تو رو خدا نرو پزشکی
-
@danial-hosseiny دوست عزیز پیشنهاد میکنم دوباره متن رو بخونید!
.اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی
اگه فکر می کنی که میتونی باهاش فیس بده
اگه فکر می کنی پزشکی خیلی اسمش باحاله پس باید بری
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کردیا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
یا میشی اون دکتری که سر عمل بینی ساده یه دختر از آشناهامون کُشتش!
تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی:
این حجم منطق شاید با حجم مخالفتی که شما گفتید خنثی شد@narjes-hashemi
شما اشتباه خوندی رفیق!!!
وگرنه منظورش کاملا همینیه که من گفتم
میگه اگه علاقه نداری و به دلایل پول و قیافه گرفتن و فیس و افاده و اسم و رسم میری؛ نرو!
همین و بس...
هیچ منظور دیگه ای نداره و نمیتونه داشته باشه!!!
نگفته اگه علافه داری نرو!
گفته اگه علاقه نداری نرو!!! -
اگه فکر می کنی بعد قبولی راحتی
اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی
اگه فکر می کنی اسونه
اگه فکر می کنی درآمد همه پزشک ها خیلی بالاست
اگه فکر می کنی توی بیست و خورده ای سالگی واسه خودت مطب میزنی
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی: )
تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری @فارغ-التحصیلان-آلاء
jana bin نمیدونم چرا جدیدا همه ازین مدل تاپیکا میبینم حالا وجدان کاری و اینا درسته و پست جالبی بود و باعث شد همگی فکر کنیم خوب بود ولی خب نکته قابل توجه اینجاست که این روزا من هرچی اعتراض به مشاغل دیدم همش پزشکیه چرا هیچکس در وصف معلمی یا دبیری نمینویسه باور کنین همونقد که جون آدما مهمه روح و روان آدمام مهمه من خودم به شخصه معلمایی داشتم که شخصیت آدمو خرد میکردن و اینکه ما نسلمون رفته رفته داره خجالتی تر و درونگرا تر میشه بخاطر همین آدماست من خیلیارو میشناسم با رتبه هزار و زیر هزار رفته باشن معلمی ولی خیلیارم دیدم که از سر ناچاری بوده میخواستم فقط بگم که وجدان کاری تو همه کارها لازمه بخصوص بحث آموزش شاید پزشکی بهش بیشتر توجه میشه چون تاثیرش همون لحظه مشخص میشه ولی باور کنید آموزش خیلی فاجعه بار تره و یه نسلیو میتونه نابود کنه به شخصه من تمام دوران دبستانم به افسردگی و گریه و دوری از اجتماع گذشت بخاطر همین انسانها ولی خب بخشیدمشون بازم تاکید میکنم من قصدم توهین به هیچ رشته ای نبود وگرنه ما خانوادگی همه فرهنگی هستیم همه شغل ها و همه آدما قابل احترامن امیدوارم کسی منظور بدی برداشت نکنه˘◡˘
-
اگه فکر می کنی اسونه
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری @فارغ-التحصیلان-آلاء
jana bin دقیقا سخن شما مشکل من هست
دیگه نمیدونم به چه زبونی به خانواده بگم من تجربی دوست ندارم (پایه ام ضعیف نیست تو کارنامه ام زیست ۱۸شدم تو قلم چی ام بدک نیستم)
ولی خانواده گیر داده برو تجربی که پول دربیاری!!!
میگن: اگه آبرو
موقعیت شغلی
ثروت
خوشبختی
میخوای برو دکتر شو
بابا من به چه زبونی بگم عاشق نویسندگی و کارگردانی ام میگن هر زمان دکتر شدی ،چهل ساله که شد، برو دنبال علاقت.
آخه همین الآنم میتونم ،برم سراغ چیزی که دوسش دارم و تا پای جون براش تلاش میکنم تا چهل سالگی من اون انرژی که الان دارم دیگه ندارم.
ولی میگن چون دختر دایی هات دکترم توام باید دکتر شی که ما خجالت نکشیم پسرمون از اون کم بشه یا اینکه منو با پسر داییم مقایسه میکنن که تو تیزهوشان هست و امسال کنکور میده .دیگه واقعا نمیدونم چی بگم. -
@narjes-hashemi اتفاقا به نظرم حرفش کاملا منطقیه
اگه به خاطر کلاس کار و پول و اینا بخواد آدم بره پزشکی همون بهتر که نره
کسی که واقعا عاشق پزشکی باشه و تمام سختیاش رو به جوون بخره قطعا موفق میشه جون مردم رو هم نجات میده تازه کلی هم دعای خیر پشت سرشه
اما از اون طرف کسی که داره تجارت میکنه با پزشکی حواسش به اینه که میتونه چیکار کنه تا پول بیشتری از مریض بگیره در نتیجه اقدامات غیر ضروری برای مریض انجام میده که ممکنه به ضررش هم باشه
بحث همه پزشکا نیست بحث پزشک هایی هستن که به خاطرپول و فشار خانواده یا هر چیز دیگه ای پزشک شدن و الان بیشتر از هرچیزی دارن با جون مردم بازی میکننmaryam111 دوست عزیز من فکرمیکنم که خودشماهم دانشجوی پزشکی هستید اگر اشتباه نکن!
پزشکی الکی نیست بدون هیچ سواد علمی و فقط برای پول رفت سراغش دنیا قانون داره این احتمال رو میدم که بد برداشت کرده باشم ولی خب به قول دوستمون @danial-hosseiny این حجم مخالفت بیانگر چیزی جز این که موضوع از همین قراره نیست و خب آدم واقعا نمیتونه قبول کنه که یکی بگه ده بیس سال دیگه میشه همون دکتری که متاسفانه گند زده داخل علم پزشکی همون دکتری که سوادش از من و شما بیشتر بوده و دقیقا مثل من و شما مرتکب اشتباه شده چرا باید یه آدم تحصیل کرده اونم دقیقا صدروز مونده به کنکور به خودش اجازه بده و انگیزه هارو تخریب کنه؟چرا میگن اگه اوردی هم نرو پزشکی! دید کلی رو نباید درنظر میگرفتن
همون پزشک مد نظر شما هرچی هم باشه سواد رو داره خود من به شخصه اعتراف میکنم عاشق پزشکی هم و علاوه بر اینکه افتخار میکنم جون یه مریض رو نجات بدم برام مهمه که چرا با این همه زجری که براش کشیدم نباید عشق کنم؟ و قاعدتا عاشق درامدشم! الان نرم پزشکی؟الان میشم همون دکترمد نظر ایشون؟!شاید هم مشکل من بودم و واقعا عذرمیخوام بابت برداشت بدم
.jana bin اگر اشتباهی شده من دوباره از شما معذرت میخوام ولی خب متن شما هم جاهایی گیر داشت دید کلی رو نباید به کار برد نه تنها این متنتون بلکه اون متنی هم که تاپیک دیگه گذاشتید واقعا توصیفش سخت میشه
-
jana bin دقیقا سخن شما مشکل من هست
دیگه نمیدونم به چه زبونی به خانواده بگم من تجربی دوست ندارم (پایه ام ضعیف نیست تو کارنامه ام زیست ۱۸شدم تو قلم چی ام بدک نیستم)
ولی خانواده گیر داده برو تجربی که پول دربیاری!!!
میگن: اگه آبرو
موقعیت شغلی
ثروت
خوشبختی
میخوای برو دکتر شو
بابا من به چه زبونی بگم عاشق نویسندگی و کارگردانی ام میگن هر زمان دکتر شدی ،چهل ساله که شد، برو دنبال علاقت.
آخه همین الآنم میتونم ،برم سراغ چیزی که دوسش دارم و تا پای جون براش تلاش میکنم تا چهل سالگی من اون انرژی که الان دارم دیگه ندارم.
ولی میگن چون دختر دایی هات دکترم توام باید دکتر شی که ما خجالت نکشیم پسرمون از اون کم بشه یا اینکه منو با پسر داییم مقایسه میکنن که تو تیزهوشان هست و امسال کنکور میده .دیگه واقعا نمیدونم چی بگم.حسین نادری خیلی بده خیلیییییی خانواده من خیلییی روی رشته انسانی تاکید داشتند چرا چون اکثر بچههای فامیلمون تو این رشته بودن بشینید منطقی باهاشون حرف بزنید به هرحال یه راهی پیدا کنید برای علاقتون بجنگید
-
maryam111 دوست عزیز من فکرمیکنم که خودشماهم دانشجوی پزشکی هستید اگر اشتباه نکن!
پزشکی الکی نیست بدون هیچ سواد علمی و فقط برای پول رفت سراغش دنیا قانون داره این احتمال رو میدم که بد برداشت کرده باشم ولی خب به قول دوستمون @danial-hosseiny این حجم مخالفت بیانگر چیزی جز این که موضوع از همین قراره نیست و خب آدم واقعا نمیتونه قبول کنه که یکی بگه ده بیس سال دیگه میشه همون دکتری که متاسفانه گند زده داخل علم پزشکی همون دکتری که سوادش از من و شما بیشتر بوده و دقیقا مثل من و شما مرتکب اشتباه شده چرا باید یه آدم تحصیل کرده اونم دقیقا صدروز مونده به کنکور به خودش اجازه بده و انگیزه هارو تخریب کنه؟چرا میگن اگه اوردی هم نرو پزشکی! دید کلی رو نباید درنظر میگرفتن
همون پزشک مد نظر شما هرچی هم باشه سواد رو داره خود من به شخصه اعتراف میکنم عاشق پزشکی هم و علاوه بر اینکه افتخار میکنم جون یه مریض رو نجات بدم برام مهمه که چرا با این همه زجری که براش کشیدم نباید عشق کنم؟ و قاعدتا عاشق درامدشم! الان نرم پزشکی؟الان میشم همون دکترمد نظر ایشون؟!شاید هم مشکل من بودم و واقعا عذرمیخوام بابت برداشت بدم
.jana bin اگر اشتباهی شده من دوباره از شما معذرت میخوام ولی خب متن شما هم جاهایی گیر داشت دید کلی رو نباید به کار برد نه تنها این متنتون بلکه اون متنی هم که تاپیک دیگه گذاشتید واقعا توصیفش سخت میشه
@narjes-hashemi نه عزیزم من دانشجوی پزشکی نیستم پرستاری میخونم اما سختی های پزشکی رو از نزدیک دیدم چ تو بیمارستان چ دوستام چ اقوامی که پزشک بودن و باهاشون صحبت کردم
به نظرم شما اشتباه متوجه منظور بنده شدید
من نگفتم اگه علاقه دارید هم نرید رشته پزشکی
اتفاقا گفتم اگر علاقه داشته باشید و برید دنبالش خیلی هم موفق میشید و دعای خیر مردم هم پشت سرتون خواهد بود
به قول دوستمون گفتن
نگفتم اگه علاقه دارید نرید
گفتم اگه علاقه ندارید نرید
موفق باشید -
حسین نادری خیلی بده خیلیییییی خانواده من خیلییی روی رشته انسانی تاکید داشتند چرا چون اکثر بچههای فامیلمون تو این رشته بودن بشینید منطقی باهاشون حرف بزنید به هرحال یه راهی پیدا کنید برای علاقتون بجنگید
مهدیه بانو ممنون بابت راهنماییت
حتما
-
مهدیه بانو ممنون بابت راهنماییت
حتما
حسین نادری خواهش میکنم کاری کن که بعداً شرمنده آرزوهات نشی
-
اگه فکر می کنی اسونه
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
jana bin پ بشم چی؟ی شغل بگو بچز پزشکی واسه رشته تجربی که آیندهش تضمین باشه
بعدشم همه از سر شکم سیری پزشک نمیشن ک -
حسین نادری خیلی بده خیلیییییی خانواده من خیلییی روی رشته انسانی تاکید داشتند چرا چون اکثر بچههای فامیلمون تو این رشته بودن بشینید منطقی باهاشون حرف بزنید به هرحال یه راهی پیدا کنید برای علاقتون بجنگید
مهدیه بانو من علاقمو دم در آکادمی فوتبال جا گذاشتم
علاقه کیلویی چند -
اگه فکر می کنی اسونه
تو رو خدا نرو
میدونی واسه چی؟
jana bin
خخخخخخخخخخخ
خیلی برام جای سواله که شما خودت میخوای چی بشی؟
ما اصلا اومدیم تو این رشته که به اینا برسیم تا یه زندگی خوی برای خودمون بسازیم.
