برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم
-
بچهها میگم به نظر شما به جای اینکه تا ۱۳ ام درس بخونم میشه تا ۲۰ ام یا ۲۶ ام خوند؟ اینوبه خاطر این میگم که مباحث خیلی گسترده ان.و تا ۱۳ مباحث جمع نمیشن . چون میخوام دوازدهم نیمسال اول و تقریبا نیمسال دوم را هم جمع کنم.
Amin Rm در برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم گفته است:
بچهها میگم به نظر شما به جای اینکه تا ۱۳ ام درس بخونم میشه تا ۲۰ ام یا ۲۶ ام خوند؟ اینوبه خاطر این میگم که مباحث خیلی گسترده ان.و تا ۱۳ مباحث جمع نمیشن . چون میخوام دوازدهم نیمسال اول و تقریبا نیمسال دوم را هم جمع کنم.
من هم همین کار رو میخوام بکنم یا تا 20 ام بخاطر ازمون گزینه دو یا هم تا 27 ام بخاطر ازمون جامع سنجش درسای پایه رو تموم کنم
ریسک بزرگیه که بخوای در کنار پایه دوازدهم رو هم بخونی امکان داره خدایی نکرده همش رو ول کنی و درست نخونی به نظرم تمرکز اصلیت رو مسلط شدن پایه باشه -
Amin Rm
اره دیگه
اکثرا تا 20 فروردین میخونن که پایه جمع بشه
اگه هم نرسی همش رو بخونی اشکال نداره ولی تاحد زیادی درصد مباحث پایه رو مسلطشو
ولی یه توصیه
اگه پایت خیلی خوبه دوازدهم رو بخون تو فروردین چون ریسکه بزرگیه و شاید به پایه هم ضربه بزنه@mohsen-sari تقریبا خوبه پایه ام ولی باید فقط مرور کنم . نمیدونم چرا استرس دارم که نرسم پایه رو جمع کنم.
-
Amin Rm چرا نشه ؟ مثلا حتی ازمون جمع بندی پایه گزینه 2 بیستمه ولی یجوری نشه که فکر کنی وقت زیاد داری و از اینجا رونده از اونجا مونده بشی
-
Ahmad Nezami داداش تو که یازدهمی بشین از تعطیلات عیدت لذت ببر
Amir Tajfar 0
واقعااااا؟؟
خب تو تابستون یکم بتونم پیش خوانی دوازدهم رو بکنم که تو سال تحصیلی بهتر بتونم تست بزنم -
Ahmad Nezami چ عجله ای هست از الان برای تابستون اماده شی خستههه میشی ها تفتان بدرد تابستونت میخوره فقط همین ا
sali ghoreishi
خب یعنی فقط یازدهم رو بخونم؟؟ -
Amin Rm ببینید من مشاور نیستم و ممکنه راهنمایی درستی نباشه ولی بنظرم این مهمه که شما تا 20 یا نهایتا 27 فروردین پایه رو جمع کرده باشین این مهم ترینه من خودم ازمون 22 اسفند گزینه2 رو نخوندم که بتونم زودتر شروع کنم به جمع بندی پایه .. این که شما جمع بندی کنین خیلی مهمه این وسط اگر ازمونی رو نرسیدید حتما یه روزی رو براش بگذارید که حلش کنید و تحلیلش کنید که استرسش رو نداشته باشید دیگه .. اینا همه نظر منه باز از دوستان دیگه بپرسید امیدوارم مفید بوده باشه براتون
-
Amir Tajfar 0
واقعااااا؟؟
خب تو تابستون یکم بتونم پیش خوانی دوازدهم رو بکنم که تو سال تحصیلی بهتر بتونم تست بزنمAhmad Nezami شما امسال سعی کن که درس های یازدهم رو چه عمومی چه تخصصی رو کامل و مفهومی یاد بگیرید و بعد از اول شهریور سال ۱۴۰۰ شروع کنید با راه ابریشم پیش اومدن اینطوری دقیقا به بودجه بندی ازمون ها میرسید و پیش ازمون و پس ازمون هارو تحلیل و برسی میکنید خلاصه که خیلی کامل و مسلط تا روز کنکور بدون هیچ دلهره و استرسی از عدم کمبود وقت و نرسیدن به ازمون ها پیش میرید، یا حتی از وسط ها مرداد هم راه ابریشم رو شروع کنید خیلی خوبه
-
Ahmad Nezami شما امسال سعی کن که درس های یازدهم رو چه عمومی چه تخصصی رو کامل و مفهومی یاد بگیرید و بعد از اول شهریور سال ۱۴۰۰ شروع کنید با راه ابریشم پیش اومدن اینطوری دقیقا به بودجه بندی ازمون ها میرسید و پیش ازمون و پس ازمون هارو تحلیل و برسی میکنید خلاصه که خیلی کامل و مسلط تا روز کنکور بدون هیچ دلهره و استرسی از عدم کمبود وقت و نرسیدن به ازمون ها پیش میرید، یا حتی از وسط ها مرداد هم راه ابریشم رو شروع کنید خیلی خوبه
Amir Tajfar 0
بسیار ممنون -
Amin Rm در برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم گفته است:
من هم همین کار رو میخوام بکنم یا تا 20 ام بخاطر ازمون گزینه دو یا هم تا 27 ام بخاطر ازمون جامع سنجش درسای پایه رو تموم کنم
ریسک بزرگیه که بخوای در کنار پایه دوازدهم رو هم بخونی امکان داره خدایی نکرده همش رو ول کنی و درست نخونی به نظرم تمرکز اصلیت رو مسلط شدن پایه باشه@نگین-محمدیان sarnisa6 @mohsen-sari
یعنی به مدت یکماه دوازده نمیخونین؟البته کسی که فارغ التحصیل نباشه مث من یه سری امتحان مزاحم هم تو فروردین داره
نمیدونم چرا احساس میکنم فروردین تموم بشه دیگه وقت برا جمع کردن دوارده نمیمونه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد