتونی بکنی ربات بسازی پرینتز سه بعدی پردازنده حالا این علاقه منه یکی هم با برنامه نویسی پا میشه یه سایت رو با یه رویا مینویسه اسمش رو میذاره الا و بچه های زیادی توش درس میخونن تهش منظورم اینه تو ریاضی خلاقیت داشته باشی میتونی هم درامد داشته باشی هم به جامعه خدمت بکنی بعدش هم وقتی 70 سالتون شد نمیگید نه حال کردم نه کار کردم
-
Shadow Runner ممنون
-
MaryaM._.sh
سلام
راه هم هست واس موفقیت
سلام
کتاملا موفقم باهات
-
Masih shirdel در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
در بازار کار ریاضی خیلی کارا میتونی بکنی خوده من ارزومه استاد دانشگاه بشم و با یه سری دانشجو بشینیم تحقیق کنیم کلی کارم میتونی بکنی ربات بسازی پرینتز سه بعدی پردازنده حالا این علاقه منه یکی هم با برنامه نویسی پا میشه یه سایت رو با یه رویا مینویسه اسمش رو میذاره الا و بچه های زیادی توش درس میخونن تهش منظورم اینه تو ریاضی خلاقیت داشته باشی میتونی هم درامد داشته باشی هم به جامعه خدمت بکنی بعدش هم وقتی 70 سالتون شد نمیگید نه حال کردم نه کار کردم
باهم هم مسیریم به نظرم تو دانشگاه ان شالله همو میبینیم
-