این فیلم های هندی طوریم بازی نکن که فامیلمون مرد نمی دونم پماد زد کور شد رفت -
مهدیه بانو من علاقمو دم در آکادمی فوتبال جا گذاشتم
علاقه کیلویی چندسروش قادری کی گفته علاقه مهم نیست الان این رو میگی بعدا پشیمون میشی
-
بعدشم همه از سر شکم سیری پزشک نمیشن کسروش قادری در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
بعدشم همه از سر شکم سیری پزشک نمیشن کیه جوری میگید انگار از دم در دانشکده پزشکی که وارد بشید دارن پول میدن
خیلی باید بخونید تا به درآمد برسید ولی میصرفه
تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار مونده -
سروش قادری در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:
بعدشم همه از سر شکم سیری پزشک نمیشن کیه جوری میگید انگار از دم در دانشکده پزشکی که وارد بشید دارن پول میدن
تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار موندهmaryam111 آره والا فک میکنن تو پزشکی از دم دانشگاه اورت اورت تراول بهشون میدن دیگه نمی دونن یازده سال باید سخت درس بخونن بعدش به یه درآمد میرسن که اونم میرن طرح برا دولت حقوقشون پایینه
-
سروش قادری کی گفته علاقه مهم نیست الان این رو میگی بعدا پشیمون میشی
مهدیه بانو ما مجبور شدیم علاقهمونو عوض کنیم هیچ،مجبور شدیم علاقه ایجاد کنیم
الان من خودم علاقهم انسانی بود
ولی خب ک بشم چی آخرش؟؟؟
والا من مشکل انگیزه و علاقه و نمیدونم پشتکار و اینا ندارم.کار ما از این خورده حسابا گذشته -
مهدیه بانو ما مجبور شدیم علاقهمونو عوض کنیم هیچ،مجبور شدیم علاقه ایجاد کنیم
الان من خودم علاقهم انسانی بود
ولی خب ک بشم چی آخرش؟؟؟
والا من مشکل انگیزه و علاقه و نمیدونم پشتکار و اینا ندارم.کار ما از این خورده حسابا گذشتهسروش قادری چرا باید مجبور باشی ؟نمد چی بگم برو سمت چیزی که علاقه داری اینجوری از مسیرت لذت می بری
-
تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار موندهاین پست پاک شده! -
سروش قادری چرا باید مجبور باشی ؟نمد چی بگم برو سمت چیزی که علاقه داری اینجوری از مسیرت لذت می بری
این پست پاک شده! -
تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار موندهmaryam111 من خالم تو بیمارستانه پرستاره یه اسم عجق وجقیم داره نمیدونم چی بش میگن ولی خب مسئوله این کاراس که شیفت میدن به دکترا و پرستارا حالا بگذریم من ازش پرسیدم وضع پرستاری چطوریه گفت جدیدا خیلی سخت استخدام رسمیشون میکنن حتی الان بعد اینکه طرح چن نفر از همکاراش تموم شده دیگه رفتن و بیکارن نمیدونم حالا من تحقیقم در همین حد بوده شاید تو بهتر بدونی
-
jana bin حرفات هیچ ربطی بهم نداشت همه مثل هم نیستن چرا میخوای با یه مشت حرف که به هم بی ربطه انگیزه بچهها رو از بین ببری آره سخته ولی می ارزه
مهدیه بانو
متوجه نشدی من چی گفتم
پست رو اگه بخونی متوجه میشی