زیست گیاهی و هزاران دردسر
-
Amir 6 سلام شما که یازدهمی و وقت بیشتر داری از کلیپای تورق یا صفر تا صد آقای موقاری در سایت آلا استفاده کنید وقت بذارید خیلی قوی میشید
-
سلام
تورق سریع استاد موقاری رو حتما ببینید
یه سری تست ها و نکته های مهم رو که قبلا نشان دار کردین رو بخونین
یه سری جدول و اینا فکر کنم تو صفر تا صد گذاشتن استاد موقاری اونا هم خیلی خوبن
من خودم تتا رو هم خریدم مفید بود...البته الان نمیدونم فرصت میکنید همه فیلماشو ببینید یا نه
از کتابای جمع بندی زیست که خلاصه شده میتونید استفاده کنید
یه کتاب مثل کتاب فصل آزمون خیلی سبز(اگر اشتباه نکنم اسمش رو) خیلی کاربردیه تقریبا همه نکته ها رو در قالب تست گفته -
Amir 6 سلام شما که یازدهمی و وقت بیشتر داری از کلیپای تورق یا صفر تا صد آقای موقاری در سایت آلا استفاده کنید وقت بذارید خیلی قوی میشید
reyhane karimi 0
وقت میزارم
دهم رو نتونستم کامل ببندم
الان هم فیلمای تورق رو میفهمم متوجه نمیشم چیزی -
سلام
تورق سریع استاد موقاری رو حتما ببینید
یه سری تست ها و نکته های مهم رو که قبلا نشان دار کردین رو بخونین
یه سری جدول و اینا فکر کنم تو صفر تا صد گذاشتن استاد موقاری اونا هم خیلی خوبن
من خودم تتا رو هم خریدم مفید بود...البته الان نمیدونم فرصت میکنید همه فیلماشو ببینید یا نه
از کتابای جمع بندی زیست که خلاصه شده میتونید استفاده کنید
یه کتاب مثل کتاب فصل آزمون خیلی سبز(اگر اشتباه نکنم اسمش رو) خیلی کاربردیه تقریبا همه نکته ها رو در قالب تست گفتهmaryam111
سلام. مشکل اینجاست پارسال نتونستم صفرتاصد گیاهی رو ببینم.الان که رسیدم به گیاهیا به مشکل میخورم.الان من چه کار کنم؟بشینم گیاهی دهم رو شروع کنم؟یا برم یازدهم رو ببینم بعد برم دهمو بخونم بعد شروع کنم به تست زنی.چه کار کنم به نظر شما؟ -
maryam111
سلام. مشکل اینجاست پارسال نتونستم صفرتاصد گیاهی رو ببینم.الان که رسیدم به گیاهیا به مشکل میخورم.الان من چه کار کنم؟بشینم گیاهی دهم رو شروع کنم؟یا برم یازدهم رو ببینم بعد برم دهمو بخونم بعد شروع کنم به تست زنی.چه کار کنم به نظر شما؟Amir 6 در زیست گیاهی و هزاران دردسر گفته است:
maryam111
سلام. مشکل اینجاست پارسال نتونستم صفرتاصد گیاهی رو ببینم.الان که رسیدم به گیاهیا به مشکل میخورم.الان من چه کار کنم؟بشینم گیاهی دهم رو شروع کنم؟یا برم یازدهم رو ببینم بعد برم دهمو بخونم بعد شروع کنم به تست زنی.چه کار کنم به نظر شما؟خب بازم همون تورق سریع رو ببینید و کتاب رو کامل بخونید
از جزوه ها و خلاصه هایی که بچه ها تو تاپیکا میذارن هم میتونید استفاده کنید و نکاتش رو به کتابتون اضافه کنید و شکلهای کتاب رو کااامل بخونید
ببخشید من فکر کردم شما کنکوری هستید🤦♀️
الان که یازدهمید حتما ببینید صفر تا صد یازدهم رو برای قسمت گیاهی و تست هاش رو کامل بزنید
دهم رو انشالله تابستون صفر تا صد گیاهی رو ببینید و اوکیش کنید -
Amir 6 در زیست گیاهی و هزاران دردسر گفته است:
maryam111
سلام. مشکل اینجاست پارسال نتونستم صفرتاصد گیاهی رو ببینم.الان که رسیدم به گیاهیا به مشکل میخورم.الان من چه کار کنم؟بشینم گیاهی دهم رو شروع کنم؟یا برم یازدهم رو ببینم بعد برم دهمو بخونم بعد شروع کنم به تست زنی.چه کار کنم به نظر شما؟خب بازم همون تورق سریع رو ببینید و کتاب رو کامل بخونید
از جزوه ها و خلاصه هایی که بچه ها تو تاپیکا میذارن هم میتونید استفاده کنید و نکاتش رو به کتابتون اضافه کنید و شکلهای کتاب رو کااامل بخونید
ببخشید من فکر کردم شما کنکوری هستید🤦♀️
الان که یازدهمید حتما ببینید صفر تا صد یازدهم رو برای قسمت گیاهی و تست هاش رو کامل بزنید
دهم رو انشالله تابستون صفر تا صد گیاهی رو ببینید و اوکیش کنید -
-
reyhane karimi 0
وقت میزارم
دهم رو نتونستم کامل ببندم
الان هم فیلمای تورق رو میفهمم متوجه نمیشم چیزیAmir 6 ببین شما نیاز نیست اصلا اینقدر نگران باشید شما فرصت دارید هنوز تدرسهای هر کدوم از اساتید و که باهاش بیشتر میفهمید ببینید ولی قبلش حتی اگه حس کردید خیلی چیزی متوجه نمیشید کتابو حتما حتما بخونید بارها و بارها و اشکالاتتونو که شاید بد تو ذهنتون جا گرفته تو انجمن بپرسید به مرور موضوع دستتون میاد
-