سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم )
-
Tony Montana در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
MaryaM._.sh در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
Tony Montana در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
من دقیق نمیدونم علاقه مندی هامو
اما میدونم من از فیلم و سریال های معمایی خیلی خوشم میاد البته باید داستان خوبی هم داشته باشند
هیچ وقت از بازرس پووآرو / شرلوک هولمز / مرداک خسته نشدم
از تن تن خوشم میاد رونامه نگاری که همه جای دنیا سفر میکنه اما دوست ندارم خودمو مثل اون گرفتار کنم
یعنی من کار تو یه محیط اتاق بسته رو دوست ندارم
نا شناخته ها برام جالب بوده
کشف اعماق اقیانوس ها نمی دونم این متخصصان زیست شناسند زمین شناسند
از ستاره ها خوشم میاد کهکشان به نظرم رشته مرتبطش فیزیک و نجوم باشه و نمیدونم دانشجویان فیزیک و نجوم درامد انچنانی ندارند - فیزیک که کلا هیچی و اگر هم بخونم باید برم خارج و اگر درامد رو هم کنار بزاریم نمیدونم مغزم کشش فیزیک و نجوم رو داره یا نه
خوبیه رشته مهندسی اینه که همش در دفتر نیست میشه رفت سر پروژه
دست به آچارم خوبه اینو تو خدمت سربازی فهمیدم توپ 23 میلی متری ضدهوایی رو بازو بسته میکردیم اسلحه ژ3 بازو بسته میکردیم البته سخت نبود وقتی یاد گرفتیم مثل لگوی خانه سازیه
به نظرم رشته هوا فضا یا مکانیک هم خوب باشه فقط نمیدونم از پس درس هاشون بر میام یا نه
یک مستندی رو دنبال میکردم به اسم عجایب مغز انسان در اون برنامه آزمایش های جالبی رو یک گروه تحقیقاتی انجام میدادند راجب عملکرد انسان در شرایط مختلف و با اگاهی از این اطلاعات نشون میدادن چطور میشه دیگران رو یعنی مغز رو گول زد من نمیدونم این محققیقن چه رشته ای درس خوندن روانشناسی روانپزشکی مغز و اعصاب البته در یک پروژه تحقیقاتی همه علوم جمع هستند
از این خاصیت مغز در خیلی جاها سود میبردند در فروش و بازاریابی در سیاست و خیلی جاها منم به شدت این برنامه عجای مغز انسان رو دنبال میکردم
من از حرفاتون ی چیزی رو خوب متوجه میشم
شما ب توانایی هاتون شکدارید
(نمیدونم ازپس درساش برمیام یان)
باور کنید میتونید
کار نشد نداره
کی گفته هوش مهمه
۹۹درصد پشتکار یک درصد هوش
راستش رو بخواید من وقتی ب اجبار رفتم رشته تجربی فقط ب پزشکی فکر کردم
اونم چون مجبورمکردن و هیچ وقت نتونستم مثل شما بدونم کتو چ کارایی عملکرد خوبی دارم
اما منم عاشق رشته مهندسی هوافضا بودمآفرین دقیقا من به توانایی هام شک دارم عزت نفسو اعتماد به نفسم پایینه اونم بی ربط به شیوه غلط تربیتی نیست چون پدر مادرمون هیچ وقت نزاشتن مستقل بشویم به این دست نزن به اون دست نزن
خب تا کی
پس قدم اول بعداز تعیین هدف بالابردن اعتمادب نفس
وباور ب توانایی هاتون هست
شما فقطی تفاوت باافراد موفق دارید
اونم اینکه خودتون باور کنید وتلاش کنید براش -
Tony Montana اعتماد به نفست رو تقویت کن خودت رو باور داشته باش یه تمرین باحال خودم انجام میدم اون چیزایی که میخوای باورت بشه رو رو کاغذ بنویس بعد یه مدت ملکه ذهنت میشه خب قوی و شجاع باش و برو دنبال هدفت قوی بودن این نیست که از هیچی نترسی قوی بودن اینه که با ترس هات مقابله کنی
-
Tony Montana به خودت و توانایی هات ایمان داشته باش
-
Tony Montana
سلام امیدوارم مشکلتون هر چه سریع تر حل بشه ، در مورد مشکلتون نمیتونم نظری بدم چون به نظرم به یه فرد آگاه و با تجربه نیازه تا راهنمایی درستی براتون داشته باشه ، لینکی که پایین براتون گذاشتم ، لینک دانلود کتابی هست که به نظرم میتونه براتون مفید باشه .
