نمی خواید فیلم بزارید..؟؟؟
-
sallar savadkoohi اره والا. خیلی خوب درس میدن ای کاش تست بیشتری حل کنن
Mahdi Jafari 1
البته اگه همین تعداد تست همه تیپارو پوشش بده خیلی عالیه
اینارو میزنیم و تحلیل میکنیم بعد میریم کتاب تست -
@ariana-ariana شما همین که یازدهمی 0-3 از بقیه جلویی. بشین با خیال راحت بخون
Mahdi Jafari 1 خدا رو شکر
ممنون
-
Mahdi Jafari 1
البته اگه همین تعداد تست همه تیپارو پوشش بده خیلی عالیه
اینارو میزنیم و تحلیل میکنیم بعد میریم کتاب تستsallar savadkoohi اخه بحث اینه که الان دیگه وقت رفتن سراغ کتاب تست نیست. مثلا میکرو برای همین مغناطیس اگر اشتباه نکنم 200 تا تست داره. خود علامت داراشم یه چیزی حدود 70 80 تایی باید باشه. خیلی زمان نیست هم اینارو بزنیم هم اونارو بعد ازمونم بدیم از اون مبحث
-
Mahdi Jafari 1 خدا رو شکر
ممنون
-
sallar savadkoohi اخه بحث اینه که الان دیگه وقت رفتن سراغ کتاب تست نیست. مثلا میکرو برای همین مغناطیس اگر اشتباه نکنم 200 تا تست داره. خود علامت داراشم یه چیزی حدود 70 80 تایی باید باشه. خیلی زمان نیست هم اینارو بزنیم هم اونارو بعد ازمونم بدیم از اون مبحث
Mahdi Jafari 1
اخه خوب اگه تستای راه ابریشم زیاد بود باز همینقدر وقت میگرفت
بلکه بیشتر
چون باید فیلم ببینیم برای اینکه جوابو بفمیم -
Mahdi Jafari 1
اخه خوب اگه تستای راه ابریشم زیاد بود باز همینقدر وقت میگرفت
بلکه بیشتر
چون باید فیلم ببینیم برای اینکه جوابو بفمیمsallar savadkoohi اینم حرفیه
-
به نظرم درسنامه هارو تا اخر هفته ببینید و تسط هارو توی دوان جمع بندی بزنید هم به تسلط رسیدید هم جمع بندی کردید
-
اقا یه چیزی الان تستای مغناطیس 45 تاس همش؟
چرا هر فرسنگ داره کمتر میشه.
مبحث ساده ایه البته ولی خوب 45 تام خیلی کمه بنظرم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMahdi Jafari 1 آقا نمیخواد حرص بخوری . هر چقدر هم بگی میگن کنکور چه میزاریم. ولی کنکور چه هم نمیزارن.
-
Mahdi Jafari 1 آقا نمیخواد حرص بخوری . هر چقدر هم بگی میگن کنکور چه میزاریم. ولی کنکور چه هم نمیزارن.
Amin Rm
تا جایی که خبر دارم استاد طلوعی خیلی وقته کنکورچه نمیذارن
درسته؟ -
Amin Rm
تا جایی که خبر دارم استاد طلوعی خیلی وقته کنکورچه نمیذارن
درسته؟ -
Mahdi Jafari 1
منم وقتی دیدم دوبار صفحه رو بالا پایین کردم مطمعن شم
فکر کنم اگه راه ابریشم دوتا فرسنگ دیگه هم داشت استاد طلوعی تعداد تستا رو به 10 تا میرسوندنsallar savadkoohi در نمی خواید فیلم بزارید..؟؟؟ گفته است:
Mahdi Jafari 1
منم وقتی دیدم دوبار صفحه رو بالا پایین کردم مطمعن شم
فکر کنم اگه راه ابریشم دوتا فرسنگ دیگه هم داشت استاد طلوعی تعداد تستا رو به 10 تا میرسوندندقیقا
-
الان این جزوه بخش دوم شیمی که اصلا همونه معلوم هست دارن چیکار میکنن؟اونم که تست های تسلط فیزیک که هر فرسنگ از سر و تهش میزنه آقای طلوعی.تفتان که جمع بندی ۳۰ تا تسن داره از این فصل بعد اینم راه ابریشمی که باهاش نیاز به کتاب دیگه نداشتیم،آقای طلوعی که کنکورچه هم حل نمیکنن خسته نباشن واقعا
-
sali ghoreishi
الان حرف خیلی از بچه ها پایست
میخوان توی این 20 روز پایه رو ببندن اکثرا
اما هنوز کلی فیلم مونده توی دروس
برای همین نگرانن
من خودم عقب افتادگیام رو دارم الان جبران میکنم برای همین اعتراض ندارم
فقط کاش جزوه تست فرسنگ 8 استاد طلوعی رو بذارن :))sallar savadkoohi من هنوز ندیدم درسنامشو ولی ایشالله بیاد
-
الان این جزوه بخش دوم شیمی که اصلا همونه معلوم هست دارن چیکار میکنن؟اونم که تست های تسلط فیزیک که هر فرسنگ از سر و تهش میزنه آقای طلوعی.تفتان که جمع بندی ۳۰ تا تسن داره از این فصل بعد اینم راه ابریشمی که باهاش نیاز به کتاب دیگه نداشتیم،آقای طلوعی که کنکورچه هم حل نمیکنن خسته نباشن واقعا
Amir Tajfar 0
کاش حداقل وقتی تستا رو کم کردن کنکورچه بذارن -
اقا یه چیزی الان تستای مغناطیس 45 تاس همش؟
چرا هر فرسنگ داره کمتر میشه.
مبحث ساده ایه البته ولی خوب 45 تام خیلی کمه بنظرم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
کل تست های مغناطیس 82 تاست
41 تست تسلط
41 تست آموزشیبرای الان هم 82 تا تست برای یادگیری مفهوم کافی هست! هر تست نکته خاص خودش رو داره. که بعضی تستا نکات تکراری رو هم شامل میشه
-
@m-an درسته
خیلی ممنونم -
Amir Tajfar 0
کاش حداقل وقتی تستا رو کم کردن کنکورچه بذارنsallar savadkoohi اونم نمیزارن که.....
-
کل تست های مغناطیس 82 تاست
41 تست تسلط
41 تست آموزشیبرای الان هم 82 تا تست برای یادگیری مفهوم کافی هست! هر تست نکته خاص خودش رو داره. که بعضی تستا نکات تکراری رو هم شامل میشه
@m-an چرا بالای تستای تسلط القا و مغناطیس نوشته فرسنگ اول؟
-
@m-an چرا بالای تستای تسلط القا و مغناطیس نوشته فرسنگ اول؟
faranak ahmadian
اخ ارههه
عکس بالای صفحشم مال فرسنگ یکه -
M M.an این موضوع را در قفل کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد