سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قبولی در دوماه....
-
مینا میناب
اره نظرخوبیه ، امتحانش میکنم وسه ماه دیگه خبرتون میدم -
Mahdi Jafari 1 اسم این رو ابرا سیر کردن نیست. منظور من این بود که آدم باید خودش رو قبول داشته باشه.و حتی یه روز به کنکورش هم تلاش کنه و ناامید نشه.
ببخشید، قصد توهین ندارم، ولی باید بهتون بگم که طرز فکر شما خیلیییییییی سمّیه.
به جای اینکه منفی نگر باشید، یکم به چیزای مثبت فکر کنید.اینو کی گفته که انسان نمیتونه تو دوماه، رشته خوب و رتبه خوب قبول شه؟ منطقتون؟
به نظرم منطق و نظرتون واسه خودتون باشه بهترِ.
نه کنکور رو واسه خودتون غول کنید نه آنقدر توانایی هاتون رو دست کم بگیرید.
-
Mahdi Jafari 1 سلام.
معذرت میخوام که وارد بحث شما دو نفر شدم.
اما به نظرم خوبه شما دوست عزیز و همهی اون افرادی که نظری مثل شما داشتن به 2 نکته توجه داشته باشید :
اولا گاهی وقتا حتی یه انگيزه کوچیک تو یه آدم میتونه مسیر زندگي اون شخص کاملا عوض کنه، حالا که کار از کار گذشته و ایشون دو ماه وقت دارن باید حداکثر تلاش خودشونو بکنن و باید یه انگیزه و محرک درونی قوی ایشون رو به سمت این کار بکشه،. پس یه پیشنهاد پل های امید و آرزوی کسی رو نشکنید و همیشه به هم روحیه و امید بدیم. مطمئنا اون شخصی که 8 ماه داره تلاش میکنه خودش میدونه تلاشش بی ثمر نمیمونه.
و این که تلاش و کوشش ما آدما ما رو از بقیه متمایز میکنه و قرار نیست کسی جای کس دیگه ای رو بگیره و فقط ما تو جایگاهی قرار میگیریم که براش تلاش کردیم
دوما خدا از روحش تو وجود تمام انسان ها دمیده، پس ما چیزی فراتر از یک جسم و روحیم، ما یه نیروی خارقالعاده هستیم که هر کاری رو میتونیم تو هر مدت زمانی انجام بدیم.............. فقط اگه بخواهیم -
Faeze Radseresht
من با بحث شما که کدومتون راست میگه اینا کار ندارم و قصد نا امید کردن دوستمون هم ندارم
فقط سه خط آخرتون مد نظرمه
کسی نگفته نمیشه رتبه خوب اورد اساس تعریف خوب واسه هر شخصی فرق داره
ولی تو دوماه رتبه تک رقمی دور از دسترسه
منطقم هم اینه که فرق ی سرچ ساده تو گوگل و مقایسه سوالا 99 با سال 89 که شما آقای رستگار رحمانی رو مثال زدید
در ضمن کنکور به هیچ وجه غول نیست و البته تنها راه رسیدن به خوشبختی هم نیست
من سوالا 99 برام خیلی سخت بودن ولی الان از 98 برام راحت ترن تکرار و تمرین همه چیزو میتونه آسون کنه
و جمله آخرم ی مودبانه تر حرف بزنید حق توهین به هیچ کس رو ندارید مراقب خودتون باشید -
81Sobhan در قبولی در دوماه.... گفته است:
Faeze Radseresht
من با بحث شما که کدومتون راست میگه اینا کار ندارم و قصد نا امید کردن دوستمون هم ندارم
فقط سه خط آخرتون مد نظرمه
کسی نگفته نمیشه رتبه خوب اورد اساس تعریف خوب واسه هر شخصی فرق داره
ولی تو دوماه رتبه تک رقمی دور از دسترسه
منطقم هم اینه که فرق سوالات کنکور ی سرچ ساده تو گوگل و مقایسه سوالات 99 با سال 89 که شما آقای رستگار رحمانی رو مثال زدید
در ضمن کنکور به هیچ وجه غول نیست و البته تنها راه رسیدن به خوشبختی هم نیست
من سوالا 99 برام خیلی سخت بودن ولی الان از 98 برام راحت ترن تکرار و تمرین همه چیزو میتونه آسون کنه
و جمله آخرم ی مودبانه تر حرف بزنید حق توهین به هیچ کس رو ندارید مراقب خودتون باشید -
81Sobhan اولا که من به دوست عزیزمون هیچ توهینی نکردم.
ثانیاً آقای رحمانی با هم دوره ای های خودشون سنجیده شدن نه با افراد دیگه.اون موقع سطح علمی کتابا در همون حد بوده و برای همه یکسان بوده.اصل و ماهیت هر دو یکسان.
ثالثاً این تفکر جهان سوم که به جای تشویق همدیگه.،همو سرکوب میکنیم. برای ایشون چه تفاوتی داره که بهش بگیم نه نمیتونی . فقط دلسردش میکنیم.
پس هر چقدر هم حرفشون از نظرشون درست باشه
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. -
Tom Lee متاسفم ولی واقعا قصد ناامید کردن ایشونو نداشتم
ولی شما بگو این وسط اونی که از دهم داشته میخونده پس کجا میره که یکی دو ماهه بشه یک کنکوریا اونی که حتی پشت کنکور بوده..نمیدونمفاطمه خورشیدی فاطمه جان اگه ناراحت شدی ببخش ولی خب حرفت یکم زیاده روی بود شاید حرف منم زیاده روی بوده قصد بدی نداشتم
-
نه واقعا حقش نیست.
یعنی منو تو تو جایگاهی نیستیم که اینو تشخیص بدیم
و حق نداریم ضد حال کسی بشیم .نیاز نیست هرچه میاد تو دهنمون بگیم بدون فکر به این که الان حال دل یکی چه جوریه
چون خدا عقل داده و شعور.
حیف به قرآن بدون استفاده بدیمشون دست عزرائیل
-
فاطمه خورشیدی
دوست عزیز، فاطمه خانم به نظر من به پیا مای منفی کار نداشته باش و برو بشین درستو بخون.برات آرزوی موفقیت دارم ️ ️ ️
-
چه کسی که از دهم خونده چه کسی که از اسفند خونده قطعا در یک سطحن و این حرف من نیست حرف خیلی از مشاورای خبرست
کسی که از دهم یا حتی تابستون خونده قطعا بخش زیادی از مطالبو یادش رفته و نیاز به مرور داره
اونیم که نخونده نیاز به مطالعه داره فقط فرق این دو اینه که یکی نیاز به مرور و تورق داره و بعد تست و دیگری بیشتر باید درس رو مطالعه کنه و تو بازه های کوتاه مرور کنهدر نهایت تلاش از شما ... بقیشم با خدا
-
هیچکسم اینجا یا هرجای دیگه ای حق نداره تعیین کنه که کی تو چند ماه میتونه موفق شه
همش به خودتون مروبطه که چقد براش بجنگید حتی به غلط -
راستی توروخدا انقدر رستگار رحمانی رو مثال نزنید
ایشون بار اول کنکور ریاضی دادن و رتبه تک رقمی اوردن با پایه ی قوی
چند سال بعد همزمان با سربازی دروس تجربی مخصوصا زیستو میخوندن چون تقریبا به بقیه درسا مسلط بودن
ازمون و تست هم داشتن تا دلتون بخواداین که فقط تو چند ماه تونسته موفق باشه دروغ مافیای کنکوره
همین -
Dr.Rashidi
خوب آفرین که الان افشاگری کردی درمورد رستگار رحمانی.الان یه سوال دارم چه تاثیری داشت تو روحیه این دوست عزیز؟
-
Tom Lee ببین خیلی داری شلوغش میکنی شاید خود بنده خدا عین خیالشم نباشه ولی یجوری میگی ما داریم تمام امیدشو له میکنیم و موج منفی میدیم که خود طرف بدش میاد ینی چی مگه آدم چیه؟ همچین موجود ضعیفیه؟
کسی که الان شروع کرده به خوندن یعنی شجاعتشو داشته نیاز به ترحم منو تو نداره که بیایم الکی دلشو خوش کنیم بگیم حالا تو هیچی نگی چی میشه! خودش پرسیده نظراهم باهم متفاوتن یه چیز معموله اینکه همه بگیم قطعا بیشتر شک براندازه !
همه هم ک نگفتن نمیتونی گفتن سخته و ازین حرفا ماهم آدمیما این طرز برخورده:|
من درک نمیکنم اینهمه بحث برای چیه درسته حرفا تاثیر دارن ولی نه دیگه حرف هرکی از راه رسید که!
یکمم منطقی فکر کن اینقد احساساتی رو ما مهر بد بودن و رو خودت مهر خوب بودن نزار مرسی:' -
رشتتون چیه؟