اما یه چیزی ، تو علم روانشناسی میگن وقتی یکی از ارتفاع میترسه ، میبرنش لب پرتگاه یا یه جای مرتفع و بهش میگن حالا به پایین نگاه کن ، در واقع با ترسش رو به روش میکنن تا متوجه بشه که اونقدرا هم که فکر میکنه ترسناک نیست ، به شما هم پیشنهاد میکنم با ترس هاتون رو به رو بشید .
در ضمن سایت منیاز پادکست هم ، پادکست های روانشناختی خیلی خوبی میذاره ، اگه فرصت کردید حتما گوش بدید.
این کتاب رو هم حتما بخونید ، امیدوارم مفید و کمک کننده باشه ، موفق باشید .دانلود کتاب چگونه اعتماد به نفسم را افزایش دادم
لینک دانلود: https://www.ketabrah.ir/go/b41749/1bbd81
-
دیوار در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
Tony Montana
سلام امیدوارم مشکلتون هر چه سریع تر حل بشه ، در مورد مشکلتون نمیتونم نظری بدم چون به نظرم به یه فرد آگاه و با تجربه نیازه تا راهنمایی درستی براتون داشته باشه ، لینکی که پایین براتون گذاشتم ، لینک دانلود کتابی هست که به نظرم میتونه براتون مفید باشه .
اما یه چیزی ، تو علم روانشناسی میگن وقتی یکی از ارتفاع میترسه ، میبرنش لب پرتگاه یا یه جای مرتفع و بهش میگن حالا به پایین نگاه کن ، در واقع با ترسش رو به روش میکنن تا متوجه بشه که اونقدرا هم که فکر میکنه ترسناک نیست ، به شما هم پیشنهاد میکنم با ترس هاتون رو به رو بشید .
در ضمن سایت منیاز پادکست هم ، پادکست های روانشناختی خیلی خوبی میذاره ، اگه فرصت کردید حتما گوش بدید.
این کتاب رو هم حتما بخونید ، امیدوارم مفید و کمک کننده باشه ، موفق باشید .دانلود کتاب چگونه اعتماد به نفسم را افزایش دادم
لینک دانلود: https://www.ketabrah.ir/go/b41749/1bbd81
سلام
ممنون از لطف تون
بله من مشاور روانشناس و روانپزشک مراجعه کردم ایشون گفتند مشکل جدی نیست اما معظل بدیه که نتونی مهارش کنی از زندگی عقب می افتی یه جور فلجی !!
هر دوشون هم گفتند باید در جمع حضور داشته باشی ... و گفتند فعلا بیماری کروناس درکت میکنیم و فکر خوبیه که فعلا بیخود قاطی جمع نشی
بعدشم یه سری خود خوری ذهنی و فکرهای غلطت گفتند نیاز به اصلاح داره و حرف هایی نشیر تفکر مثبت و ذهن آگاهی حضور ذهن در زمان حال تمرین های ریلکسیشن غلبه بر کمال گرایی دیدن آدما به رنگ خاکستری و از این راهنمایی ها کرد ارتقا عزت نفس و اعتماد به نفس و..
من اراتباطمو با روانشناس و روانپزشک قطع کردم - روانپزشک که فقط قرص میداد هر ماه ویزیت میکرد کلی پول میگیره راهنمایی خاصی هم نمیکنه میگه چکار کردی؟؟ توی جمع بودی ؟؟
روانششناسم هم ویزیتش رایگان بود و غیر حضوری اینترنتی بودند دو سه جلسه بعد صحبت از حق ویزیت کردند و گفتند سرشون شلوغه و بیمارهای مهم تر اروژانسی تر از من دارند و دو سه بار هم برنامه منو پاک کردند به بهانه ایی!! گفتند مکاتبه کن دوباره وقت بگیر من فهمیدم طرف نمیخواد رایگان کار کنه رایگان اینا فقط برا تبلیغ و جذب مشتری بوده
من که اصرارش نکردم اجبارشم نکردم خودش داشت تبلیغ میکرد در این شرایط سخت جهانی من در خدمت مردم عزیز مون هستم !!! ویزیت من رایگانه !!
ممنون بابات پیشنهادت و وقتی که گذاشتی حتما کتاب رو مطالعه میکنم
-
Tony Montana سلام
من متن شما رو کامل خوندم فقط فقط یک نکته ميخواستم بگم اونم اینه که خب هدف از درس خوندن شما در مرحله اول پول و درآمد هست درسته؟ این چیزی بود که از متن خودتون میشه فهمید ولی نکته قابل تامل اینجاست که درس خوندن کلیک برنامه بلند مدته که میتونه مثلا ۱۰ آینده شما رو پشتیبانی کنه ببینید الان شما ۳۲ سال دارید در بهترین حالت ۲ سال وقت بزارید و درس بخونید و بهترین رشته و دانشگاه قبول بشید(بهترین حالت)خب بعد شما باید وارد دانشگاه بشید توجه کنید در سن ۳۴ سالگی ترم اول !!!!!!
حالا اونم مهم نیست شما که میخوای پزشکی یا هر رسته دیگه بری خب باید تو دانشگاه کم کم کم ۷ سال درس بخونی و تو این ۷ سال شاید دانشگاه دولتی باشه ولی حقوق که به شما نمیده یعتی میخوام اینو بگم در بهترین صورت که شنا درس بخونی و بهترین اتفاقی بیفته شما در سن ۴۰ سالگی تازه میتونی روی درآمد خوب حساب باز کنی !!!!! امیدوارم منظورمو گرفته باشید درس خوندن خوبه ولی در بلند مدت براتون مفیده به نظرم به این نکته توجه کنید
در ضمن این در صورتی بود که شما بتونی در عرض ۲ سال همه مطالب رو یاد بگیری و مسلط بشی و کنکور
قبول شی -
Yazdan Gonabadi در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
Tony Montana سلام
من متن شما رو کامل خوندم فقط فقط یک نکته ميخواستم بگم اونم اینه که خب هدف از درس خوندن شما در مرحله اول پول و درآمد هست درسته؟ این چیزی بود که از متن خودتون میشه فهمید ولی نکته قابل تامل اینجاست که درس خوندن کلیک برنامه بلند مدته که میتونه مثلا ۱۰ آینده شما رو پشتیبانی کنه ببینید الان شما ۳۲ سال دارید در بهترین حالت ۲ سال وقت بزارید و درس بخونید و بهترین رشته و دانشگاه قبول بشید(بهترین حالت)خب بعد شما باید وارد دانشگاه بشید توجه کنید در سن ۳۴ سالگی ترم اول !!!!!!
حالا اونم مهم نیست شما که میخوای پزشکی یا هر رسته دیگه بری خب باید تو دانشگاه کم کم کم ۷ سال درس بخونی و تو این ۷ سال شاید دانشگاه دولتی باشه ولی حقوق که به شما نمیده یعتی میخوام اینو بگم در بهترین صورت که شنا درس بخونی و بهترین اتفاقی بیفته شما در سن ۴۰ سالگی تازه میتونی روی درآمد خوب حساب باز کنی !!!!! امیدوارم منظورمو گرفته باشید درس خوندن خوبه ولی در بلند مدت براتون مفیده به نظرم به این نکته توجه کنید
در ضمن این در صورتی بود که شما بتونی در عرض ۲ سال همه مطالب رو یاد بگیری و مسلط بشی و کنکور
قبول شیسلام
من کار میکنم ولی در حدی نیست که بتونم باهاش یه زندگی مناسب رو فراهم کنم و نمیشه رو درامدش اکتفا کرد و همچین هم از این کار خوشم نمیاد دست روی دست هم زیاد شده این کارم از سر اجبار برای بخور نمیر هستش الان که کروناس کلا کاسبی کساد شده دانشگاه رشته خوب تنها راه خوشبختی نیست خوشبختی و درامد فقط از دانشگاه خوب نمیگذره اما خب راه بدبختی هم نیست . مسیری تقریبا تضمینی برای یه مقدار درامده خیلی از اشخاص کلاهبردار مدعی اند درس نخون بیا یادت بدم چطور مثل بیل گیتس بشی ! استیو جابز بشی ! راز و رمزهای موفقیت ثروت !! مطالبی که در مدرسه و دانشگه یاد نمیدن !! رموزی که دست پادشاهانه !! یکی رفته سبزی فروخته کم کم با استراتژی غریزیش در جای درست در زمان درست ادم درستی بوده و میلیاردر شده ولی میلیون ها نفر سبزی میفروشند اونا میلیاردر نمیشن و مربیان کلاهبردار مفقیت این واقعیت رو پنهان میکنند اگر موفقیت رمز و رازی داشت اون رو ثروتمندان جهان به بچه هاشون یاد میدادند چون خودشون هم نمیدونند فقط میدونند در زمان درست درمکان درست ادم درستی بودند جالبه بعضیا تا به یه موقعیتی میرسند کلی کتاب سخنرانی میدن بیرون که چطور به اون همه ثروت رسیدند مثل همین جک ما مالک علی بابا کلی سخنرانی نصیحت میکنه که چطور میلیاردر شده و خودش بتهتر میدونه در زمان درست در مکان درست ادم درستی بوده شایدم نبوده رانت دولتی با دولت کمونیستی داشته خدا میدونه با من و شما چه درسته میتونند تجربیاتشونو استراتژی شونو بگن یکی با جان و دل دوست داره درس بخونه علم یاد بگیره یکی رو بکشی هم دوست نداره تحصیل کنه دوست داره مثلا کارهای فنی کنه دلالی کنه یا اصلا احتیاجی به درامد نداره و پشتوانه مالی خانوادگی داره یا اصلا درویشه هیچی نداره دل به دنیا نمیده پولم نداره راضیه - توصیه شما کلیه اون چیزی که برای من خوبه شاید برای دیگران خوب نباشه
یکی معتقده ایران کشور خوبی برای زندگی نیست یکی برعکس - یکی به حجاب معتقده دیگری به حجاب اختیاری و ازاد یکی به پراید و سمند راضیه یکی کمتر از ماشین های ژاپنی رو قبول نداره اگر عمری باشه 10 سال هم میاد و مهم اینه در 10 سال دیگه کجا باشیم؟
و ایا در ان موقعیت راضی هستیم یا خیر ؟ تعریف من از موفقیت اینه :: موفقیت یعنی احساس رضایت یکی 5 میلیون تومان در ماه حقوق میگیره اما از درامدش ناراضیه و این امر موجب ناراحتی و نارضایتیش میشه رفته رفته روحیه اش بد میشه سطح توقعاتش بالاتره و این به عزت نفسش هم ضربه میزنه
شخص دیگری 2 میلیون تومان حقوق میگیره و کاملا سر خوش و راضیه جهان بینی و معنای زندگی هر شخصی متفاوت از دیگریه
هر شخصی نگاهش به زندگی متفاوته امیدوارم جواب تونو گرفته باشید
-
Tony Montana راسی یه کتاب هست به اسم آیین دوستیابی کتاب بی نظیری خودم دارم میخونمش بهتون کمک میکنه
-
Tony Montana شما اصلا به حرف بنده توجه نکردیدمن چی گفتم شما جی میگی ببخشیدا ولی منظورم این بود در بهترین بهترین صورت تحصیل برای شما ۱۰ بعد پول ساز خواهد بود اونم اگه تو ۲ سال کنکور رو رد کنید توجه کنید ۱۰ سال !!!!!! اصلا بیشتر بخشی که گفتید من مخالف یا موافق نیستم چون اصلا بحث ما این نبود
-
Yazdan Gonabadi کی گفته نمیشه میشه چرا نشه؟مگه ایشون دل ندارن هر موقع شروع کنی برای بهتر شدن دیر نیست هستن کسایی که خیلی سال از درس دور بودند درس خوندن قبول شدند مثال هم زیاده زیاد
-
-
Tony Montana من کنکوری نیستم و فارغ التحصیل شدم رشته های تجربی نمیتونم بگم همشون از درامد بالای برخوردارن ولی کار پیدا کردنش خیلی اسون تره اگه به رشته های تاپ نگاه میکنی داروسازی رشته منطقی نیست خیلی سخته ولی پزشکی با اینکه طولانیه ولی از همون اول در امد نسبتا خوبی داری ولی با توجه به سن شما بازم منطقی نیست الان رشته های مثله بیهوشی پرستاری اتاق عمل درامد های در حد ۶ تا ۷ تومن دارن بعضی جاها یه مقدار بیشتر بعضی جاها کمتر و چون مدت تحصیلش ۴ ساله به نظرم مناسب شماست دندون پزشکی ام معقولانه تره نسبت به پزشکی ولی تلاش بالای میخاد امیدوارم کمکی کرده باشم
-
مهدیه بانو خانم محترم من نگفتم نمیشه که گفتم میشه فقط مشکل اینجاست که ایشون هدف اصلی شون برای درس خوندن درآمد خوبه و پولی که بتونه زندکی شو بپرخونه تو درس خوندن هم پول هست فقط تنها مشکل اینه که درس خوندن میتونه برای ۱۰ سال بعد پول ساز باشه برای ایشون خب تو ۱۰ سال میخوان چیکار کنن؟؟ اصلا بگیریم بهترین رتبه رو آوردن بهترین رشته رفتن تو خود دانشگاه باید کم کم۶سال درس بخونن ۲ هم سال برای کنور وقت بزارم در بهترین صورت که بعیده چون از درس دور بودن احتمالا ۳ سال طول بکشه کنور شون ولی حالا اگه تو ۲ سال جمعش کنن اون ورم دانشگاه تقریبا بعد از ۱۰ سال تازه پول خوبی نیاد دست شون
سرتونو درد نیارم میخوام اینو بگم ایشون که مشکل پول دارن درس در آینده ای دور پول ساز خواهد بود
-
Tony Montana سلام به نظرم هر رشته ایی که بهش علاقه دارید میتونه پول ساز باشه به حرف بقیه گوش نکنید فقط شروع کنید و ببینید به چی علاقه دارید و توی همون رشته رشد کنید
-
MaryaM._.sh
سلام
اولا این ک هر کی رشته تجربی داره پولدار میش و ااین چیزارو بریز دور کلا
مثلا ببین پولدار ترین آدمای دنیا اصلا هیچکدوم درس نخوندن
(نه ک باز درس رو بزاری کنار ها!!!)
همونطور ک به تعداد انسان ها راه هست برای رسیدن به خدا
راه هم هست واس موفقیت
اگ دیدی همه تلاشتو یه جا هزینه کردی ولی نشد ک واقعا هم کم پیش میاد
حتما اونجا جای تو نیس و تو در جای دیگه ای باید برای موفقیتت بجنگی اکثر ادمای موفق و نه پولدار نگا کنی میبینی ک هی از این شاخه پریدن به اون شاخه و در جایی ک دوست داره باقی میمونه و تمام تلاششو به کار میگیره من هم پدر و ادرم بهم میگفتن برو تجربی ولی من الان یازدهم ریاضی ام با تراز 7600 بهنظرم اگ تجربی بودم 4800 رو هم نمیاوردم
پس همیشه حواست باشه""راه موفقیت تو شبیه هیچکس نیست...""
-
alireza hoseyni در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
MaryaM._.sh
سلام
راه هم هست واس موفقیت
حتما اونجا جای تو نیس و تو در جای دیگه ای باید برای موفقیتت بجنگی اکثر ادمای موفق و نه پولدار نگا کنی میبینی ک هی از این شاخه پریدن به اون شاخه و در جایی ک دوست داره باقی میمونه و تمام تلاششو به کار میگیره من هم پدر و ادرم بهم میگفتن برو تجربی ولی من الان یازدهم ریاضی ام با تراز 7600 بهنظرم اگ تجربی بودم 4800 رو هم نمیاوردم
-
Yazdan Gonabadi اوهوم میتونه در دوران تحصیل هم پول دربیاره
-
Yazdan Gonabadi در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
مهدیه بانو خانم محترم من نگفتم نمیشه که گفتم میشه فقط مشکل اینجاست که ایشون هدف اصلی شون برای درس خوندن درآمد خوبه و پولی که بتونه زندکی شو بپرخونه تو درس خوندن هم پول هست فقط تنها مشکل اینه که درس خوندن میتونه برای ۱۰ سال بعد پول ساز باشه برای ایشون خب تو ۱۰ سال میخوان چیکار کنن؟؟ اصلا بگیریم بهترین رتبه رو آوردن بهترین رشته رفتن تو خود دانشگاه باید کم کم۶سال درس بخونن ۲ هم سال برای کنور وقت بزارم در بهترین صورت که بعیده چون از درس دور بودن احتمالا ۳ سال طول بکشه کنور شون ولی حالا اگه تو ۲ سال جمعش کنن اون ورم دانشگاه تقریبا بعد از ۱۰ سال تازه پول خوبی نیاد دست شون
سرتونو درد نیارم میخوام اینو بگم ایشون که مشکل پول دارن درس در آینده ای دور پول ساز خواهد بود
سلام
نگران 10 سالم نباشید تا الان خدا 32 سال عمر داده از گشنگی نمردیم و زنده ایم اگر هیچ کاری نکنم هم اگر خدا عمر بده میتونم 30 سال دیگه رو هم به همین روال برم
فقط میخوام مهارت و دانشم رو افزایش بدهم تا بتوانم درامد و مقعیت اجتماعی مو کمی ببرم بالاتر هم برای خودم و هم برای جامعه مفید تر باشم تنها فکری که به ذهنم رسیده از طریق تحصیله
البته فکر نکنید دارم سر درس خوندن قمار میکنم که همه چشم و امیدم به اون باشه خیر شد شد نشدم نشد حسرتشو نمیخورم
یکه راهش درس خوندنه - عرض کنم خدم تتون دارم زبان انگیسی مو تقویت میکنم زبان بین امللیه زبان علم و تجارت و سیاسته وقتی مسلط باشی با خیلیا میتونی ارتباط برقرار کنی
زبان من فارسی نیست تو خونه هم فارسی حرف نمیزنیم علاقه ای هم ندارم فارسی حرف بزنم تنفر هم ندارم فقط زبان رسمی کشوره و من بخوام با شما فارس زبان ها ارتباط برقرار کنم دارم فارسی می نویسم این مسیله رو عرض کردم که بفهمید یاد گیری زبان دیگه چقدر میتونه تاثیر داشته باشه برای پیشرفت
دارم چند تا برنامه کاربردی یادمیگیرم شاید برنامه نویسی هم یادگرفتم چو.ن بلد باشی نیاز به مدرک نداری کارفرما با مهارتت کار داره نه مدرکت - بعضی وقتا میریم ماهی گیری هم ماهی میگیرم هم میفروشم - تدوینگر مجالس عروسیو غیره هستم البته با اومدن کرونا کارو کاسبی کساد شد فیلم های عروسی جشن تولد هر جشنی عزایی چیزی باشه رو میگیرم خاطرات شیرین مردم رو ثبت میکنیم
یه مدت فتوشاپ هم کار میکردم دیدم فتوشاپ خیلی انرژی ادم رو میگره نمیشه همزمان روی خیلی برنامه ها کار کرد پس بیخیال فتو شاپ شدم البته الان فکر میکنم باید بیخیال برنامه های سنگین ویرایش ویدیو شد چون سخت افزار بالا میخوان باید بروز باشی برنامه های طراحی کم هزینه ترند دارم تغییر کاربری میدم از تدوین فیلم برم سمت کار های طراحی
خیلی از اشخاص سرمایه دار اومدن تو کار آتلبه فغیلمبرداری مجالس میکس مونتاژ تدوین و کاسبی مارو بهم زدند چون اونا مجهز اومدن و ما قدرت خرید اون وسایل رو نداریم و کم کم به حاشیه رونده شدیم
مشتری تو مجلسش درون میخواد یا همون هلی شات ککواد کوپتر هرکی یه چی میگه
من وقتی گشنه ام و هیچی تو خونه نباشه گاهی نون رو داخل آب جوش یا چایی میزارم نرم شه میخورم تجربه خوبیه برای رفع گرسنگی گاهی گوجه خالی با نون گاهی داشته باشم شیرینی خامه ای پنیر تبریز
می خوام بگم ننشستم گوه اتاق اشک بریزم بگم دلم پزشکی مهندسی و غیره میخواد چرااشک میریزیم ولی دیگه کار از اشک ریخته وقت عمله باید کمربندهای همت رو محکم کنیم و با فکر و مشورت کاری صورت بدیم
اگر بتونیم میدویم به سمت هدف نشد راه میریم اگرم نشد سینه خیز میریم
درس خوندن برای من یک گزینه هستش و اومدم این جا و چند جای دیگه مطرح کردم و مشورت از بچه ها خواستم فقط در مورد ادامه تحصیل از سایر برنامه ها و کارهام مشورت نخواستم چون مربوط نیست
شما میگید این 10 سال رو میخوای چیکار کنی منم هم خدمت تون عرض کردم و این فکر غلطه که فقط بشینم بگم من میخوام درس بخونم تا به درامد برسم حتی سایر بچه ها هم فتند درکنار درس میتونی علاقه مندی هاتو دنبال کنی
ومن دارم دنبال میکنم و این همه مطالب نیست یه سری برنامه های دیگه هم تو سرم دارم بهار رو باید بیام تهران برای کار خاصی میگن همه سرمایه ات رو تو یه سبد نزار من هم نمیخوام همه انرژی مو فقط برای درس خوندن قمار کنم
امید وارم متوجه شده باشید ممون که وقت گذاشتی خوندیش
-
alireza hoseyni در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
MaryaM._.sh
سلام
راه هم هست واس موفقیت
ب قول ی نفر پولدار ترین آدم های دنیا از دانشگاه های بزرگ انصراف دادن
دوم من تعیین نکردم ک هرکس درس خوند ونخوند پیشرفت میکنه
شما اگه بخوای ی سرمایه گذار ب شدت خوبی باشی هم باید سعی کنی اصول کارت رو یاد بگیری
حالا ی نفر درس نخوند و پولدار شد رو نمیدونم
ب نظرم باید اصول کاری ک میخوای انجام بدی رو بدونی حالا چ ازطریق دانشگاه چ از راه های دیگه
وجالب تر دقیقا پستی رو تگ کردید ک حرفایی زدم ک با حرف های شما تناقض داره
اشتباه یاتگ کردید یا خوندید
وگفتم سه تا رشته درآمد خوب وتضمینی داره اونم دارو و دندان و پزشکی
ک اینو هیچ کسنمیتونه منکر بشه
نگفتم بقیه رشته ها درآمد ندارن
بازمب نوشته هام دقت کنید
-
مهدیه بانو در سلام - کدارم رشته درآمد خوبی داره ( من گم و گیج هستم ) گفته است:
Tony Montana راسی یه کتاب هست به اسم آیین دوستیابی کتاب بی نظیری خودم دارم میخونمش بهتون کمک میکنه
سلام من آیین دوست یابی رو دارم کتاب خیلی عالیه از دیل کارنگیه از نشر هورمزد گرفتم 4 یا 5 بار خوندمش فقط یه مشکلی هست وقتی فیلمی یا کتابی تماشا یا خونده بشه بعد از مدتی فراموش میشه البته کلیاتش تقریبا تو حافظه میمونه ولی بیشتر مطالب از یاد میره :|