بیان توصیه های درسی!!!
-
سلام دوستان میدونید که ما قبل شروع مسیر کلی برنامه باید بریزیم و وقتی توی مسیرم قرار میگیریم کلی کار درست و اشتباه انجام میدیم و درس میگیریم شما تجربتون چطور بوده و چه توصیه ای برای بقیه دارید تا بتونن بهتر عمل کنن چه کاریو بکنن بنظرتون خوبه و خب چه کاریو اصلا انجام ندن بنظرتون؟؟؟
-
من که تا حالا تو برنامه کامل موفق نبودم
-
سلام
برنامه رویایی نریزین که ساعت ۴ بیدار میشم ساعت ۱۲ میخوابم اصلا استراحت نمیکنم و ....
از روزی ۸ ساعت شروع کنین کم کم خودتون عادت میکنین موقع عید ینی الان خودکار ساعت ۴ بیدار میشین و ۱۲ هم میخوابین -
سلام
برنامه رویایی نریزین که ساعت ۴ بیدار میشم ساعت ۱۲ میخوابم اصلا استراحت نمیکنم و ....
از روزی ۸ ساعت شروع کنین کم کم خودتون عادت میکنین موقع عید ینی الان خودکار ساعت ۴ بیدار میشین و ۱۲ هم میخوابینFateme S 0 مرسی ولی مثلا 2ساعت واسه فیزیک میزارم بعدا میبینم 3ساعته نشستم میخونم و برنامه به هم میریزه*.*
-
سلام دوستان میدونید که ما قبل شروع مسیر کلی برنامه باید بریزیم و وقتی توی مسیرم قرار میگیریم کلی کار درست و اشتباه انجام میدیم و درس میگیریم شما تجربتون چطور بوده و چه توصیه ای برای بقیه دارید تا بتونن بهتر عمل کنن چه کاریو بکنن بنظرتون خوبه و خب چه کاریو اصلا انجام ندن بنظرتون؟؟؟
Asal Arabgari
سلام به نظر من بهونه گیر نباشن و پشتکار داشته باشن و هرموقع خسته شدن یه چندتا کلیپ انگیزشی ببینن و اصطلاحا دوپینگ کنن و باز برگردن و بخونن -
Fateme S 0 مرسی ولی مثلا 2ساعت واسه فیزیک میزارم بعدا میبینم 3ساعته نشستم میخونم و برنامه به هم میریزه*.*
نحوه برنامه ریزی رو کامل گفتم
اگه اون تایپیک رو بینین مشکلتون حل میشه -
Asal Arabgari
سلام به نظر من بهونه گیر نباشن و پشتکار داشته باشن و هرموقع خسته شدن یه چندتا کلیپ انگیزشی ببینن و اصطلاحا دوپینگ کنن و باز برگردن و بخونن -
Fateme S 0 مرسی ولی مثلا 2ساعت واسه فیزیک میزارم بعدا میبینم 3ساعته نشستم میخونم و برنامه به هم میریزه*.*
fatemeh alizadeh 0 در بیان توصیه های درسی!!! گفته است:
این مشکلات پیش میاد واسه کنکور اگه دهم یا یازوهمین که جا واسه ازمون و خطا دارین اگه هم کنکوری هستین غیر از برنامتون کاری انجام ندین
اگه یک یاعت نیاز به وقت بیشتر داشتین واسه یه درس بزارین واسه اخر برنامه اونجوری مجبورین کمتر بخوابین تا به برنامه برسین سر یه هفته میفهمین که نباید بیشتر از برنامه وقت گذاشت واسه درس -
نحوه برنامه ریزی رو کامل گفتم
اگه اون تایپیک رو بینین مشکلتون حل میشه@ali-mohamadi-0ممنون دیدم خیلی خوب بود
. -
fatemeh alizadeh 0 در بیان توصیه های درسی!!! گفته است:
این مشکلات پیش میاد واسه کنکور اگه دهم یا یازوهمین که جا واسه ازمون و خطا دارین اگه هم کنکوری هستین غیر از برنامتون کاری انجام ندین
اگه یک یاعت نیاز به وقت بیشتر داشتین واسه یه درس بزارین واسه اخر برنامه اونجوری مجبورین کمتر بخوابین تا به برنامه برسین سر یه هفته میفهمین که نباید بیشتر از برنامه وقت گذاشت واسه درسFateme S 0 بله مرسی